coulignon 26.07.2015 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 A ja polecam KOWART z Rokitna. Pracuję u nich od kilkunastu lat i widzę że sporo potrafią i znają się na rzeczy. Nie oszukuj! Na pewno jesteś zadowolonym klientem a nie pracownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 27.07.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Polecam firmę ARDOR z Bydgoszczy. Sama robiłam u nich kominek do domu i wszystko jest tak jak sobie wymarzyłam ! "Sama robiłam u nich kominek"...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiekkk80 26.09.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Witam wszystkich czy możecie polecić kogoś sprawdzonego z Krakowa do budowy kominka ? Nie mam czasu / chęci "doktoryzować" się na temat kominków - szukam firmy z doświadczeniem, którzy wiedzą co robią... Salon (+ kuchnia) widać tu: http://s12.postimg.org/fby8olie5/salon.jpg w lewym górnym rogu jest komin. Kominek ma dogrzewać / ogrzewać salon - czyli ograniczyć wydatki na grzanie gazem + chętnie dogrzać 2 pomieszczenia nad salonem. Na całość inwestycji mogę przeznaczyć max 10tyś, a chętnie mniej. Wiem, że na akumulację nie ten budżet... Ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula Nowak 10.02.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Cześć druga naszej przygody z wykonanwcą Komarpol z Bielska. Cześć pierwsza dotycząca kominków poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts