hubert r1200gs 19.04.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witajcie,mam na imie Hubert, jestem z Wwy ale buduje dom na Mazurach. W zasadzie budowa jest gotowa, wszystkie prace mokre (takze wewnatrz) zakonczone. Obecnie zabieram sie za zabudowe GK poddasza. Mam nadzieje, ze uda mi sie tu znalezc w pomoc w niektorych kwestiach. Sam tez chetnie podziele sie doswiadczeniem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.05.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witak Eryk...eee Hubert!! Mazury to piekne miejsce na budowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izka1985m 29.06.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witamy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts