Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 305
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
a ja znam (to znaczy nie znam ale korzystam z jego uslug) stolarza z Piaseczna, jest profesjonalista , zrobi wszystko nawet kuchnie, taka jak sobie wymarzylam i sama zaprojektowalam. Jak pierwszy raz omawialismy moje "widzimisie" to mial mine nietega ale podjal sie wyzwania i wyglada super ..... i wcale niedrogo.

PS: drzwi wewnetrzne+parapety+wszelkie polki tez mu zlecilam ....

jesli to nie klopot to prosze o namiary...z gory dziekuje

• 2 weeks później...

czy macie może wartych polecennia wykonawców mebli kuchennych, najlepiej z okolic Warszawy lub dojeżdżających z innych regionów Polski.

Chciałambym meble o prostej formie z przewagą szuflad z dobrymi mechanizmami, coś w stylu HTH, Alno, itp. Mam do wydania ok. 10 tys. Nie wiem, czy to wystarczy na tego typu meble :(

Zależy mi na dobrej jakości za rozsądną cenę. Będę wdzięczna za każdą informację i zdjęcia przykładowych mebli

Cześć

Jeśli zależy ci na cenie to bierz fachowca raczej z poza Warszawy ( nasi wykonawcy niestety się cenią). Osobiście problem mebli kuchennych mam już za sobą, robił mi je fachowiec z poza Warszawy, wyszło super i stosunkowo nie drogo w porównaniu do firm Warszawskich.

Jeśli potrzebny ci jeszcze fachowiec napisz do mnie, a wyślę ci dane

Byłam ostatnio na Bartyckiej w Tipocie i meble, które mi się podobały z dodatkowymi mechanizmami (systememy samodomykające, wysuwane kosze itp.) zapłaciłabym ok. 20 tys.zł! trochę za dużo jak na moje możliwości :cry:

dlatego poszukuję "prywatnych" specjalistów, którzy zrobią to samo (albo prawie to samo :-? ) ale za mniejsze pieniądze