Sebastian_J 20.04.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam,Czy ktoś z forumowiczów buduje lub zbudował dom SKOWRONEK z pracowni projektowej "Dom dla Ciebie" z Bielan Wrocławskich? Poszukuję opinii, zdjęć, relacji z budowy. Wiem, że to mały domek, ale może jednak jakieś wiadomości się odnajdą... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 21.04.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 MOI RODZICE WYBUDOWALI SKOWRONKA domek jest super zamiast garazu jest dodatkowy pokój,oraz dobudowany spory tarasdom w tej chwili jest otynkowany za miesiąc wchodzą fachmani od wykonczeniówki na sierpień planuja sie wprowadzićpolecam domek wybudowany super sie prezentuje wokoł wybudowano sporo domków i małych i duzych ale skowronek jest zdecydowanie najładniejszyy POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian_J 21.04.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 O! Jak miło, że ktoś się odnalazł. Ciekawi mnie czy ten domek można zobaczyć? W jakim to regionie Polski, bo może się okazać, że całkiem blisko? Ja obecnie mieszkam w okolicach Warszawy. Jeśli jednak okaże się zbyt daleko, to może istnieje gdzieś jakaś galeria do obejrzenia? Ciekawią mnie też koszty inwestycji... Dzięki IZA30 za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 23.04.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 na Extradomie są równiez zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts