zuza125 20.04.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Hejka wszystkim budującym. Mam na imie Wiola i wraz z mężem budujemy mały domek wg projektu indywidualnego inspirowanego Forsycją z pracowni Archeton. A tak w ogóle korzystając z okazji zapytam: CZY KTOŚ JESZCZE BUDUJE NA PODSTAWIE TEGO PROJEKTU?? Bo przyznam że przetrząsnęłam wiele forum ale niestety nie znalazłam nikogo A bardzo mi zależy na wymianie doświadczeń. Plisss, niech się ktoś odezwie... Budowa jest 4 km od Kutna, niby wieś ale wszędzie blisko . Domek w stanie surowym zamkniętym prawie "wybudował się" jesienią 2009. A że prawie robi wielką różnicę to dodam że do ubiegłego tygodnia czekaliśmy na blachodachówkę bo w fabryce padła maszyna i wszystko stanęło w miejscu. Ale na chwilę obecną dach juz założony więc ruszamy z kopyta dalej. W najbliższym czasie mam zamiar założyć a'la dziennik budowy (tzn. jak tylko znajdę chwilę i nauczę się wklejać zdjęcia) . Do pogadania wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witamy na forum Co prawda Forsycji nie budowałem, ale budowałem i mieszkam w Kutnie. Co nieco mogę doradzić. Kontakt na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuza125 06.05.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam "sąsiada". Przejrzałam troszkę twoje "opowiadanie o budowaniu" i musze przyznac że sporo nas łączy: też budowaliśmy z betonu komórkowego (dokładnie Solbet) i mamy identyczną blachodachówkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts