majkii 21.04.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 WitamWlasnie dostalem oferte za wykonanie drenazu wokolo budynku + kanalizacja deszczowa+ styropian na fundamentyrobocizna 150zl / mb +material ok 50zl/mb Jak wygladaja ceny na poludniu Polski? Przyznam szczerze ze szczeka mi opadla jak zobaczylem cene... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczescie_100 06.06.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 ja też szukam firmy , ostatnia zaśpiewała mi 150 zł za metr bieżący z materiałem. No i chyba taniej nie będzie:(Jeśli ktoś ma namiary na inną sprawdzoną i tańszą-proszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.06.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 no to szczescie_100 masz o wiele taniej aniżeli majkii. On ma za tyle samo tylko robociznę. A gdzie ten styropian, rury drenarskie, żwir, geowłóknina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 19.06.2010 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam Wlasnie dostalem oferte za wykonanie drenazu wokolo budynku + kanalizacja deszczowa+ styropian na fundamenty robocizna 150zl / mb +material ok 50zl/mb Jak wygladaja ceny na poludniu Polski? Przyznam szczerze ze szczeka mi opadla jak zobaczylem cene... pozdr. Slask , robocizna 120zl /mb + material (calosc okolo 40mb) tez mi szczeka opadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 19.06.2010 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 ja też szukam firmy , ostatnia zaśpiewała mi 150 zł za metr bieżący z materiałem. No i chyba taniej nie będzie:( Jeśli ktoś ma namiary na inną sprawdzoną i tańszą-proszę o kontakt na priv mozna wiedziec skas jestes? bo taka kwote z materialem moglbym przelknac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 14.07.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Ja za robociznę płaciłam 95 zł za mb. (Budowa pod Warszawą). Wyszło 97 metrów, czyli 9.215 zł. Do tego rury, geowłóknina, żwir itd. Jeszcze się za to nie rozliczyłam, ale dwa razy dowoziłam po 5 tys. na materiały, więc mniej niż 8-9 tyś nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfffx 21.07.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Dzisiaj też dowiadywałem sie o cenę wykonania drenazu i uzyskałem odpowiec że cena za metr z materiałem zaczyna sie od 70zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 23.07.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Wy się za głowy łapiecie, a co ja mam powiedzieć? Dostałam wycenę robocizny... 350 zł/mb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek-g 18.02.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Drenaże na południu Polski w cenie 80 zł mb. + materiał. cena rośnie w zależności od stopnia utrudnienia i typu podłoża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Komoda 26.03.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Robiłem jakiś czas temu drenaż i izolację ścian, wykonała to firma na śląsku, drenaż dobrej jakości wyszedł jakieś 70 zł od metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrTechnik 31.03.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Witam. Jakiś czas temu musiałem wykonać drenaż 'na swoim podwórku'. Kolega polecił mi firmę Pana Kozery. Jeśli chodzi o wymienioną firmę, nie zawiodłem się (pełen profesjonalizm oraz brak opóźnień). Oto strona firmy własnie ów Pana, http://www.fhukozera.pl . Polecam wykonawcę robót każdemu, kto chce mieć robotę zrobioną raz, a porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 31.03.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Witam. Jakiś czas temu musiałem wykonać drenaż 'na swoim podwórku'. Kolega polecił mi firmę Pana Kozery. Jeśli chodzi o wymienioną firmę, nie zawiodłem się (pełen profesjonalizm oraz brak opóźnień). Oto strona firmy własnie ów Pana, http://www.fhukozera.pl . Polecam wykonawcę robót każdemu, kto chce mieć robotę zrobioną raz, a porządnie. ile jeszcze razy się będziesz rejestrował na forum aby robić auto reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarkakc 14.05.2014 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) Witam. Panowie zamierzam zrobic drenaz opaskowy... wokół wychodzi ok. 70 mb Ile musze dać studzienek i jakie? tak to wyglada... i pytanie spadek bedzie jak na zdjeciu od lewej do prawej pomozecie? moze jsa jakies rozwiazania nowe.\ dodam ze chce tez odprowadzi wode z 10 rynien do jakiegos zbiornika. czy moge polaczyc jednoz drugim tzn zbiornik jeden na wszystko? opisze krótko od lewej strony chce zaczac kierujac sie do prawej roznica miedzy drogą a poczatkiem mijej działki 35 cm. a miedzy poczatkiem działki a koncem po prawej 40 cm. nie mam zadnego rowu ani studzienki. moze zbiornik z betony plus dorobis do niego rozsaczanie....? Edytowane 14 Maja 2014 przez yarkakc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarkakc 15.05.2014 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 no i trzeba mi zbiornik albo jeden 5 tys litró albo dwa po 2,5 tys moga byc plastikowe i uzywane:) ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaBea 15.02.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Chcemy zrobić drenaż domu - starego, 120-letniego w okolicach Olesna (Opolskie) Czy ktoś coś może polecić jakie teraz są ceny za m (robocizna z materiałami, lub robocizna + materiały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 26.11.2019 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 Jak w tej chwili ksztaltuja sie ceny robocizny za wykonanie drenazu? Robil ktos niedawno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts