dorotamakota74 20.04.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Właśnie się zarejestrowałam i tak powoli zapoznaję się z forum. Wiem, że większość Użytkowników raczej buduje dom, ja właśnie niedawno stałam się szczęśliwą posiadaczką własnego mieszkania w Krakowie. Większość prac już mam za sobą, ale jeszcze kilka "drobiazgów" wykończeniowych zostało. I tak sobie szperam w sieci i szukam inspiracji oraz zapoznaję się z doświadczeniem innych, aby popełnić jak najmniej błędów. Pozdrawiam! Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.05.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Hej Dorota co ma Kota! Osoby z mieszkan nie sa ignorowane na FM...tez jest watek esspecially for you: http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?29-My-z-mieszka%C5%84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izka1985m 29.06.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witaj Dorotko, gratuluje wlasnego M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts