deha 23.01.2004 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Ja też.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atk 25.01.2004 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Polecam swojego wykonawce mebli szczegolnie kuchennych, informacja na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość amatorr 26.01.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 jesli ktos chce to podam adres fachowca z okolic Leszna ,jestem z niego bardzo zadowolony i nie wyczesany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 27.01.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Proszę o namiar na stolarza z piaseczna, może to ten sam z którym już ustalam schody pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti77 28.01.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Witam, i ja się chętnie podłączę do prosby o namiary do jakiegoś solidnego i niedrogiego stolarza w okolicach Warszawy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr07 05.02.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Jeśli ktoś chce to moge podać namiary firmy (robią super mebelki do kuchni i nie tylko- sam widziałem). okolice Gliwic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK 11.02.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 a ja znam (to znaczy nie znam ale korzystam z jego uslug) stolarza z Piaseczna, jest profesjonalista , zrobi wszystko nawet kuchnie, taka jak sobie wymarzylam i sama zaprojektowalam. Jak pierwszy raz omawialismy moje "widzimisie" to mial mine nietega ale podjal sie wyzwania i wyglada super ..... i wcale niedrogo. PS: drzwi wewnetrzne+parapety+wszelkie polki tez mu zlecilam .... jesli to nie klopot to prosze o namiary...z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaton 12.02.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Do Piotra 07.Bardzo proszę o namiary na ą firmę. Agaton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Do Piotra 07 Bardzo proszę o ten namiar - projekt kuchni czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpawl 13.02.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Z tym projektem kuchni w okolicach Gliwic to byłem ja jpawl, tylko zapomniałem się zalogowac Mój email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 27.02.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 czy macie może wartych polecennia wykonawców mebli kuchennych, najlepiej z okolic Warszawy lub dojeżdżających z innych regionów Polski. Chciałambym meble o prostej formie z przewagą szuflad z dobrymi mechanizmami, coś w stylu HTH, Alno, itp. Mam do wydania ok. 10 tys. Nie wiem, czy to wystarczy na tego typu meble Zależy mi na dobrej jakości za rozsądną cenę. Będę wdzięczna za każdą informację i zdjęcia przykładowych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.02.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Na Bartyckiej jest salon mebli TIPOT z Nieporeckiej Fabryki Mebli Kuchennych. Meble sa piekne, warto tam sie przejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek 03.03.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Ja rowniez poprosze o namiary na stolarza z okolic Warszawy[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azia 03.03.2004 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Ja tez poprosze o adres, dobrego, niedrogiego stolarza z Warszawy lub okolic, który zrobi kilka mebelków do kuchni. Dziękuję![email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 04.03.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Mogę się dołączyć do prośby o namiary w okolicach Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 04.03.2004 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 sorry zapomniałam - mój email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta 10.03.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Cześć Jeśli zależy ci na cenie to bierz fachowca raczej z poza Warszawy ( nasi wykonawcy niestety się cenią). Osobiście problem mebli kuchennych mam już za sobą, robił mi je fachowiec z poza Warszawy, wyszło super i stosunkowo nie drogo w porównaniu do firm Warszawskich.Jeśli potrzebny ci jeszcze fachowiec napisz do mnie, a wyślę ci dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 11.03.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Byłam ostatnio na Bartyckiej w Tipocie i meble, które mi się podobały z dodatkowymi mechanizmami (systememy samodomykające, wysuwane kosze itp.) zapłaciłabym ok. 20 tys.zł! trochę za dużo jak na moje możliwości dlatego poszukuję "prywatnych" specjalistów, którzy zrobią to samo (albo prawie to samo ) ale za mniejsze pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 11.03.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Aneta, wysłałam Ci prośbę o kontakt na prv, z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.03.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Mam meble z Tipotu kosztowały z sprzętem ok 28000 możesz je zobaczyć u mnie na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts