Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompa powietrze woda TYLKO do cwu

marcin-r

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale sie zapieniasz! Trafilem w czuly punkcik? Hehe... higiena. Masz z nia problem? Troszke samozaparcia i dasz rade. :D

Trafiłeś "kulą w pot '.

Dawno się tak nie ubawiłem jak tu z Tobą .:rotfl:

ps samozaparcie i higiena?

no to jesteśmy w domu ty się do niej zmuszasz..

Edytowane przez animuss

Jani, nigdy Ci nie dorownam w poziomie produkowanego belkotu.

O takim właśnie poziomie Twoich odpowiedzi pisałem.

Jeśli Ci ktoś wcześniej powiedział że jesteś dowcipny czy śmieszny, to wierutnie Cię okłamał.

Merytoryki Twoich wypowiedzi nawet mądrością ludową nazwać nie można, bo ta choć podawana w prostej formie ma jakieś podstawy.

Ale jeśli naskakiwanie na innych i ich obrażanie ma Ci podnieś poziom samooceny... trudno, niech tak już będzie - inaczej w łeb sobie palniesz.

To postaraj się jeszcze bardziej polubić samego siebie... będziesz mniej upierdliwy.

Co z tą Twoją konfabulacją?

Możesz zaczniesz odpowiadać na pytania, a nie pisał jakiś głupot o kardiologach, motocyklistach, widłach, czy o gów... - upodobaniach kulinarnych much.

Możesz zaczniesz odpowiadać na pytania, a nie pisał jakiś głupot o kardiologach, motocyklistach, widłach, czy o gów... - upodobaniach kulinarnych much.

Poziom "przykladow" dostosowuje sie do mozliwosci poznawczych drugiej strony, ale nawet takich porowan co niektorzy nie "lapia". Nie mnie za to winic.

Od 4 lat nie przekroczyłem 60 st w. zasobniku - i mnie ani noworodka [ma teraz 1,5 roku] nic nie zaatakowało, ale może Pyxis jakiś bardziej wrażliwy jest ...

Pyxis jst ostrożny dmucha na zimne .

Naczytał się i przestraszył .

Teraz trzeba mu na głowę kubeł wody (przegrzanej ) wylać żeby wrócił na właściwe tory .

Temperatura 45 st C też wystarcza bo w nocy z braku poboru temperatura nieznacznie rośnie i dochodzi do 50 st C a grawitacja utrzymuje temperaturę więc do rana nie ma już Legionelli .

Edytowane przez animuss