Dopuser 22.04.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Za Gazeta Wyborczą 22.04.2010: Media w Rosji: Komorowski nie musi nawet robić kampanii. I wygra... Dziennik "Izwiestia" pisze, że odruchy jakie Polacy demonstrowali w dniach żałoby narodowej nie wpłynęły mocno na ich sympatie polityczne. "Podobnie jak przed tragedią pod Smoleńskiem, tak i teraz większość wyborców zamierza poprzeć marszałka Komorowskiego" - piszą "Izwiestia". Jednak politolog Siergiej Markow pisze na łamach "Komsomolskiej Prawdy", że wyniki sondaży mogą jeszcze się zmienić. Z kolei ekspert Witalij Portnikow w komentarzu dla "Kommiersanta" twierdzi, że Platforma Obywatelska jest skazana na zwycięstwo. Jego zdaniem, Bronisław Komorowski nie musi nawet prowadzić kampanii wyborczej, lecz powinien jedynie dobrze pełnić obowiązki prezydenta i marszałka Sejmu. Zastanawia mnie czemu Wybiórcza cytuje akurat media rosyjskie... podobne opinie mogą wyrażać przecież gazety z innych, powiedzmy, bardziej demokratycznych krajów... Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez Dopuser Dopełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 22.04.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Zastanawia mnie czemu Wybiórcza cytuje akurat media rosyjskie... podobne opinie mogą wyrażać przecież gazety z innych, powiedzmy, bardziej demokratycznych krajów... weź zadzwoń na Czerską to się dowiesz.... nas się pytasz ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 22.04.2010 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 weź zadzwoń na Czerską to się dowiesz.... nas się pytasz ? ? ? Ty wszystko wiedzący, erudyta... i nie wiesz ? Nawet się nie domyślasz ? Dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 23.04.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ty wszystko wiedzący, erudyta... i nie wiesz ? Nawet się nie domyślasz ? Dziwne... http://www.sjp.pl/co/wszystkowiedz%C4%85cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 23.04.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 no co - lubią hrabiówtrza by znaleźć jakiego księcia, nie mówiąc królewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 27.04.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Może ktoś się zlituje i przekona mnie bym głosował na Komorowskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 27.04.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Może ktoś się zlituje i przekona mnie bym głosował na Komorowskiego... nikt się nie będzie litował...... nie chcesz - nie głosuj..... proste..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 29.04.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Widać że Komorowski nie ma żadnego poparcia na tym forum... ciekawe skąd się biorą sondaże dające ma jakąś przewagę... przy okazji "kwiatek do kożucha": Ten sam Komorowski, który oskarżał Lecha Kaczyńskiego, że był prezydentem PiS-u a nie Polaków, okazał się być pełniącym obowiązki prezydenta Platformy Obywatelskiej, a nie prezydenta Polski. Bronisław Komorowski nie potrafił stanąć ponad interesy swego ugrupowania politycznego. Całość na: http://blog.rp.pl/szuldrzynski/2010/04/29/p-o-prezydenta-po/ Rozumiem, że autor artykułu to następny niewiarygodny publicysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 29.04.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Widać że Komorowski nie ma żadnego poparcia na tym forum... ciekawe skąd się biorą sondaże dające ma jakąś przewagę... przy okazji "kwiatek do kożucha": Ten sam Komorowski, który oskarżał Lecha Kaczyńskiego, że był prezydentem PiS-u a nie Polaków, okazał się być pełniącym obowiązki prezydenta Platformy Obywatelskiej, a nie prezydenta Polski. Bronisław Komorowski nie potrafił stanąć ponad interesy swego ugrupowania politycznego. Całość na: http://blog.rp.pl/szuldrzynski/2010/04/29/p-o-prezydenta-po/ Rozumiem, że autor artykułu to następny niewiarygodny publicysta... bo nie wypełnił mitycznego "testamentu LK" ? to może w ogóle spiszmy, czego chciał LK i realizujmy to po wsze czasy..... po co nam rząd ? po co prezydent ? wszystko jest w słowach LK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 29.04.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 bo nie wypełnił mitycznego "testamentu LK" ? to może w ogóle spiszmy, czego chciał LK i realizujmy to po wsze czasy..... po co nam rząd ? po co prezydent ? wszystko jest w słowach LK ! Co ty bredzisz ? Jaki LK ? Przecież artykuł o Komorowskim, kandydatem Platformy na prezedenta... ciągle obszczekujesz Kaczyńskich lub PiS, a Komorowski taki idealny wg ciebie czy jak ? A może po prostu taki nijaki ? A krótko mówiąc pisz na temat albo w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 29.04.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Co ty bredzisz ? Jaki LK ? Przecież artykuł o Komorowskim, kandydatem Platformy na prezedenta... ciągle obszczekujesz Kaczyńskich lub PiS, a Komorowski taki idealny wg ciebie czy jak ? A może po prostu taki nijaki ? A krótko mówiąc pisz na temat albo w ogóle... "Przeciwko podpisaniu tej nowelizacji opowiadali się przedstawicieli PiS i współpracownicy nieżyjącego prezydenta Lecha Kaczyńskiego, którzy argumentowali, że Komorowski powinien uszanować jego wolę i skierować nowelizację do Trybunału Konstytucyjnego." wszystko kręci się dookoła LK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 29.04.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 stał się to przewidywałem, Bronek właśnie został zatrzymany przez Policję http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Bronek-bardzo-niebezpieczna-kobieta---juz-w-Polsce,wid,12219910,wiadomosc.html?ticaid=1a137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 29.04.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 "Przeciwko podpisaniu tej nowelizacji opowiadali się przedstawicieli PiS i współpracownicy nieżyjącego prezydenta Lecha Kaczyńskiego, którzy argumentowali, że Komorowski powinien uszanować jego wolę i skierować nowelizację do Trybunału Konstytucyjnego." Aleś ty Wybiórczy... wszystko kręci się dookoła LK ! Ależ, oczywiście, że tak... wszyscy lewacy i kosmopolici doskonale o tym wiedzą... A tak na marginesie: musisz być na haju bo inaczej byś takich bredni nie wypisywał... nie wiem co to jest co zażywasz, ale musi być mocne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 29.04.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Aleś ty Wybiórczy... Ależ, oczywiście, że tak... wszyscy lewacy i kosmopolici doskonale o tym wiedzą... A tak na marginesie: musisz być na haju bo inaczej byś takich bredni nie wypisywał... nie wiem co to jest co zażywasz, ale musi być mocne... a coś w temacie wątku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 29.04.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Palikot i Komorowski na polowaniu w Rosji Bronka poznałem bodaj w 1994 roku podczas sylwestra w leśniczówce w Lasach Janowskich. Byliśmy potem na wielu prywatnych wyprawach i spędziliśmy razem ostatnich pięć sylwestrów. Z tych wszystkich wydarzeń najbardziej niezwykły był nasz wspólny pobyt w Rosji i polowanie na głuszca. To było dobre 300 km od Moskwy, w kierunku na Białoruś, jak sobie przypominam - w marcu 1997 lub 1998 roku. Mieszkaliśmy wśród całkowitych moczarów w jakiejś pamiętającej drugą wojnę światową leśniczówce. Warunki straszne i na trzeźwo nie dało się położyć. To było moje pierwsze polowanie. Nie jestem urodzonym myśliwym i bardziej ciągnęło mnie do przygody i towarzystwa niż do strzelania. Wśród prawdziwych myśliwych doświadczyłem swoistego rodzaju więzi i kultury, które mają niezwykle wiele uroku. Składają się na to różne obyczaje, pieśni i... nalewki, a nawet dobra tradycyjna kiełbasa. Dawne KGB podesłało nam na wieczór jakiegoś niby-sąsiada , który raczył nas wódką i próbował wyciągać na debaty polityczne. W pewnym momencie powiedział prowokacyjnie: mówcie co chcecie, ale Polska to prostytutka! Jak Rosja była silna - to była z Rosją , kiedy silna stała się Ameryka, to poszła za Ameryką. I patrząc na nas dodał: tylko się nie gniewajcie, ja wam tylko prosto mówię, co myślę... http://palikot.blog.onet.pl/1,CT44379,index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 29.04.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 i jeszcze odnośnie wspomnianej leśniczówki w Lasach Janowskichhttp://blogmedia24.pl/node/12875 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 30.04.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 i jeszcze odnośnie wspomnianej leśniczówki w Lasach Janowskich http://blogmedia24.pl/node/12875 Wygląda na to że nikt nie chce robić pozytywnego imeage'u dla Komorowskiego... kampania nienawiści wobec PiS i Kaczyńskich trwa sobie w najlepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 30.04.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) Wygląda na to że nikt nie chce robić pozytywnego imeage'u dla Komorowskiego... kampania nienawiści wobec PiS i Kaczyńskich trwa sobie w najlepsze... bo o nim nie można nic pozytywnego napisać, człowiek od 15 lat uwikłany w ciemne interesy WSI, dlatego powoli zaczyna się wmawiać ludiom aby wybierali mniejsze zło. po Jarku przynajmniej wiemy czego się można spodziewać, znamy jego poglądy, proszę napiszcie mi jakie poglądy gospodarcze i społeczne ma Komorowski, bo jakoś nie mogę znaleźć Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez Bold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.04.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 jakie poglądy gospodarcze i społeczne ma Komorowski, bo jakoś nie mogę znaleźć www.bronislawkomorowski.pl zakladka "Wywiady i wypowiedzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 30.04.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Dla mnie to pajac który rzucał we władze kamieniami ( sam się do tego przyznał ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts