edytan 23.09.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Słyszałam o możliwości napełnienia wanny przez przelew. Zmniejsza się wtedy ilość "wystających elementów" z wanny lub jej obudowy.Mam jednak problem aby znaleźć coś takiego. Znalazłam jedynie produkowaną przez Ravaka. Słyszeliście o takich rozwiązaniach, a może ktoś już ma je u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 23.09.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Mam u siebie. Dobra rzecz. Firma Geberit.Taki:http://www.geberit.pl/geberit/inet/pl/wcmspl.nsf/pages/prod-prod-odp-zewa-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 23.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Tres ma tez takie rozwiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytan 23.09.2007 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Dzięki wielkie Ktoś może ma jeszcze innej firmy niż Geberit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 24.09.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ravak też ma takie rozwiązanie do swoich wanien. Nie mam u siebie ale jak szukałem wanny to było w ofercie Rawak-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytan 24.09.2007 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Tak, właśnie od takiego zaczęłam oglądanie Mamy teraz w naszej wannie Ravak Rosa zwykły przelew Ravaka i troszkę nie jestem zadowolona z tego jak chodzi. Boję się, że wersja z napełnianiem, też będzie taka (trzeszczy i ciężko się kręci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 24.09.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Grohe talentofil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 18.04.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Jak w tytule. Ktoś ma ?- użytkuje?np to:http://www.aquaarte.pl/?show=1&aid=_[]58113000&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-04&utm_content=_[]58113000Jak to się sprawdza?Chodzi mi o to czy nie ma tu niebezpieczeństwa ,ze bakterie z syfonu kanalizacyjnego przedostaną się do wodociągu - bo z tego co rozumiem woda wylewa się do wanny przez rurkę ,która przechodzi obok drugiej-odpływowej do kanalizacji -a więc bardzo blisko siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Malka cos bedzie wiedziec na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 20.04.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 DZieki - zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilka.w 29.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ja mam ,ale jeszcze nie uzywam.Wiem jednak ,ze jest to rozwiazanie polecane,gdy z wanny mają korzystać dzieci lub osoby niepełnosprawne- nie grozi uderzenie o wylewkę na brzegu wanny.Jak będzie w praktyce ,będę dopiero wiedziala.Ale bajer jest niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 04.05.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Właśnie dziś zamówiłam. Już pozamiatane . Mam nadzieje ,ze nie będę żałować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasanala 17.09.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Podciągam temat. Jak się użytkuje takie napełnianie wanny przez przelew?Chciałabym mieć wannę z opcją prysznica i przy prysznicu baterię przysznicową (a nie wannowo-prysznicową), bo chcę uniknąć przełączania wody z wylewki na prysznic i odwrotnie.Jak ustawia się temperaturę wody i siłę strumienia przy napełnianiu wanny przez przelew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 03.11.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Kilka osób pochwaliło się, że ma takie napełnianie, ale nikt nie powiedział o wadach i zaletach. Może ktoś odważny podzieli się opinią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.11.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Zaletą jest z pewnością to, że ani na krawędzi wanny, ani na murku nie wystaje żadna "wylewka", która czasem może przeszkadzać.Wadą natomiast może być cena i niestandardowy montaż, chociaż cena i tak jest niższa niż baterii wielootworowych. Nie warto IMO korzystać z taniej, chińskiej tandety włoskiej. Sprawdzone marki i prekursorzy systemu, to wspomniany już wyżej Grohe i Kludi mix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 04.11.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 My mamy Kludi Zenta. Przełącznik jest i tak, bo woda może lecieć albo słuchawką albo przelewem.Sprawdza się od 3 lat, odpukać.... Używamy obu wersji. Słuchawka wbudowana w wannę, jak dotąd nic się złego nie stało. Pod wężem umieszczony był mały zbiorniczek na ewentualny nadmiar wody (gdyby dostał się tam po wężu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts