Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania: Rosjanie stawiają na Komorowskiego...

Dopuser

Recommended Posts

• Odpowiedzi 150
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to UKŁAD i sPiSek......

Dokładnie !!!

Najbezczelniejszym tańcem na grobach ofiar tragedii jest mantra POlubownych , którzy każą Jarosławowi Kaczyńskiemu udawać, że nigdy nie miał brata.

A PO tylko ciągle wylewa ściek: "trumny", "trupy", "nekrofilia"

Ciemna strona przesłania wszystko !!

Walczcie rycerze Jedi ! :stirthepot:

-

Buhahahahahahahahahahahahahahahahaha no nie moge............lol....lol.....lol ......

Ahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha - doskonale !

Chyba napisalam juz , ze zarzucono Olechowskiego na rzecz mlodych, zdolnych ........tylko czy Komorowski podpada pod mlodego a co gorsza zdolnego ahahahahahahahahahaha .

Wystarczy poczytac te jego smedzenia o jego rzekomym pochodzeniu - no ja nie wiem, ale kto po wiedzial ze hrabia nie moze byc nieco ........wolno myslacy...............buhahahahahahahahaha .

lol

Hihihihihihihi .

-

Ale trzeba przyznac, ze jesli chodz o swoje dochody to Komorowski jest nieslychanie bystry .

Stronnictwo Demokratyczne - coz to za dziwna partia i kto do niej nalezy - przyznala Olechowskiemu 6 milionow zlotych na kampanie.

-

Edytowane przez barakuda1

-

Buhahahahahahahahahahahahahahahahaha no nie moge............lol....lol.....lol ......

Ahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha - doskonale !

Chyba napisalam juz , ze zarzucono Olechowskiego na rzecz mlodych, zdolnych ........tylko czy Komorowski podpada pod mlodego a co gorsza zdolnego ahahahahahahahahahaha .

Stronnictwo Demokratyczne - coz to za dziwna partia i kto do niej nalezy - przyznala Olechowskiemu 6 milionow zlotych na kampanie.

-

Łatwo przyszło - łatwo poszło :D:D:D:D:D

Pawlak skrytykował pomysł Bronka powołania nowej Rady Bezpieczeństwa. Narodowego.

Zdaniem Waldemara Pawlaka, p. o. prezydenta marszałek SejmuBronisław Komorowski powinien powstrzymać się od podejmowania decyzji długookresowych, a do takich bez wątpienia należy powołanie Rady Bazpieczeństwa Narodowego. Pawlak powołuje się na konstytucjonalistę profesora Piotra Winczorka, który stwierdził, że że p.o. prezydenta powinien wstrzymać się od podejmowania decyzji, które nie są niezbędne i konieczne. Zdaniem ludowców tego typu decyzje powinien podejmować nowo wybrany prezydent Rzeczypospolitej Polskiej.

Z innej beczki Marek Wikiński z SLD :

„Na Komorowskiego nie zagłosuję, bo na własne oczy widziałem jego drugą twarz, którą pokazał na posiedzeniu Prezydium Sejmu i Konwentu Seniorów 10 kwietnia – w dniu tragedii smoleńskiej. Była to twarz człowieka cynicznego i bezwzględnego. Po tym, co wówczas zobaczyłem i usłyszałem, nie chcę, żeby został prezydentem”

Gość Pepeg z Gumy
Pawlak skrytykował pomysł Bronka powołania nowej Rady Bezpieczeństwa. Narodowego.

Zdaniem Waldemara Pawlaka, p. o. prezydenta marszałek SejmuBronisław Komorowski powinien powstrzymać się od podejmowania decyzji długookresowych, a do takich bez wątpienia należy powołanie Rady Bazpieczeństwa Narodowego. Pawlak powołuje się na konstytucjonalistę profesora Piotra Winczorka, który stwierdził, że że p.o. prezydenta powinien wstrzymać się od podejmowania decyzji, które nie są niezbędne i konieczne. Zdaniem ludowców tego typu decyzje powinien podejmować nowo wybrany prezydent Rzeczypospolitej Polskiej.

„Na Komorowskiego nie zagłosuję, bo na własne oczy widziałem jego drugą twarz, którą pokazał na posiedzeniu Prezydium Sejmu i Konwentu Seniorów 10 kwietnia – w dniu tragedii smoleńskiej. Była to twarz człowieka cynicznego i bezwzględnego. Po tym, co wówczas zobaczyłem i usłyszałem, nie chcę, żeby został prezydentem”

No i co w związku z tym?

Agitujesz nadal czy wciąż robisz prasówkę?

Każdy robi kampanię, a w kampanii inny kandydat to wróg. Argumenty Pawlaka są równie dobre, co stwierdzenie (gdyby się wstrzymał od podjęcia decyzji) że niepowołanie RBN powoduje zagrożenie bezpieczeństwa narodowego. A konstytucja wyraźnie mówi, co wolno a czego nie marszałkowi między zgonem prezydenta a zaprzysiężeniem nowego.

Wypowiedź Wikińskiego na podobnym poziomie. Z twarzy wyczytałem, że ten człowiek na prezydenta się nie nadaje. Nie powiedział (albo Bold ocenzurował) co tam zobaczył i usłyszał, tylko że zobaczył i usłyszał. "Proszę państwa oto gwóźdź" powiedział polityk pokazując dyktafon.

Z drugiej strony był taki jeden, co dzięki noszeniu czarnej teczki, której zawartości nikomu nie pokazał przeszedł do drugiej tury :)

-

No widzisz .

Przeciez napisalam, ze Palikot to swoj chlop i narod go lubi .

Taki szczery i prawde wali - albo tak sie wydaje - co na jedno wychodzi .

Masa spraw w panstwie dzieki niemu ruszyla z kopyta - a to szkolnictwo a to sluzba zdrowia a to bezpieczenstwo energetyczne a to innowacyjnosc a to ochrona srodowiska i tak dalej i tak dalej .

Zyje sie dobrze w sprawnie zarzadzanym panstwie, gdzie obowiazki harcownika rzadu tzn rzecznika sprawuje panPalikot , panstwie przyjaznym takim .

Nareszcie zniknie jezyk nienawisci, obluda i manipulowanie.

Cool .

-

Edytowane przez barakuda1

Twoja żałosna prowokacja jest śmieszna. Większość ludzi zagłosuje na kontr kandydata Jarosława Kaczyńskiego, chociaż miałby być nim A. Lepper.

Ech... Nie zauważyłeś? To wszystko to tylko taka sprytna zabawa: jak obronić cos co obronić się nie da. Wszystkie chwyty dozwolone oprócz argumentów typu: "a jemu śmierdzą nogi".