Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ogrodzenie z leroy merlin z profili

Recommended Posts

Hej!

W leroy merlin pojawily sie fajne ogrodzenia (tzn. sa tylko w katalogu - na zywo mi sie nie udalo zobaczyc, obdzwonilem pare okolicznych marketow i wszedzie tylko na zamowienie). Ogrodzenie z profili 20x20, cynkowane ogniowo i lakierowane proszkowo. Wygladaja na zdjeciu swietnie - najpierw myslalem ze Xcel zaczal sprzedawac swoje ogrodzenia w Liroju sa tak podobne :) Cena tez atrakcyjna (w porownaniu do XCELA) - 359 pln / przeslo 2,5m, do tego piekna brama przesuwna za ~2,6k pln. W porownaniu do xcela wychodzi 6k pln taniej na 50mb plus brama przesuwna plus furtka. Ktos ma / widzial na zywo te ogrodzenie i moze cos na jego temat powiedziec ? Strach zamowic bez "pomacania" sobie na zywo :(

pozdr.

ja widziałem zarówno we wrocławskim Liroy jak i castoramie - w tym drugim markecie zdecydowanie większy wybór, nie wiem tylko o który model ogrodzenia Ci chodzi bo jak pamietam były 3 rodzaje, z tym tylko, ze najtańsze to niestety tandeta. Ale jeśli dobrze czytam mówisz o prześle za 359pln to te ogrodzenie było porządnie wykonane. powinienem mieć zdjęcia poszczególnych rodzai ale dopiero jutro mógłbym sprawdzić bo to w córki aparat był. jeśli jesteś zainteresowany fotkami (jak jeszcze ich nie wykasowała) to podaj mi maila na PW lub w wątku.

poza czarnym kolorem był też jakiś taki brązowaty trudny do określenia ale nieźle sie prezentował.

Chodzi mi o te za 359 pln wlasnie - o tych z castoramy za 139 pln juz czytalem, ze dziadowskie - zreszta cena mowi wszystko :) One sa tylko malowane farba podkladowa, a potem zwykla. Te "moje" sa cynkowane ogniowo i malowane proszkowo - wiec zabezpieczenie antykorozyjne maja pierwsza klasa! :) Tylko musze je zobaczyc na zywo, a w okolicy nigdzie nie ma :( Bede wdzieczny za podeslanie tych zdjec! Adres wysylam na PW ! Dzieki,

pozdr.

• 1 month później...
ja widziałem zarówno we wrocławskim Liroy jak i castoramie - w tym drugim markecie zdecydowanie większy wybór, nie wiem tylko o który model ogrodzenia Ci chodzi bo jak pamietam były 3 rodzaje, z tym tylko, ze najtańsze to niestety tandeta. Ale jeśli dobrze czytam mówisz o prześle za 359pln to te ogrodzenie było porządnie wykonane. powinienem mieć zdjęcia poszczególnych rodzai ale dopiero jutro mógłbym sprawdzić bo to w córki aparat był. jeśli jesteś zainteresowany fotkami (jak jeszcze ich nie wykasowała) to podaj mi maila na PW lub w wątku.

poza czarnym kolorem był też jakiś taki brązowaty trudny do określenia ale nieźle sie prezentował.

Też się zastanawiam nad takim zakupem w markecie i mam pytanie czy te porządniejsze przęsła były w Castoramie czy w Leroy-u ? Jakby się zachowały jeszcze zdjęcia to poproszę na PW.

Dziękuję.