zendar 21.04.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam Mam betonowy, ukośny pod górę podjazd do garażu. Beton został pomalowany farbą, która po 2 latach się łuszczy i odpada razem z kawałkimi betonu (prawdopodobnie przyczyniła się sól z auta, bo głównie odpada to w miejscach gdzie przejeżdzają koła auta).Chciałbym położyć płytki gresowe, jednak fachowiec stwierdził, że będzie to łapało wilgoc i po roku - dwóch odpadnie.Jakie jest Wasze zdanie? Może jakaś alternatywa? (kostka brukowa odpada, za wysoka). Druga sprawa - jak usunąć farbę, która miejscami trzyma się bardzo mocno. Próbowałem wiertarką z szczotką drucianą, tylko się ślizga. http://www.studiosiedem.com.pl/index.php/gadzety-reklamowe Edytowane 1 Września 2015 przez zendar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 21.04.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Druga sprawa - jak usunąć farbę, która miejscami trzyma się bardzo mocno. Próbowałem wiertarką z szczotką drucianą, tylko się ślizga. Miałem podobny problem. Ponacinałem rowki szlifierką z tarczą diamentową ( taka drapanina co centymetr ) na to klej elastyczny i trzyma piąty rok, ale nie na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIOLEK1970 25.04.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 wszystko co na zewnatzr to duzy problem - ja zastanawiam sie na polozeniem na schodach faarby epoksydowej SIKA floor 400 z POSYPKA KWARCOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts