ewula83 11.02.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Chociaz tak naprawdę to nie było mi to potrzebne do tej pory bo dopiero dziś dostałam zaświadczenie o zatrudnieniu a bez tego ani rusz, miesiąc czasu czekałam na ten dokument i doprosić się nie mogłam. Dopiero po czterech ponaglających wiadomościach e- mail i rozmowie z szefem w końcu otrzymałam te zaświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 11.02.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Co prawada nie mamy kw (bedzie za jakis tydzień) ale w banku pan powiedział że bez tego możemy składać wniosek a kw doniesiemy w trakcie. Tak więc w tym momencie nic mnie juz nie powstrzymuje- we wtorek mam wolne i mam zamiar udac sie do banku z wnioskiem o kredyt hipoteczny. Trzymajcie kciuku żeby sie udało .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 11.02.2011 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Lada moment zaczynamy kłasc elektryke i hydraulikę. Większosc kabli juz wcześniej kupiliśmy. Byliśmy na budowie żeby rozplanować rozłożenie kabli ale niestety nie jest to takie proste. Z kąd mam wiedzieć hdzie ulokować te wszystkie gniazdka, włączniki i przełączniki..Siedzę cały czas nad projektem i kombinuję - gdzie będzie w przyszłości stała choinka a gdzie jakaś lampa. Straszne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 28.02.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 wniosek o kredyt złożony. KW juz jest tak więc wszystkie dokumenty w komplecie trafiły do Pana Jacka z banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 28.02.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 w zeszłym tygodniu mieliśmy informację z banku, że pierwszy etap przeszliśmy pozytywnie. czyli mamy zdolnośc kredytowa i nigdzie nie zalegamy z długami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 28.02.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 od razu też mąż opłacił rzeczoznawcę- koszt 168 zł- w tym tygodniu ma pojawic sie na naszej budowie. mam tylko nadzieję, ze do niczego sie nie przyczepi i jak najszybciej bedziemy mogli podpisać umowę kredytową. jeśli wszystko będzie w porządku to w połowie marca pierwsza transza powinna byc dostepna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 28.02.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 a i zapomiałam o najważniejszym- mamy zgadanych tynkarzy co prawda mają czas dopiero w maju bo teraz jada do pracy do Niemiec ale najważniejsze, że są. Będziemy mieli więcej czasu na elektryke, hydraulike i te inne pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 02.03.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Wczoraj niespodziewanie do męża zadzwonił rzeczoznawca że o godz. 10 bedzie u nas na działce. Problem polegał na tym, że mąż pracuje w miejscowości oddalonej od naszej o około 30 km i właśnie tego dnia do pracy pojechał razem z kolegą a nasz samochód zostawił pod domem. No i dzwonił do mnie zdesperowany co ma robić. Ja niestety nie mogłam tego załatwic bo mimo wolnego dnia właśnie jechałam do szpitala na badania przed planowanym zabiegiem . Na szczęście mój tata miał czas żeby po niego jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 02.03.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Rzeczoznawca pstryknął kilka zdjęć, sprawdził dokumenty i pojechał...Teraz tylko pozostało nam czekać na decyzje banku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 05.03.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Elektryka zaczyna sie robić. No oczywiście sama się nie zrobi dlatego nasz znajomy elektryk, mój mąż i tata od rana działaja na budowie. Zaczną pewnie od garażu, wiatrołapu i klatki schodowej- bo te pomieszczenie juz mam rozplanowane. Zreszta niebardzo w nie ingerowałam. Garaz to raczej męski zak.ątek. Ja bardziej skupiam się na salonie i kuchni ale to dopiero pewnie w przyszłą sobote -tak więc mam jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 05.03.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Jak na razie siedze jak na szpilkach i zniecierpliwością czekam na decyzję banku w sprawie kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 05.03.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 W międzyczasie siędzę na necie i szukam inspiracji do naszej salsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 05.03.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Generalnie jeśli chodzi o salon i kuchnie to planuję raczej kolory naturalne typu brąz, beż może z niewielkim dodatkiem fioletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 05.03.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 jeśli chodzi o kuchnie to podoba mi sie takahttp://inspiracje.leroymerlin.pl/medium/11417_DSC04249.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 05.03.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 http://inspiracje.leroymerlin.pl/original/11417_4_DSC04249.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 05.03.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 http://inspiracje.leroymerlin.pl/original/11417_3_DSC04249.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 05.03.2011 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 z tym że ustawienie kuchni będzie bardzo podobne to tejhttp://www.kingasliwa.pl/realizacja/olk/a3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 05.03.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 http://www.kingasliwa.pl/realizacja/olk/c2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 05.03.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 http://www.kingasliwa.pl/realizacja/olk/a1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 05.03.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 w salonie myślimy nad zrobieniem sufitu podwieszanego w tym stylu:http://www.kingasliwa.pl/realizacja/olk/c1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts