Dopuser 19.04.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Ano właśnie... tak jak przed katastrofą tak i teraz w dalszym ciągu dzieje się podobnie... niemalże same szpile w kierunku Kaczyńskich czy PiSu... dziwnie monotematycznie to wygląda do tego stopnia że aż nudne... A tyle wspaniałych rzeczy się wydarzyło w ciągu ostatniego tygodnia... ale podejrzewam, że ciężko to dostrzec poniektórym przez ich zaślepienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.04.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ano właśnie... tak jak przed katastrofą tak i teraz w dalszym ciągu dzieje się podobnie... niemalże same szpile w kierunku Kaczyńskich czy PiSu... dziwnie monotematycznie to wygląda do tego stopnia że aż nudne... A tyle wspaniałych rzeczy się wydarzyło w ciągu ostatniego tygodnia... ale podejrzewam, że ciężko to dostrzec poniektórym przez ich zaślepienie... tzn. ile wspaniałych rzeczy i jakich wspaniałych rzeczy ? może skonkretyzujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kataryniarz 20.04.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 No jak to co? wielka chmura nad Europą i samoloty nie zatruwają już powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 20.04.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 No jak to co? wielka chmura nad Europą i samoloty nie zatruwają już powietrza Nnno tak, właśnie wróciłem z dalekiej podróży, doleciałem tylko do Hiszpanii. Stamtąd... - to juz temat na osobny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 20.04.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ano właśnie... tak jak przed katastrofą tak i teraz w dalszym ciągu dzieje się podobnie... niemalże same szpile w kierunku Kaczyńskich czy PiSu... Nie rozumiem tych rozterek. Przecież sam fakt czyjejś tragicznej śmierci nie może zmienić opinii o osobie zmarłego. Ogląd działań Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego, jego brata czy ich obozu politycznego, od lat jest znany i nic nie zmieni ocen politycznych. Obóz sympatyków PiS jest b. wrażliwy na jakąkolwiek krytykę. W chwili obecnej krytyka jest naprawdę wyważona i mieszcząca się w konwencji sporów politycznych, więc o co kaman? W polityce nie ma świętych krów! Ja tych "Szpili" nie zauważam, a jeżeli się faktycznie pojawiają to pewnie z ust politycznych awanturników, a tych nic nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.04.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 spokojnie, spokojnie...... nie wiemy, co autor Dopuser miał na myśli...... pewnie niedługo się określi i wtedy pogadamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 20.04.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Renesans świadomości patriotycznej i symboli narodowych,Duma z bycia Polakiem,Przypomnienie całemu światu zbrodni katyńskiej,Jedność państwa i Kościoła podczas ceremoni,Renesans idei narodu jako wspólnoty,Samoorganizacja i spontaniczny ład,Zaprzestanie kampanii nienawiści przeciwko Prezydentowi,Wspaniała reakcja młodzieży,Poparcie dla L.Kaczyńskiego pomimo nieustającej nagonki medialnej,Reakcja zwykłych Rosjan i przełamanie katyńskiego tabu w Rosji.Nadzieja na lepszą jakość polityki.Organizacja uroczystości tak w Warszawie jak i Krakowie. Mało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 20.04.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ale przecież wszyscy to zauważyli więc nie rozumiem pytania? Chociaż większość z tego nie będzie długotrwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 20.04.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Poparcie dla L.Kaczyńskiego pomimo nieustającej nagonki medialnej, Mało ? To jest już nadinterpretacja zwykłych zachowań ludzkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 20.04.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 O losie! Dopuser - ja też jestem niepoprawną optymistką, ale... nie widzę nic dobrego w przytoczonych przez Ciebie argumentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 20.04.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Zaprzestanie kampanii nienawiści przeciwko Prezydentowi Poczytaj na portalach mniej powściągliwych niż FM wypowiedzi o Lechu Kaczyńskim po decyzji o Wawelu ... Organizacja uroczystości tak w Warszawie jak i Krakowie. To było coś dobrego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.04.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Duma z bycia Polakiem, Mało ? jeśli ty potrzebowałeś w tym celu katastrofy i śmierci prawie 100 osób, to wybacz...... zresztą dosyć zadziwiający związek przyczynowo - skutkowy...... ktoś (wielu ?) jest bardziej dumny, że jest Polakiem, bo polski samolot lecący z polskimi politykami, prowadzony przez polskich pilotów rozbił się i w wyniku tego zginęło prawie 100 Polaków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.04.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Renesans świadomości patriotycznej i symboli narodowych, Duma z bycia Polakiem, Przypomnienie całemu światu zbrodni katyńskiej, Jedność państwa i Kościoła podczas ceremoni, Renesans idei narodu jako wspólnoty, Samoorganizacja i spontaniczny ład, Zaprzestanie kampanii nienawiści przeciwko Prezydentowi, Wspaniała reakcja młodzieży, Poparcie dla L.Kaczyńskiego pomimo nieustającej nagonki medialnej, Reakcja zwykłych Rosjan i przełamanie katyńskiego tabu w Rosji. Nadzieja na lepszą jakość polityki. Organizacja uroczystości tak w Warszawie jak i Krakowie. Mało ? banał, banał, banał.... sam to wymyśliłeś, czy spisałeś ze strony myPiS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 20.04.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Z serii "co by było gdyby..."Nie ma katastrofy,Prezydent nadal nam miłościwie panuje,linie lotnicze żądne zysków bagatelizują jakąś tam chmurkę wulkaniczną.Pytanie: ile samolotów przypadkiem nawdychałoby się pyłu i pospadało jak ulęgałki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 21.04.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 . Przypomnienie całemu światu zbrodni katyńskiej, Powiedziałabym raczej "uświadomienie" niż "przypomnienie", a to jeszcze większy pozytyw. Jedność państwa i Kościoła podczas ceremoni, Dla mnie to nie jest pozytyw - ta "jedność" już i tak idzie za daleko... Samoorganizacja i spontaniczny ład, Dobrze by było, gdyby już tak pozostało... Reakcja zwykłych Rosjan i przełamanie katyńskiego tabu w Rosji. "Zwykli Rosjanie" naprawdę traktują nas normalnie, bez negatywnych emocji, ale u nas jest mała tego świadomość. Teraz nasze społeczeństwo miało okazję zobaczyć jak jest naprawdę i to mnie cieszy Nadzieja na lepszą jakość polityki. Niestety osobiście jestem pesymistką w tym względzie. Organizacja uroczystości tak w Warszawie jak i Krakowie. Takie przyziemne, ale pozytywne - Kraków wysprzątany, zlikwidowane dzikie wysypiska śmieci, załatane dziury w ulicach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 21.04.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Uff... w końcu się doczekałem... pierwszy normalny post na temat... ustosunkowany do całości, a nie do tego co akurat wygodne... i bez odniesień do PiSu... Tak swoją drogą wygląda to jakaś mania na punkcie PiS... inne partie chyba wyginęły sądząc po lekturze forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 21.04.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Organizacja uroczystości tak w Warszawie jak i Krakowie. Takie przyziemne, ale pozytywne - Kraków wysprzątany, zlikwidowane dzikie wysypiska śmieci, załatane dziury w ulicach. No nic tylko czekać, kiedy w moim mieście jakaś ważną personę będą chować - może też wysprzątają miasto i załatają dziury. Może jeszcze trawę pomalują bo za mało zielona. Dla mnie to jest demotywujące - bo to takie nasze - na pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 21.04.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 No nic tylko czekać, kiedy w moim mieście jakaś ważną personę będą chować - może też wysprzątają miasto i załatają dziury. Może jeszcze trawę pomalują bo za mało zielona. Dla mnie to jest demotywujące - bo to takie nasze - na pokaz. Odnosząc się tylko do tego co ci akurat pasuje mam wrażenie że starasz się po prostu czepiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 21.04.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dla mnie to jest demotywujące - bo to takie nasze - na pokaz. Może i na pokaz - ale jest zrobione. I bardziej trwałe niż inne "pokazowe" gesty... Jeszcze dwa tygodnie temu drogą z lotniska do centrum trzeba było jeździć slalomem:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 21.04.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Odnoszę się do tego co mnie interesuje, z czym się nie zgadzam. Trudno, żebym analizował każde napisane słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts