radam5 21.04.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam.Mam pewien problem.Jestem w trakcje szykowania mieszkanka (domu) i jakoś zamarzył mi się balkon.Tak na szybko... budynek to ciąg bliźniaków stojący ok 15 lat. Parter wykorzystuje do swojej działalności a teraz biorę się za remont góry.W planach nie było balkonu. Jednak niektórzy sąsiedzi przy budowie zrobili je sobie. Poniżej przedstawiam jak to mniej więcej wygląda. http://img709.imageshack.us/img709/2652/balkonf.jpg' alt='balkonf.jpg'> Pytanie mam takie.Czy potrzebuje jakiś pozwoleń, zmian planów na dobudowanie balkoniku?Ma on być podparty na np betonowych filarach. Centralnie nad wjazdem do garażu. Wielkość myślę że ok 2m. Oczywiście 1 piętro. Jak za to się zabrać. Czy np odległość budynku od pokazanej drogi z kostki mam znaczenie? Ponieważ jest to dosyć blisko i po zrobieniu balkonu jego krawędź była by może 50cm od krawędzi tej drogi a może nawet mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts