Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Salsa ewy i pawła

Recommended Posts

• Odpowiedzi 306
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

I ZAPRASZAM DO ŚRODKA

NA SAM POCZĄTEK OCZYWIŚCIE WIATROŁAP

http://images50.fotosik.pl/434/3d95e0918a7c09cfmed.jpg

NIE JEST ZBYT DUŻY ALE CO ZROBIĆ...

NIE BYŁOBY PROBLEMU GDYBYŚMY NIE ROBILI PRZEJŚCIA DO GARAŻU, ALE NIESTETY. ZRESZTĄ NIE WYOBRAŻAM SOBIE ZA KAŻDYM RAZEM WYCHODZIĆ Z DOMU ŻEBY DOSTAC SIE DO GARAŻU.

wejście do kuchni prawdopodobnie będzie zamurowane. Po zmianach jakie wprowadziliśmy (przesunelismy ściankę działową kilka centymetrów w stronę salonu- żeby była równa z wykuszem) między ta ścianką a wejściem do kuchni zostało za mało miejsca żeby mogły stac meble. dlatego trzeba ja zamurować a wejście do kuchni bedzie przez salon.

• 1 month później...

Po mału zaczynamy chodzic za kredytem hipotecznym. W grudniu złozyłam wnioski o wypis kw i o wypis i wyrys z rejestru gruntów. Przyjemnośc ta łacznie kosztowała mnie 150 zł.

Na dzien dzisiejszy ten drugi dokument juz mam natomiast na kw musimy czekac do końca stycznia

Edytowane przez ewula83

bylismy równiez w energetyce zorientowac sie jak wygląda sprawa przyłączenia prondu. no i okazało się że nasza wcześniejsza umowa której niestety jeszcze nie podpisalismy straciła ważność. teraz musieliśmy składać wniosek o nową umowę.

na szczęście w pobliżu nas jest skrzynka więc jest nadzieja że jeszcze w tym roku bedziemy podłączeni do prądu..:-)

• 5 weeks później...
Wypis i wyrys z rejestru gruntów juz mamy. Odebrałam go zaraz po nowym roku. Niestety na wypis z ksiąg wieczystych musimy jeszcze poczekać gdyż okazało sie, że złożyłam wniosek z numerem ksiegi wieczystej naszej gminy. Po tym jak kupilismy działkę otrzymaliśmy nowy numer księgi. Ale ja oczywiście o tym nie miałam pojęcia. I teraz ponownie musiałam składać wniosek o wypis z kw i znowu płacić 30 zł.