kaszak 21.04.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Chodzi mi o takie, które wrzuca się do dolnopłuka czy co kto tam ma. Ja mam system Fresh w podtynkowym Grohe. Na kostkach piszą że dwie powinny starczyć na 800 spłukań, czyli jedna na 400. Mnie jedna kostka Froscha starczyła na jakieś 40. Nie wiem, może coś źle robię, wrzuciłam w folii jak kazali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliwicki3 21.04.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 398 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikka55 21.04.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Ja używam kostki Duck. Spokojnie starcza na miesiąc, a może nawet dłużej (3-osobowa rodzina).Natomiast nie polecam kostki W5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 22.04.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dzięki, wypróbuję. Nie chce sie co chwilę szarpać z tym przyciskiem od grohe bo w końcu coś urwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 a po co ta kostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.04.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 a po co ta kostka? efilo bo woda w kibelku ma wtedy taki fajny niebieski kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulbulator 18.05.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Mam pytanie - jakie kostki można wrzucać przez ten uchylny przycisk w systemie Grohe fresh? Czy trzeba kupować specjalne wynalazki (Koło) czy pasuje ogólnodostępny standard - o którym zresztą pisaliście wcześniej. Jaką ma średnicę ten otwór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 21.05.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Też się podłączę do pytania, bo mam stelaże Grohe, ale kostek jeszcze nie uzywałam. Na razie stosuje tradycyjne, zawieszane na brzegu muszli. Acha, i od razu chciałabym przestrzec przed zawieszanymi kostkami Domestos Double Power. Kupiłam kilka i musiałam wyrzucić, bo po zawieszeniu w kibelku śmierdziało chlorem w całym domu, już od drzwi, a w łazience to po prostu drapało w gardle od tego zapachu. Ten wynalazek chyba zabija bakterie nawet w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 22.05.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) Asizo - jak się ma system Fresh to przycisk się zdejmuje lub uchyla a za nim (u mnie poniżej i w prawo) w zbiorniku jest taki koszyczek. Można to dokupić jak się nie ma fresha w pakiecie. Bulbulator - ja wrzucam takie kostki Ducka, krążki właściwie. Mieszczą się bez problemu. Ane3ka1 - albo zielony Edytowane 22 Maja 2012 przez kaszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulbulator 23.05.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Olśnienie! - ze schematu trudno się było domyśleć jak to to działa - czyli jest to taka rynna prowadząca zza przycisku do koszyczka w którym ląduje ta tableta? coś jak te wszystkie zabawki z toczącą się kulką lądującą na końcu w zaplanowanym miejscu http://www.philohome.com/kojima_clock/complete.jpg Wcześniej forumowicze wspominali że jakość wykonania zaczepów uchylanego przycisku jest dość marna, czy to prawda? i czy tylko plastikowe występują? Czy poza Bartycką jest jakiś salon w W-wie w którym można to pomacać i "obwąchać"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 25.05.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 O właśnie! Bardzo dobry przykład. Tylko ta "rynna" to raczej rynienka króciuteńka. Wrzucasz a tu natychmiast plum. Nie potrafię nic powiedziec na temat zaczepów bo mój pan majster tak wykombinował że muszę zdejmować przycisk. Co zresztą wcale nie jest uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 25.05.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja mam jeden stelaż z przyciskiem z zaczepami, a drugi ma przycisk zdejmowany. Nie ruszam na wszelki wypadek, zeby nie zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellezza_pl 28.05.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Zdejmowany przycisk jest chyba powszechnie stosowany,ja też mam go u siebie i muszę powiedzieć,że sprawdza się. Mi starcza taka kostka Ducka na około miesiąc przy 4 osobowej rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 05.06.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Asizo, nie wiem co byś musiała zrobić coby go zepsuć. Chyba szarpnąć mocno bo tam są takie przewody nie wiem do czego i to ewentualnie możnaby urwać, ale chyba trzeba by się bardzo postarać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts