DagaAdam 20.04.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Hej! W leroy merlin pojawily sie fajne ogrodzenia (tzn. sa tylko w katalogu - na zywo mi sie nie udalo zobaczyc, obdzwonilem pare okolicznych marketow i wszedzie tylko na zamowienie). Ogrodzenie z profili 20x20, cynkowane ogniowo i lakierowane proszkowo. Wygladaja na zdjeciu swietnie - najpierw myslalem ze Xcel zaczal sprzedawac swoje ogrodzenia w Liroju sa tak podobne Cena tez atrakcyjna (w porownaniu do XCELA) - 359 pln / przeslo 2,5m, do tego piekna brama przesuwna za ~2,6k pln. W porownaniu do xcela wychodzi 6k pln taniej na 50mb plus brama przesuwna plus furtka. Ktos ma / widzial na zywo te ogrodzenie i moze cos na jego temat powiedziec ? Strach zamowic bez "pomacania" sobie na zywo pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.04.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 ja widziałem zarówno we wrocławskim Liroy jak i castoramie - w tym drugim markecie zdecydowanie większy wybór, nie wiem tylko o który model ogrodzenia Ci chodzi bo jak pamietam były 3 rodzaje, z tym tylko, ze najtańsze to niestety tandeta. Ale jeśli dobrze czytam mówisz o prześle za 359pln to te ogrodzenie było porządnie wykonane. powinienem mieć zdjęcia poszczególnych rodzai ale dopiero jutro mógłbym sprawdzić bo to w córki aparat był. jeśli jesteś zainteresowany fotkami (jak jeszcze ich nie wykasowała) to podaj mi maila na PW lub w wątku.poza czarnym kolorem był też jakiś taki brązowaty trudny do określenia ale nieźle sie prezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 21.04.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Chodzi mi o te za 359 pln wlasnie - o tych z castoramy za 139 pln juz czytalem, ze dziadowskie - zreszta cena mowi wszystko One sa tylko malowane farba podkladowa, a potem zwykla. Te "moje" sa cynkowane ogniowo i malowane proszkowo - wiec zabezpieczenie antykorozyjne maja pierwsza klasa! Tylko musze je zobaczyc na zywo, a w okolicy nigdzie nie ma Bede wdzieczny za podeslanie tych zdjec! Adres wysylam na PW ! Dzieki, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.04.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 zdjątka, jakie się zachowały wysłałem Ci na maila - mam nadzieję, że bedą pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.05.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 ja widziałem zarówno we wrocławskim Liroy jak i castoramie - w tym drugim markecie zdecydowanie większy wybór, nie wiem tylko o który model ogrodzenia Ci chodzi bo jak pamietam były 3 rodzaje, z tym tylko, ze najtańsze to niestety tandeta. Ale jeśli dobrze czytam mówisz o prześle za 359pln to te ogrodzenie było porządnie wykonane. powinienem mieć zdjęcia poszczególnych rodzai ale dopiero jutro mógłbym sprawdzić bo to w córki aparat był. jeśli jesteś zainteresowany fotkami (jak jeszcze ich nie wykasowała) to podaj mi maila na PW lub w wątku. poza czarnym kolorem był też jakiś taki brązowaty trudny do określenia ale nieźle sie prezentował. Też się zastanawiam nad takim zakupem w markecie i mam pytanie czy te porządniejsze przęsła były w Castoramie czy w Leroy-u ? Jakby się zachowały jeszcze zdjęcia to poproszę na PW. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.05.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ryska,fotki są, podaj mi na PW swojego maila i Ci wyslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 30.05.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 wojgoc daj fotki na forum proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.06.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 serwis24,szlag mnie trafia jak mam wkleic fotki w to nowe forum. podaj maila na prw i Ci wyslę.Ryska,fotki wysłane - co prawda dzis ale byłem zajety przez ostatnie 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 02.06.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dzięki, wieczorkiem luknę na te cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaniek 02.06.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 serwis24, szlag mnie trafia jak mam wkleic fotki w to nowe forum. podaj maila na prw i Ci wyslę. Ryska, fotki wysłane - co prawda dzis ale byłem zajety przez ostatnie 3 dni Hehehe Wrzuć je na na imageshack.us w linki tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 06.06.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 serwis24, szlag mnie trafia jak mam wkleic fotki w to nowe forum. podaj maila na prw i Ci wyslę. Ryska, fotki wysłane - co prawda dzis ale byłem zajety przez ostatnie 3 dni Ja też poproszę zdjęcia na priv dzięki ps tez nie lubię nowego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts