klepska 21.04.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Słuchajcie,Dzierżawię działkę rekreacyjną(od 2 miesięcy)....Działka nad jeziorem - pow. działki 300 m kw. Jest na niej Eko szambo siła, itp.Poprzedni dzierżawca miał zamiar stawiać tam domek ale się rozchorował i musiał odstąpić działkę.Jest na niej mała przyczepa kempingowa, której chcę się pozbyć.I teraz mam dylemat.............Zamiast przyczepy chciałam postawić tam domek holenderski ale jak oglądam te domki to mnie to przeraża...za 25 tys domek ok. 10 - 15 letni na dobrze pordzewiałej ramie, ale są w nim wszystkie meble, kuchenka, lodówka łazienka itp...czyli stawiasz i mieszkaszale....za 25 tysięcy mam nową drewnianą nieocieploną kryta papą brdę o pow, 45 m kw.,(holender ma ok. 33 m kw).W drewniaku muszę zrobić instalacje ele, kanalizację, urządzić itp....co na pewno wyniesie kolejne parę kółek..... I teraz nie wiem co wybrać stary urządzony mobilhołm czy nową nieurządzoną brdę.....Przypominam że to wszyystko na dzierżawionej działce(umowa przedłużana co 4 lata) Sąsiedzi wokoło mają głównie takie brdy..... Proszę doradźciePozdrawiamMAgda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachariasz 21.04.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 I ja zdecydowałbym się na brdę- nowe, więc wiesz w co się pakujesz. I zdecydowanie lepiej wygląda więc i chyba lepiej się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts