Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania: Rosjanie stawiają na Komorowskiego...

Dopuser

Recommended Posts

• Odpowiedzi 150
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze że Bronek ma profesjonalne zaplecze kampanii bo inaczej byłaby " bedunia ".

Sztabowcy PO narzekają na swojego kandydata. "Nie chce się pudrować, bo mówi, że to niemęskie, a przecież chodzi o to, żeby nie świecił się w TV" - mówi dziennikowi jeden z polityków partii Donalda Tuska.

Można też w Platformie usłyszeć takie opinie: "Bronek rozumuje tak: mam prawie 60 lat, doszedłem do stanowiska drugiej osoby w państwie, a tu przychodzą jacyś goście i mówią, że brakuje mi empatii czy źle mówię. I nie przejmuje się sugestiami".

Według "Gazety Wyborczej" kampania Komorowskiego będzie dwutorowa. Sztabowcy będą próbowali odgrzać wojnę PO-PiS, a sam marszałek będzie prezentował się jako polityk ugodowy, otwarty na współpracę z rządem.

pomysły aktywistów Platformy na kampanię wyborczą:

http://www.platforma.org/forum/index.php?/topic/27366-ja-bym-to-zrobila-tak/

To było najlepsze :

Napisano wczoraj, 01:17

Moi kochani, moim zdaniem, Jaroslaw jest jeszcze latwiejszym oponentem niz Lech, a to z oczywistych wzgledow - Lech uwazany byl za mniej radykalna i agresywna wersje Jaroslawa. Mowiac wprost latwiej bedzie zgnoic Jaroslawa, poniewaz, to ten jest faktycznym ucielesnieniem iv-rp, czyli polityki historycznej, polityki agresywnej, ktora sie brzydze, poniewaz nie wierze w determinizm historyczny i uwazam, ze polityka zagraniczna powinien rzadzic interes gospodarczy. Malo tego, cale parnerstwo wschodnie wzielo w leb i polityka kaczora sie nie sprawdzila. Poniosl on porazke na calej linii, a oprocz tego tworzyl fatalna atmosfere wewnatrz panstwa.

Badzmy szczerzy, jakie mozliwosci ma prezydent? Chyba tylko veto. Tak na prawde jest to funkcja czysto reprezentacyjna. Nalezalo szukac kogos w emploi dyplomaty. Sikorski byl idealnym kandydatem.

http://www.platforma.org/forum/index.php?/topic/27366-ja-bym-to-zrobila-tak/page__st__25?

pomysły aktywistów Platformy na kampanię wyborczą:

http://www.platforma.org/forum/index.php?/topic/27366-ja-bym-to-zrobila-tak/

Hihihi - chyba ktos ich po dpuszcza sprytnie zeby smiesznie bylo to chyba niemozliwe hahahaha .

- Trzeba juz dzis mowic o zapobieganiu po wodziom -

ahahahahahahahahahahaha,hihihihihi - wolne zarty - hihihihihihi - to sie gosciowi udało - ahahahahahahaha .

Maćkow - wyciać, Maćkow - zostawić .

Oczko wypadło temu misiu , hi hi hi .

Ahahahahahahaha.

-

Edytowane przez barakuda1

znalazło się zajęcie dla Komorowskiego, w końcu będzie mógł się wykazać:

Szykują myśliwego

Tym razem duże niebezpieczeństwo grozi ogrodowi zoologicznemu. Wał na Pradze teoretycznie powinien powstrzymać wodę do poziomu 850 cm. - Nie powinno się więc wydarzyć nic złego, ale jesteśmy gotowi - uspokaja Andrzej Kruszewicz, dyrektor zoo. Najniżej są tu położone wybiegi dużych kopytnych: jaków, bizonów i żubrów. - To bardzo niebezpieczne zwierzęta. Trzeba będzie je wybić, jeśli woda faktycznie zaleje wybiegi - mówi Kruszewicz, który przygotował już na taką konieczność myśliwego i policję. Zapewnia jednak, że to absolutna ostateczność.

http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7908564,Idzie_rekordowa_fala__Tyle_wody_jeszcze_w_Wisle_nie.html