snog 18.04.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam Was, W tym roku zamierzam w końcu posiać upragnioną trawę, jednak mam problem ze stojącą po opadach deszczu wodą na części działki. Wynika to z faktu, że wcześniej nawieziona ziemia nie została odpowiednio "rozrzucona". Ograniczeniem jest poziom już ułożonej kostki brukowej. W związku z tym potrzebuję sprawdzonej firmy bądź osoby, która odpowiednio zniwelowałaby teren wokół mojego domu. Mieszkam w okolicach W-wy. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooksana 19.04.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Przyklejam się do postu- też potrzebuję dobrej firmy która pomoże mi wyrównać działkę z lekkim skosem- poradźcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twister718 24.04.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Moge polecic osobe ktora robi tego typu zlecenia, u mojego sasiada wykonali ladny ogrod i wszystko jest wporzadku, wiec pewnie nie bedzie dla nich problemu z niwelowaniem terenu, w razie pytan o namiary prosze napisac prywatna wiadomosc, podam nr kontaktowy, co do cen nie wiem ile biora ale to juz w sumie kwestia obejrzenia terenu i dogadania sie a za to nic sie nie placipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooksana 24.05.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 O rany- za późno tu wskoczyłam. Mam już firme, która niedrogo mi to zrobi więc bardzo dziękuję Polecił mi sąsiad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts