SCREAM 22.04.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 jak w temacie, macie jakies sprawdzony impregnat nadający wyglad mokrej cegły z połyskiem? wczesniej używałem unigrunt atlasu , ale chce coś cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 23.04.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Cegła wewnątrz czy na zewnątrz?Impregnaty maja to do siebie że wsiąkają w głąb bez zostawiania powłoki.Ja kiedyś miałem wewnątrz ściankę z tłuczonego granitu, i został on po prostu polakierowany (jakimś olejnym lakierem) co dało efekt "mokrości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 23.04.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Na allegro są dostępne w cenie ok 80zł akrylowe impregnaty do kamienia,cegieł i okładzin kamiennych dające stały efekt "mokrości" pokrytego materiału.(do stosowania na zewnatrz i wewnatrz pomieszczeń).Zamówiłem to ustrojstwo ale jeszcze nie doszło,więc jak faktycznie dzialają napisze po otrzymaniu i wykonaniu próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SCREAM 23.04.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 cegłą wewnątrz , na scianie oraz do klinkieru bo własnie robie meble w kuchni ;]hmm lakierwm olejowym to po czasie moze mi się łuszczyć tak jak na drewnie a ten impregnat za 80zł na jaką powierzchnie starczy? jesli to 1litr to napewno mało wydajny i będzie na niewielką powierzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts