j-j 22.04.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Mam wylewkę i luzu ok 2 cm na wykończenie schodow wejściowych i tarasu. Co na to aby było tanio i w miarę dobrze.Miały być płytki ale może jest coś tańszego? Jakiś betondur też jest czy może cuś podobnego? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 28.04.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) może żywica zasypana antypoślizgowo piaskiem kwarcowym albo kolorowymi czipsami? wydaje mi się, że ładniej wygląda niż farba do betonu Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez JaMajaD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 28.04.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Jakieś szczególy jak to zrobić i dokladnie jaka żywica piasek itp? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 29.04.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 np. Sika ma taką żywicę, jest to łatwe w nanoszeniu jak farba, do tego kupuje się woreczek tzw. czipsów wygląda to jak połamana sucha farba i zasypujemy powierzchnię, albo piasek kwarcowy. Mi bardziej podobają się czipsy. Stosuje się to w magazynach, w Niemczech widziałam na balkonach, tarasach. Poszukam gdzieś zdjęcia i spróbuję wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 29.04.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja nic w necie nie mogę znaleźć, jak to się robi i co dokłądnie potrzebne i gdzie kupić, jak coś masz podeślij zdjęcia lub linka i dzieki ! pzdr Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez j-j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 02.05.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam,Widzialem takie pokrycie na schodach wejsciowych , rozmawialem z wlascicielem i ma to juz od 3 lat wyglada jak marmurit a jest to produkt STO.Postaram sie uzyskac jakies blizsze informacje na ten temat ,prawdopodobnie jest to STOPOX wu 101 ,lub wb 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 02.05.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Arol, to prosze o szczegółowe info i dzieki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stigma 06.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 witam,polecam ci żywice sika z chipsami albo rustic - jest to naturalny kamień zalany bezbarwna żywica bardzo ładnie się prezentuje...jak coś to z chęcią mogę udzielić fachowej porady lub zrobić, obecnie sie tym zajmuje...pozdrawiam jak coś można pisać na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts