zone 11.03.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Kasiorku te meble sa bardzo ładne zarówno na Twoich zdjęciach jak i w rzeczywistości, ale tak jak napisałam z dodatkowym wyposażeniem w są drogie (wycenili mi na ok 20 000 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdage 06.07.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 a ja znam (to znaczy nie znam ale korzystam z jego uslug) stolarza z Piaseczna, jest profesjonalista , zrobi wszystko nawet kuchnie, taka jak sobie wymarzylam i sama zaprojektowalam. Jak pierwszy raz omawialismy moje "widzimisie" to mial mine nietega ale podjal sie wyzwania i wyglada super ..... i wcale niedrogo. PS: drzwi wewnetrzne+parapety+wszelkie polki tez mu zlecilam .... czy tez moge dostac namiary na swietnego stolarza z Piaseczna??? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 06.07.2004 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 http://www.dzieci.bci.pl/strony/blask/meble.JPG http://www.dzieci.bci.pl/strony/blask/meble2.JPG http://www.dzieci.bci.pl/strony/blask/meble3.JPG Takie kuchnie robi mój znajomy - z wielkopolski ale obsluguje również inne miasta - ostatnio Warszawa sobie go upodobała i często tam jeździ. Ta ciemniejsza kuchnia kosztowała ok 5 tys - wiem, bo to kuchnia mojej siostry. Moja pojawi się za miesiąc - mogę równiez wkleić zdjęcie. Jeśli ktos chce adres na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejk 09.08.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Witam, Gdzie w Warszawie lub okolicach znajdę porządnych (!!!) stolarzy wykonujących meble, zabudowy, ozdoby itp na zamówienie. W szczególności interesują mnie warsztaty współpracujące z pracowniami projektowania wnętrz. Pozdrawiammaciejk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Waw 17.08.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Ten temat też mnie interesuje, może ktoś odświeży sobie pamięć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 23.08.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Nam (małżonce i mnie) kuchnie realizuje człowiek z Łomży, ale jest sprawdzony, jak chcesz, podam namiary. Może to nieco dalej niż w Warszawie, ale inne ceny (bo nie stolyca) i solidność wykonania (dbałość o klienta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maz78 04.08.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Szukam niedrogiego stolarza, który robi w Warszawie meble kuchenne na wymiar i garderobe.Dodam, że interesuje mnie cena do 1000 zł m/bPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 04.08.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Już daję numer do stolarza, który robił u mnie Kuchnia do wglądu w albumie "Nasza Manuela". Robert Rogiński - 608-65-11-49 A oto jego kilka prac: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=40358&q=przykładowe&k=2 Możesz poczytać o Nim w moich postach. Jest naprawdę niedrogi, robi wszystko - kuchnie, garderoby, szafy, zabudowy... Będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katalina 09.08.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Nina - a ile za te drzwi wewnetrzne? tak plus minus ?orientujesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 09.08.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Teraz nie wiem, my braliśmy od Pana Roberta hurtem sporo rzeczy i do tej pory bierzemy, więc może nasze ceny były inne, zresztą my braliśmy w zeszłym roku, więc może się coś zmieniło, najlepiej sam zadzwoń i zapytaj, ale gwarantuję, że będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XGrzesX 20.08.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Może ktoś polecić jakąś sprawdzoną i solidną firmę wykonującą meble kuchenne, meble łazienkowe i szafy wnękowe. Zależy mi, żeby firma miała jakąś swoją ekspozycję (dlatego andoor odpada, zresztą z innych powodów też). Dziękuje za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 21.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 szukam namiaru na stolarza który dobrze wykona schody drewniane na konstrukcji betonowej. Rozmawialiśmy już co prawda z jednym ale 600 zł za stopień z jesionu to raczej za drogo. A może pokażecie też zdjęcia waszych schodów... chętnie popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 22.08.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Zobacz te schody.Cena za stopień ok 500zł http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=37042&grupa=0&kat=2&a=krzysztofh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katalina 22.08.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 spróbuj Bogusław Kancelerski - ma ekspozycję vis a vis Sadyby Best Mall. 605 356 490. powiedz że telefon masz od Kasi i Pawła Polecam - super robota i wielka kultura osobista i jego i jego robotników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 22.08.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 a czy ta firma jest w stanie sama zrobić fronty, czy tylko bierze z fabryki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katalina 23.08.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Musisz zadzwonić i zapytac a najlepiej poójść do sklepu i zobaczyć ekspozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 23.08.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Robert Rogiński - 608-65-11-49 Kuchnię możesz obejrzeć w albumie Nasza Manuela, a o Robercie poczytać w moich postach Robi wszystko, nie tylko kuchnie i jest konkurencyjny cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 23.08.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Robert Rogiński - 608-65-11-49 Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Dudek 23.08.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Nasza firma się zajmuje wyrobem i montażem schodów i nie tylko,ale na chwile obecną mamy napięte terminy.Pierwszy wolny termin to pod koniec września.Ceny konkurencyjne.Zapraszam na strone; http://www.jpdudek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IH 05.10.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Poszukuję poleconego i sprawdzonego stolarza, który potrafiłby zrobić łóżko z litego drewna (nietypowe rozmiary), a do tego szafki nocne i toaletkę. Koniecznie NIE z SOSNY i z możliwością wyboru koloru wykończenia!!! Zależy mi przede wszystkim na wysokiej jakości wykonania ale chciałbym też żeby były to 'meble z polotem'. Niestety fabryki i salony meblowe albo nie są zainteresowane indywidualnym zamówieniem albo mają bardzo ograniczoną ofertę (zwłaszcza te wymiary i kolory). Może ktoś zna takiego wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts