klopawki 25.04.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bielakowsky 21.05.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 NIE POLECAM!!! || Pracownia Stolarska Kula ( AKA Izon ) ||Jeżeli chcecie uniknąć problemów to trzymajcie się od tej firmy z daleka.. Ogólnie moje doświadczenie z tą firmą wyglądało następującą:1. Opóźnienie w dostawie - dowiedziałem sie o tym kilka godzin przed planowaną dostawą. Nawet nikt nie odważył się zadzwonić / odebrać telefonu.. Po paru godzinach bezskutecznego wiszenia na telefonie otrzymałem krótki mail informujący mnie o opóźnieniu. Ogólnie mieli TYLKO tygodniowy poślig...2. meble dojechały tydzień później.. i też byli spóźnieni.. mieli dojechać na 9 rano – dojechali na 15 no ale nie ważne. Dojechała kuchnia, szafa do przedpokoju i POŁOWA garderoby. W jakiś tajemniczych okolicznościach zapomnieli wyprodukować dwóch środkowych olbrzymich szaf ( 1.2 x 0.7x 2.5m ).. Do dzis ZERO ODZEWU!! A jak się upomniałem o szafy to mnie poinformowano, iż sam zrezygnowałem z zamówienia dlatego ich nie wyprodukowali.. jasne... zamówiłem sobie tylko połowę garderoby ( a co mi tam.. taki trick dizajnerski – w końcu garderoba się optycznie powiększyła )3. Wiele elementów było źle nawierconych... niektóre nawierty były w złych miejscach. były za płytkie bądź też wcale ich nie było. Porysowane elementy etc.4. Próbowano mnie też oszukać!! Na koniec zostałem poinformowany, iż wartość zamówienia wzrosła o prawie 1000 złotych. Jak już się doprosiłem o cenę jednostkową poszczególnych elementów to się np okazało że doliczyli sobie prawie 300 dodatkowych nawiertów!! ..Muszę tu nadmienić, iż wycena została oparta o rysunki techniczne (plik CAD ) zawierające wszystkie dane: rozmiary, nawierty etc. || Nie wspomnę już o tym, iż w międzyczasie im się zdublowały moje rysunki a wartość zamówienia wzrosła o prawie 4000Pln – taki tam drobne.. kto by się tam przejmował. 5. Brak komunikacji - Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. 6. Przepraszam też nie usłyszałem – no cóź tak się traktuje klienta w tej firmie. 7. Z tak niekompetentną firmą się jeszcze nie spotkałem w mojej 15 letniej karierze w branży architektonicznej.PS. Faktury za opłacony i dostarczony towar do tej pory nie ujrzałem.. i zostawie to bez komentarza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdamek 20.08.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Jeżeli dobry stolarz, z którym kontakt nie będzie katorgą wciąż jest poszukiwany, to podrzucam namiary na pana Kapkę z ul. Powązkowskiej, tel. 793151718. Jest na prawdę solidny i terminowy. Meble przez niego wykonane są wytrzymałe i ładnie wykończone - również w środku. Szafa pasowała od razu i wyglądała tak jak na projekcie. Żadnych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filip_CARVERS 29.08.2015 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Reklama jest płatna Edytowane 15 Września 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 28.09.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Dajcie spokój z tym spamem chcecie zrobić z ludzi idiotów a sami wychodzicie na głupków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaroKowal 12.10.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Zamówiłam w Meble360 szafę do przedpokoju i meble do łazienki. Dostałam namiar od koleżanki, która wcześniej robiła tam meble i współpracę oceniam bardzo pozytywnie. Polecam dalej profesjonalizm Pana Tomasza, który zaprojektował i zamontował meble. Można polegać na Jego doświadczeniu i trafnych sugestiach przy doborze materiałów. Meble porządne wykonanie i w terminie. Bardzo dobry i życzliwy kontakt przez cały czas współpracy. Ceny w porzadku. Warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilia38 26.01.2016 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 W Warszawie z czystym sumieniem mogę polecić sprawdzoną firmę.My u nich robiliśmy właśnie meble na wymiar do sypialni i garderoby.W obydwu przypadkach chodziło o zabudowę wnęki . Firma nazywa się Manufaktura Home.Są solidni , mają szeroki wybór materiałów. Więcej info znajdziecie na ich stronie www. POLECAM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariaMar 12.02.2016 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Pytanie mam , czy wspomniana przez Ciebie firma zajmuje się też kompleksowym urządzaniem kuchni , jadalni .Nie wiem, może źle coś przeglądałam u nich na stronie , widziałam więcej realizacji do gabinetu, garderoby etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilia38 16.02.2016 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Pytanie mam , czy wspomniana przez Ciebie firma zajmuje się też kompleksowym urządzaniem kuchni , jadalni .Nie wiem, może źle coś przeglądałam u nich na stronie , widziałam więcej realizacji do gabinetu, garderoby etc. Maria Mar ! Odnośnie Manufaktura home, ta firma jak najbardziej zajmuje się też meblami kuchennymi , do jadalni czy sypialniami. Jeżeli chodzi o ofertę , tak naprawdę możesz przebierać do woli:) Wykonują realizacje zarówno w stylu bardziej klasycznym jak i nowoczesnym.Fotki z różnych obiektów znajdziesz w zakładce kuchnie ... mają sporo zdjęć. Powodzenia przy remoncie i pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetkak10 25.02.2016 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ja zamawiałam meble w firmie meblefromex.pl . Znalazłam ich na OLX i powiem szczerze absolutnie nie załuję. Poleciłam Panów już połowie swojej rodziny bo robią swietne rzeczy, wysokiej jakości, darmowy projekt. Jak ktoś chce śmiało dzwońcie jak chcecie mieć świetnie zrobione meble w przystępnej cenie. Mój ulubiony Pan Jacek 690 000 262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BudującaK 29.02.2016 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 A ja szczerze przestrzegam przed firmą robiącą meble kuchenne i łazienkowe na wymiar - Meble MISE ekskluzywne łazienki i kuchnie. Firma ma swoje salony w domotece i na bartyckiej. Główne atrybuty tejże firmy to: niekompetentna obsługa - zamiast obiecanego projektu szafek z wymiarami dostałam niewyraźny skan obrazka ze strony internetowej a na pytanie o dokładne wymiary szafki pod umywalkę w celu doprowadzenia podłączen w odpowiednim miejscu Pani odpowiedziała że ich nie zna, zawrotne tempo realizacji: na 2 szafki łazienkowe czekam już 12 tygodni i końca nie widać, konkurencyjne ceny: za szafki zapłaciłam jak za zboże a że był to pierwszy zakup do mieszkania to zdałam sobie z tego sprawę jak już było za późno, dobry kontakt z kientem - na maile z pytaniami o termin realizacji czy stan zamówienie zero odpowiedzi, pełen profesjonalizm: zamiast umowy spisane zamówienie z którego nie wynikają żadne szczegóły. Aż się boję co zastanę jak/jeśli meble w ogóle dojadą Tak jak wspominałam był to mój pierwszy nieprzemyślany zakup i teraz ponoszę tego konsekwencje ale wszystkich którzy zastanawiają się nad skorzystaniem z usług firmy Meble MISE przestrzegam! Jak się sprawa zakończyła? Ja na swoja kuchnię czekam już 5 miesięcy, aż mi ją dobrze zrobią. Żadne terminy reklamacji nie są zachowane, meble z odpryskami lakieru według Pana G. powinnam oglądać z metra... Zastanawiam się czy jest na co czekać czy lepiej już szukać innego wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 14.03.2016 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Ostrzegam przed firmą Nataly Design. Opis różnych problemów z tym studiem znajdziecie m.in. w wątku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?237596-Odbi%C3%B3r-kuchni-robionej-na-wymiar-czyli-czego-nie-da%C4%87-sobie-wm%C3%B3wi%C4%87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroM73 23.03.2016 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 (edytowane) Mogę polecić [spamer] tam na pewno znajdziesz coś fajnego. Ja ostatnio znalazłem tam cudowną kanape do salonu, nie wspominając już o bardzo dobrych krzesłach do jadalni. Duży wybór i świetna jakoś. Krzesła zamówiłem sobie w kolorze białym i czekałam na nie nie całe 6 tygodni, więc wydaje mi się, że to nie dużo. Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomektomi 23.03.2016 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Zamawialiśmy z żoną meble w nie dużej firmie z Warszawy Meblefromex.pl która nam polecili znajomi i naprawdę się nie zawiedliśmy. Panowie pełna profeska. Przyjechali do nas na pomiar kuchni, wykonali cudny darmowy projekt w 100% odzwierciedlający nasze mieszkanie, fajne kreatywne pomysły by kuchnia była funkcjonalna. Naprawdę ceny bardzo przyzwoite, mega wysoka jakość i co mnie najbardziej ucieszyło szybkie wykonanie. Efekt piorunujący. Wszystkim Pana Jacka i Łukasza polecam. Telefon 690 000 262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 07.04.2016 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Polecam firmę Meku meble na wymiar z Sulejówka. Są bardzo solidni, rzetelni i terminowi. Dbają o każdy szczegół realizacji i zawsze jest z nimi doskonały kontakt. Panowie są prawdziwymi, godnymi polecenia fachowcami w swojej dziedzinie. Zamieszczam ten wpis bez najmniejszych wątpliwości co do jakości oferowanych przez nich usług. Tel. 506 897 040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djtommy 16.04.2016 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Może ktoś polecić jakąś firmę bardziej ze strony Pruszkowa która wykonuje meble kuchenne na wymiar i dobrze by było żeby też sprzęt AGD proponowali/sprzedawali. W Pruszkowie jest firma DIVANI może ktoś ma jakieś opinie na ich temat? Wiem że w Jankach jest też Atlas Studio ale oni chyba robią kuchnie modułowe, nie można wprowadzać zmian w ich produktach. Kulenty robił kuchnie u szwagra i jest ok, po 8 latach jeszcze sie nie rozpadla znaczy sie , ale do nich kawałek jechać trzeba, a z małym dzieckiem to różnie bywa, dlatego najlepiej jakby coś było z okolic Pruszkowa, Błonie, Warszawa ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matej723 02.05.2016 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Hej , Słuchaj po tej stronie Wisły jest jeszcze Manufaktura Home. Mają swój salon, ekspozycję na wysokości CH Reduta w Alejach Jerozolimskich , w TTW . Robią w różnych stylach kuchnie, garderoby, zabudowy, drzwi etc. Ja u nich robiłem akurat garderobę. Byłem zadowolony. Warto skonfrontować ich ofertę z innymi .To przecież nic nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 02.05.2016 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Może ktoś polecić jakąś firmę bardziej ze strony Pruszkowa która wykonuje meble kuchenne na wymiar i dobrze by było żeby też sprzęt AGD proponowali/sprzedawali. W Pruszkowie jest firma DIVANI może ktoś ma jakieś opinie na ich temat? Wiem że w Jankach jest też Atlas Studio ale oni chyba robią kuchnie modułowe, nie można wprowadzać zmian w ich produktach. Kulenty robił kuchnie u szwagra i jest ok, po 8 latach jeszcze sie nie rozpadla znaczy sie , ale do nich kawałek jechać trzeba, a z małym dzieckiem to różnie bywa, dlatego najlepiej jakby coś było z okolic Pruszkowa, Błonie, Warszawa ewentualnie. Hej, możesz popytać w tej grupie: https://www.facebook.com/groups/110423012378128/?fref=ts pozdrawiam, Iz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djtommy 02.05.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Dziękuje Izabelo, zapisałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 02.05.2016 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 http://www.pracowniadrewna.com meble kuchenne na wymiar i z drewna... różne style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts