Szymon_trodax7 22.04.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam, jestem na etapie ocieplania poddasza i mam pytanie, czy funkję folii paraizolacyjnej stosowanej między ocieplenie, a płytę karton-gips przejmie painka pur. Tak twierdża ludzie, którzy wykonują natryski pianki pur. U mnie przekrój wygląda następująco:- dachówka ceramiczna- łaty/kontrłaty- folia DELTA-MAXX- krokwie 200mm - najprawdopodobniej wypełnienie pianka pur (okolo 200mm)- ??????folia paroizolacyjna np. DELTA-REFLEX???????- sletaż- płyta karton gips Proszę o uwagi czy to będzie dobrze wykonana izolacja poddasza użytkowego. Ma ktoś doświadczenie już z natryskiem pianki pur? Prosiłbym o spostrzeżenia i uwagi. Za uwagi i info bardzo dziękuję. szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 26.04.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Temat jest szerzej omawiany tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157853-ocieplenie-poddasza-u%C5%BCytkowego-piank%C4%85-poliuretanow%C4%85-natrysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts