Bold 25.05.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 przed wyborami PO obiecywało już nowoczesne autostrady oraz baseny,teraz przyszedł czas na pieniądze, ciekawe ilu w nadziei na te pieniądze zagłosuje na Bronka? Skala pomocy, udzielanej przez państwo poszkodowanym przez powódź, będzie niespotykanych dotychczas rozmiarów - powiedział we wtorek marszałek Sejmu Bronisław Komorowski podczas wizyty w gminie Wilków na Lubelszczyźnie. Przypomniał, że rodziny poszkodowane przez powódź otrzymają po 6 tys. złotych, a także do 20 tys. złotych z przeznaczeniem na mniejsze remonty, które będą rozliczane w oparciu o faktury i rachunki. Jak dodał, ci, którzy utracili najwięcej, niezależnie od tego, czy są ubezpieczeni czy nie, po wycenie szkód przez rzeczoznawców otrzymają kwotę do 100 tys. złotych na odbudowę domów. http://fakty.interia.pl/polska/news/bedzie-pomoc-niespotykanych-rozmiarow,1483689 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 25.05.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 - Była już mowa i o 100 tysiącach . Może by tak się zalać ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 25.05.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 ajajaj , jak elokwentnie jak na kogoś kto ceni swój czas - strasznie dużo go marnotrawisz tutaj w realu pewnie trudno znaleźć wolnego słuchacza lecę, pa Kocie - Obawiam się, że okien to jednak nie trzeba zamykać ............................. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.05.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 przed wyborami PO obiecywało już nowoczesne autostrady oraz baseny, baseny właśnie dowieźli nowe na odział obok, razem z kaczkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.05.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 - Obawiam się, że okien to jednak nie trzeba zamykać ............................. - o, to jest dobre obejrzałam właśnie nowy film JJ Kolskiego i jestem pełna wyrozumiałości dla bliźnich - tak że nie będę kontynuować w tym tonie dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 25.05.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 marian - ty i taka wiara w siłę sprawczą Komorowskiego ? On ma siłę - nie wiesz jak wielką http://d.polskatimes.pl/k/r/13/30/bb/48cfac8b79a28_p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 25.05.2010 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 o, to jest dobre obejrzałam właśnie nowy film JJ Kolskiego i jestem pełna wyrozumiałości dla bliźnich - tak że nie będę kontynuować w tym tonie dobranoc - To wielka szkoda. Nie po we to wa na strata . Ogromna wyrwa w kształtowaniu kultury słowa w szczególności i kultury polskiej w ogólności . :cry: :cry::cry: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 26.05.2010 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 baseny właśnie dowieźli nowe na odział obok, razem z kaczkami . Takie łóżko, a taka dobra rzecz To był świetny pomysł z tym łóżkiem Jak ktoś chce sobie życie poprawić To wystarczy poprawić poduszkę a gdzie leżysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 26.05.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 - Była już mowa i o 100 tysiącach . Może by tak się zalać ? - Tusk już przebił Komorowskiego, kiełbasa wyborcza przedłuża się w nieskończoność, ciekawe co teraz zaproponuje Komorowski? gratisowe loty w kosmos? Tusk: tu 100 tys. zł nie wystarczy, będzie osobna pomoc Tereny dotknięte powodzią w takim stopniu jak gmina Lanckorona w Małopolsce nie zostaną objęte programem pomocy do 100 tysięcy złotych. Dla tych miejsc, gdzie skala zniszczeń jest bardzo duża rząd przygotuje specjalny program odbudowy tych miejsc, z dodatkowej puli pomocy. Taką deklarację złożył premier Donald Tusk, który odwiedził zniszczone miejscowości w województwie małopolskim. W gminie Lanckorona w wyniku powodzi doszło do osunięcia ziemi, które zniszczyło kilkanaście domów. Odbudowa tych mieszkań prawdopodobnie będzie niemożliwa, a mieszkańców czeka przeprowadzka. O przesiedleniach zdecydują ekspertyzy geologów, którzy powinni ocenić, czy miejsce, gdzie doszło do osunięcia jest możliwe do zamieszkania. Premier zapowiedział, że rząd sfinansuje odbudowę zniszczonych domów. Stare domy zagrożone zawaleniem, zostaną rozebrane na koszt budżetu państwa. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tusk-tu-100-tys.-zl-nie-wystarczy-bedzie-osobna-pomoc,wid,12307779,wiadomosc.html?ticaid=1a3be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 26.05.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Jak spełni obietnice, będziesz musiał sprzedać toporek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.05.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 - :cry: :cry::cry: - rozpacz jest jak najbardziej na miejscu - jak jeszcze trochę tu postraszysz to nie wiem czy nawet marian to wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 26.05.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Jak spełni obietnice, będziesz musiał sprzedać toporek. 100 tyś , a może 100 mln ?? Już to kiedyś słyszałem , Lech Walensa już kiedyś rozadawał po 100 milionów :D Teraz żyję z odsetek od tych 100 mln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 26.05.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 - Ja też: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 26.05.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 rozpacz jest jak najbardziej na miejscu - jak jeszcze trochę tu postraszysz to nie wiem czy nawet marian to wytrzyma - Jesteś rzecznikiem prasowym mariana ? Dziękuję za troskę , ale przypuszczam . że dam radę. Z tego co zdążyłam się zorientować ma on język w gębie i umie pisać - jak coś będzie do mnie miał to z pewnością da znać . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 26.05.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Czuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 26.05.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) - hihi koniecznie bo wkrótce mają rozdawać p o stówce . - Edytowane 26 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 27.05.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 - Jesteś rzecznikiem prasowym mariana ? .................. Z tego co zdążyłam się zorientować ma on język w gębie i umie pisać - - Z tym pisaniem, to się zanadto rozpędziłaś, albo orientację masz porąbaną (też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.05.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 - Jesteś rzecznikiem prasowym mariana ? skąd . marian i ja to dwa różne światy . na szczęście Dziękuję za troskę , ale przypuszczam . że dam radę. głupia sprawa .. ale to nie było podyktowane troską nie żebym w ogóle była pozbawiona empatii i innych skomplikowanych słów , wręcz przeciwnie.. tylko jakoś tak w tym przypadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 27.05.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 - Jakoś nie czuję potrzeby twojej ematii ani też nigdy o nią nie prosiłam także nie musisz z siebie robić świętej matki Teresy . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 27.05.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Tusk, Kwaśniewski, Komorowski i BelkaPopatrzcie na powtórkę PZPRMydlą oczy - świetny najlepszy Belka a po co Bronek powołał RBN - dla kitu Po co więc powoływać RBN jak takiej ważnej sprawy dla Polski jak pieniądze - nie konsultuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts