pawelwaw 03.05.2017 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Ja też zdecydowanie odradzam współpracy z firmą MISE Ekskluzywne łazienki i kuchnie. Zamówiłem szafkę łazienkową na wymiar. Podczas pierwszej wizyty nie dokończyli montażu bo gonili za kolejnym zleceniem. Podczas montażu uszkodzili umywalkę. Na kolejną wizytę czekałem ponad miesiąc. Pracownik przyjechał bez silikonu bo właściciel kazał dokończyć a fachowiec nie pamiętał na jakim etapie zakończył pracę. Ostatecznie firma nie wykonała uzgodnionego montażu szafki. Przez okres dwóch miesięcy nie wywiązali się z umowy i nie rozliczyli z materiałów. Właściciel nie odbiera telefonów, nie przyjeżdza w ustalonych terminach. Szafka została zamówiona w Domotece. Jedna z prób reklamacji w Domotece zakończyła się skierowaniem do wykonawcy (właściciela), który unika kontaktu. #mise #domoteka #Bartycka #łazienki Bartycka #Atlas Concorde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek524 02.06.2017 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 kuchnia biała w połysku, jeden magic corner i blat z konglomeratu, p. Mateusz zrobił to naprawdę porządnie. Możesz napisać do niego albo zadzwonić, przyjedzie, zrobi pomiary, pogadacie, sam zobaczysz, że dobrze się z nim współpracuje. A to też ważne, bo po co się niepotrzebnie denerwować. Tu masz namiary [email protected], tel. 501 336 343 i powodzenia dzięki za polecenie firmy Era Mebli, meble do kuchni na wymiar zrobione elegancko, nic się z nimi nie dzieje, nic nie puchnie. Blat też wziąłem z konglomeratu i jak na razie jest wszystko ok. Niedługo będę robił jeszcze u nich szafę na wymiar, a potem pewnie jak kasy starczy meble łazienkowe pozdrawiam i polecam każdemu kto nie chce mieć problemów z meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina pl 13.06.2017 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Podaję dalej namiar na sprawdzonego stolarza z Warszawy. Jeśli ktoś chce zlecić wykonanie mebli dobremu fachowcowi i mieć o jeden stres mniej, szczerze polecam. Pan Tomek z Brzyski Meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł41 04.02.2018 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 (edytowane) Polecam biuro . Szybka i bezproblemowa realizacja. Jako ich klient zauważyłem, że mają zdrowe podejście do realizacji, tzn. podpowiadają jakie rozwiązania mogą się dobrze sprawdzić, a jakie są raczej kiepskim pomysłem. Dla mnie był to duży plus, bo nie mam jakiegoś wielkie dośwadczenia w urządzaniu kuchni. Jeśli chodzi o jakość wykonania to ekipa odwaliła kawał dobrej roboty. Wszystko zrobione na tip-top. Edytowane 4 Lutego 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia707 26.04.2018 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 my korzystaliśmy z usług firmy Kamela Studio. Spoko wykonanie i przede wszystkim terminowe. Wykonali świetny projekt kuchni. Tu efekty: https://www.kamela-studio.pl/meble-kuchenne-realizacje ps. To ta druka pozycja: jasne drewno doł, biała góra, mata na ścianie i podświetlenie - nie możecie powiedzieć, że słabo wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madaleine 02.10.2018 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Ja robiłam zabudowę korytarza i kuchnię w Meblobuk. Szybko sprawnie i na temat. Polecamhttp://www.meblobuk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts