Bold 11.05.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 to UKŁAD i sPiSek...... widzę Boho że powoli zaczynasz mądrzeć, tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 11.05.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 to UKŁAD i sPiSek...... Dokładnie !!! Najbezczelniejszym tańcem na grobach ofiar tragedii jest mantra POlubownych , którzy każą Jarosławowi Kaczyńskiemu udawać, że nigdy nie miał brata. A PO tylko ciągle wylewa ściek: "trumny", "trupy", "nekrofilia" Ciemna strona przesłania wszystko !! Walczcie rycerze Jedi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 11.05.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 w końcu znalazłem a Gazeta Wyborcza i TVN milczą, nikt się nie oburza, ciekawe co by było gdyby te słowa padły z ust Lech Kaczyńskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 11.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 (edytowane) - Buhahahahahahahahahahahahahahahahaha no nie moge............lol....lol.....lol ...... Ahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha - doskonale ! Chyba napisalam juz , ze zarzucono Olechowskiego na rzecz mlodych, zdolnych ........tylko czy Komorowski podpada pod mlodego a co gorsza zdolnego ahahahahahahahahahaha . Wystarczy poczytac te jego smedzenia o jego rzekomym pochodzeniu - no ja nie wiem, ale kto po wiedzial ze hrabia nie moze byc nieco ........wolno myslacy...............buhahahahahahahahaha . lol Hihihihihihihi . - Ale trzeba przyznac, ze jesli chodz o swoje dochody to Komorowski jest nieslychanie bystry . Stronnictwo Demokratyczne - coz to za dziwna partia i kto do niej nalezy - przyznala Olechowskiemu 6 milionow zlotych na kampanie. - Edytowane 11 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 11.05.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 - Buhahahahahahahahahahahahahahahahaha no nie moge............lol....lol.....lol ...... Ahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha - doskonale ! Chyba napisalam juz , ze zarzucono Olechowskiego na rzecz mlodych, zdolnych ........tylko czy Komorowski podpada pod mlodego a co gorsza zdolnego ahahahahahahahahahaha . Stronnictwo Demokratyczne - coz to za dziwna partia i kto do niej nalezy - przyznala Olechowskiemu 6 milionow zlotych na kampanie. - Łatwo przyszło - łatwo poszło :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 12.05.2010 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 ' A nawet tego wczesniej nie widzialam.....ale Tusk rzeczywiscie glosowal za obaleniem rzadu Olszewskiegi , a rzad Olszewskiego to jedyne co tak naprawde obalyl Walesa. . http://www.youtube.com/watch?v=Pk0-sgJ6mf0&feature=related- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 13.05.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) właściwy człowiek, na właściwym miejscu Bronek korzysta z Wikipedii bo z normalnej Encyklopedii nie umie Edytowane 13 Maja 2010 przez Bold aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 13.05.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Pawlak skrytykował pomysł Bronka powołania nowej Rady Bezpieczeństwa. Narodowego. Zdaniem Waldemara Pawlaka, p. o. prezydenta marszałek SejmuBronisław Komorowski powinien powstrzymać się od podejmowania decyzji długookresowych, a do takich bez wątpienia należy powołanie Rady Bazpieczeństwa Narodowego. Pawlak powołuje się na konstytucjonalistę profesora Piotra Winczorka, który stwierdził, że że p.o. prezydenta powinien wstrzymać się od podejmowania decyzji, które nie są niezbędne i konieczne. Zdaniem ludowców tego typu decyzje powinien podejmować nowo wybrany prezydent Rzeczypospolitej Polskiej. Z innej beczki Marek Wikiński z SLD : „Na Komorowskiego nie zagłosuję, bo na własne oczy widziałem jego drugą twarz, którą pokazał na posiedzeniu Prezydium Sejmu i Konwentu Seniorów 10 kwietnia – w dniu tragedii smoleńskiej. Była to twarz człowieka cynicznego i bezwzględnego. Po tym, co wówczas zobaczyłem i usłyszałem, nie chcę, żeby został prezydentem” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.05.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Pawlak skrytykował pomysł Bronka powołania nowej Rady Bezpieczeństwa. Narodowego. Zdaniem Waldemara Pawlaka, p. o. prezydenta marszałek SejmuBronisław Komorowski powinien powstrzymać się od podejmowania decyzji długookresowych, a do takich bez wątpienia należy powołanie Rady Bazpieczeństwa Narodowego. Pawlak powołuje się na konstytucjonalistę profesora Piotra Winczorka, który stwierdził, że że p.o. prezydenta powinien wstrzymać się od podejmowania decyzji, które nie są niezbędne i konieczne. Zdaniem ludowców tego typu decyzje powinien podejmować nowo wybrany prezydent Rzeczypospolitej Polskiej. Z innej beczki Marek Wikiński z SLD : „Na Komorowskiego nie zagłosuję, bo na własne oczy widziałem jego drugą twarz, którą pokazał na posiedzeniu Prezydium Sejmu i Konwentu Seniorów 10 kwietnia – w dniu tragedii smoleńskiej. Była to twarz człowieka cynicznego i bezwzględnego. Po tym, co wówczas zobaczyłem i usłyszałem, nie chcę, żeby został prezydentem” No i co w związku z tym? Agitujesz nadal czy wciąż robisz prasówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.05.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 copy/paste to dla niektórych sposób na życie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 właściwy człowiek, na właściwym miejscu Bronek korzysta z Wikipedii bo z normalnej Encyklopedii nie umie [ATTACH=CONFIG]10499[/ATTACH] Przeciez hrabia hrabia hrabia Komorowski wymyslil internet . I nie tylko . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 14.05.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Pawlak skrytykował pomysł Bronka powołania nowej Rady Bezpieczeństwa. Narodowego. Zdaniem Waldemara Pawlaka, p. o. prezydenta marszałek SejmuBronisław Komorowski powinien powstrzymać się od podejmowania decyzji długookresowych, a do takich bez wątpienia należy powołanie Rady Bazpieczeństwa Narodowego. Pawlak powołuje się na konstytucjonalistę profesora Piotra Winczorka, który stwierdził, że że p.o. prezydenta powinien wstrzymać się od podejmowania decyzji, które nie są niezbędne i konieczne. Zdaniem ludowców tego typu decyzje powinien podejmować nowo wybrany prezydent Rzeczypospolitej Polskiej. Z innej beczki Marek Wikiński z SLD : „Na Komorowskiego nie zagłosuję, bo na własne oczy widziałem jego drugą twarz, którą pokazał na posiedzeniu Prezydium Sejmu i Konwentu Seniorów 10 kwietnia – w dniu tragedii smoleńskiej. Była to twarz człowieka cynicznego i bezwzględnego. Po tym, co wówczas zobaczyłem i usłyszałem, nie chcę, żeby został prezydentem” Każdy robi kampanię, a w kampanii inny kandydat to wróg. Argumenty Pawlaka są równie dobre, co stwierdzenie (gdyby się wstrzymał od podjęcia decyzji) że niepowołanie RBN powoduje zagrożenie bezpieczeństwa narodowego. A konstytucja wyraźnie mówi, co wolno a czego nie marszałkowi między zgonem prezydenta a zaprzysiężeniem nowego. Wypowiedź Wikińskiego na podobnym poziomie. Z twarzy wyczytałem, że ten człowiek na prezydenta się nie nadaje. Nie powiedział (albo Bold ocenzurował) co tam zobaczył i usłyszał, tylko że zobaczył i usłyszał. "Proszę państwa oto gwóźdź" powiedział polityk pokazując dyktafon. Z drugiej strony był taki jeden, co dzięki noszeniu czarnej teczki, której zawartości nikomu nie pokazał przeszedł do drugiej tury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.05.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 - Ale nareszcie po kazal sie Palikot . Ten to zawsze prawde mowi - i narod go lubi . To prawdziwy premier - harcownik rzadu PO . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 15.05.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 - Ale nareszcie po kazal sie Palikot . Ten to zawsze prawde mowi - i narod go lubi . To prawdziwy premier - harcownik rzadu PO . - Nazywa rzeczy po imieniu. Wg niego miernota to miernota a nie mąż stanu. Jakoś się z nim zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 16.05.2010 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 (edytowane) - No widzisz . Przeciez napisalam, ze Palikot to swoj chlop i narod go lubi . Taki szczery i prawde wali - albo tak sie wydaje - co na jedno wychodzi . Masa spraw w panstwie dzieki niemu ruszyla z kopyta - a to szkolnictwo a to sluzba zdrowia a to bezpieczenstwo energetyczne a to innowacyjnosc a to ochrona srodowiska i tak dalej i tak dalej . Zyje sie dobrze w sprawnie zarzadzanym panstwie, gdzie obowiazki harcownika rzadu tzn rzecznika sprawuje panPalikot , panstwie przyjaznym takim . Nareszcie zniknie jezyk nienawisci, obluda i manipulowanie. Cool . - Edytowane 16 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.05.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Czasem nie do końca go rozumiem. Ostatnio powiedział że Jarosław Wielki trzyma ręce jak chomik. Chomik ma ręce? Czy też Jarosław ma łapki? Jarosław przypomina chomika? Chomik przypomina Jarosława? Ach ta polityka, panietego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 16.05.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 - Masz ta wyzszosc nade mna , ze sluchasz co mowi pan Palikot . Nie mam tej mozliwosci i szczerze zaluje. To musi byc niezwykle przezycie . PKB od razu skacze . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz J. 16.05.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Twoja żałosna prowokacja jest śmieszna. Większość ludzi zagłosuje na kontr kandydata Jarosława Kaczyńskiego, chociaż miałby być nim A. Lepper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Twoja żałosna prowokacja jest śmieszna. Większość ludzi zagłosuje na kontr kandydata Jarosława Kaczyńskiego, chociaż miałby być nim A. Lepper. Ech... Nie zauważyłeś? To wszystko to tylko taka sprytna zabawa: jak obronić cos co obronić się nie da. Wszystkie chwyty dozwolone oprócz argumentów typu: "a jemu śmierdzą nogi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 16.05.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 - Naprawde szczesciarz z ciebie , ze mozesz sluchac Palikota. Zazdroszcze . Chyba rzuce wszystko i przylece zeby go tylko po sluchac. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts