AndrzejZdzis 23.04.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam, poszukuję stolarza który będzie mógł mi zrobić kuchnię, potem szafy i ewentalnie ramę łóżka. mieszkam ok 30 km na zachód od Warszawy, więc poszukuję kogoś z okolic lub kogoś kto będzie mógł mi to zrobić i dowieść. z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejZdzis 26.04.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 26.04.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 moze ja Ci dam swojego???? czekam na projekt kuchni. Szafkę do łazienki przywiezie po długim weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejZdzis 26.04.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 KARO1 --> jak możesz to przeslij mi namiary. dlugo czekalas na reqlizację projektu kuchni ? pzdrAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 27.04.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Andrzej jak możesz to podaj telefon to zadzwonie. Opowiem Ci o tym stolarzu bo długoby tu pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitaj 27.04.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 mogę podać numer telefonu do firmy, która robi bardzo fajne rzeczy, po za tym szybko i solidnie : 0 509 66 44 47 - p.Bogusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejZdzis 27.04.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 anitaj---> a skad jest firma ? i jak cenow to mniej/więcej się krztałtuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitaj 27.04.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 firma jest z Warszawy, cenowo trudno stwierdzić, bo robią wszystko na wymiar, najlepiej zadzwonić i się spotkać - warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brendas 28.04.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam, Po raz kolejny chcialabym zamowic nowoczesne meble do kuchni.Moze ktoś moze poradzic mi gdzie?Kilka lat temu skorzystalam z uslug firmy Rustika (wtedy jeszcze miescila sie tylko w Gdansku) http://www.rustika.com.pl/Pani projektant z Gdańska wykonała mi bardzo szczegółowy projekt, wyrysowując kazdy szczegół. Firma wykonala i zamontowala, bylam bardzo zdowolona. Po 5 latach udalam sie do tej firmy ( teraz miesci sie juz w Warszawie) i poprosilam o wykonanie kolejnych 2 kuchni. Ale zajal sie tym juz inny projektant i kolejny, ktorzy byle jak wyrysowali projekty. Zrezygnowalam i zamowilam kuchnię u stolarza gdzies z malego miasteczka , ktory wykonal nieco lepszy projekt ale byly problemy z montazem, trochhe elementow nie pasowalo, zapomnial cos dowieźć.W konsekwencji kuchnia jest ok, nie jest moze zachwycająca ale za nieduze pieniądze. Teraz az sie boje zamawiac kolejną kuchnię. Mialam wlasnie udac sie do firmy Rust, ktora wywodzi sie z Rustiki ale po komentarzach nie wiem. Dla zainteresowanych moge wyslac zdjecie mojej starej kuchni , tej zamawianej w Rustika i tej nastepnej z 2004. Teraz jest inna nieco moda ( duze szafki) ale po tylu latach robi wrazenie.A co myslicie o Chobot? Doradźcie , proszeBrenda[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 28.04.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Wlasnie mialam zaproponowac Chobot. Za kilka dni bede miala montowana kuchnie z frontami z Chobotu. Slyszalam o nich duzo pozytywnych opinii. Wizualnie tez ich kuchnie podobno wypadaja niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejZdzis 10.05.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 ma ktoś z Was jeszcze jakieś namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzeniu 15.05.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Polecam firme,która wykonala mi kuchnie.Dzialają Warszawa i okolice.Wszystko solidnie,szybko,bez żadnych problemów.Bylo tak jak się umawialiśmy.A rewelacją bylo to,że nie wychodzilem z domu.Oni przyjechali ze wszystkim do mnie.Projekt,foldery,próbki bylo ok! Mogę przeslać zdjęcia na maila. Pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniczka 17.05.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 to ja jestem zainteresowana wyślij mi zdjecia i kontakt na maila i jeszcze napisz jak cenowo wyszła sprawa pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 18.05.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam I ja równiez poproszę o namiary, informacje i zdjęcia [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 18.05.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 i ja i ja [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 18.05.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Polecam firme,która wykonala mi kuchnie.Dzialają Warszawa i okolice.Wszystko solidnie,szybko,bez żadnych problemów.Bylo tak jak się umawialiśmy.A rewelacją bylo to,że nie wychodzilem z domu.Oni przyjechali ze wszystkim do mnie.Projekt,foldery,próbki bylo ok! Mogę przeslać zdjęcia na maila. Pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych. reklama dźiwgnią handlu jak czytam takie posty to %#$@*&%#^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 18.05.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Polecam firme,która wykonala mi kuchnie.Dzialają Warszawa i okolice.Wszystko solidnie,szybko,bez żadnych problemów.Bylo tak jak się umawialiśmy.A rewelacją bylo to,że nie wychodzilem z domu.Oni przyjechali ze wszystkim do mnie.Projekt,foldery,próbki bylo ok! Mogę przeslać zdjęcia na maila. Pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych. reklama dźiwgnią handlu jak czytam takie posty to %#$@*&%#^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaJ 18.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ja też poproszę o fotki i wszystkie szczegóły!!!Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaJ 18.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 no i jeszcze taki maly szczegół jak mój mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rabarb77 19.05.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ja tez poprosze[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts