Chef Paul 23.04.2010 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) ... rozpoczęta. "Przodownicy" raczą nas, swymi przemyśleniami i ... wyzwaniami, które czekają nas w niedalekiej już przyszłości, kiedy to "zadanie zostanie wykonane". Jeszcze echo niesie głos dzwonu Zygmunta a zwolennicy (być może nawet członkowie), "jedynie słusznej opcji", już rozpoczęli kampanię wyborczą. Wytyczne z centrali są jasne ... Prezes czeka na meldunki z "frontu", ... "Nowa dynastia" (jak mówią krakowianie), musi mieć przecież zapewnioną ciągłość. - Prym wiedzie "ginekolog amator" - marian. Oto próbka jego profesjonalizmu: ... wisienka jak bys nie wiedział to jest łechtaczka, taki mały czerwony " zdyndzelek", żołądż u wejscia do " zródełka". Ale to możesz nauczyc sie od gimnazjalistów. ... tak oto bezlitośnie gromi przeciwników, którzy opuścili na chwilę jego agitacyjną prelekcję: ... nie ma cię już 20 minut , poszedłes się poskarżyć czy strzepać kapucyna??? ... ... czyżby podsumowanie ? ... (Myliłem się, już zaczęli redaktory, Feliks D. i Heinrich H. byli by b. zadowoleni ( za taki PR ) nie wsPOminając o ..... . ) - Tuż za plecami mariana, słychać głosy wsparcia i poparcia jego zagorzałych zwolenników: - Bold z siekierką w herbie rzecze: .... chyba trafiłeś marian w czuły punkt ... i dodaje: ... widać po tej informacji zaczynają lemingom puszczać nerwy ... - Dopouser-owi, niechybnie zaszkodziła czernina ... gdyż snuje przed nami "czarne wizjie": I podobno ma być wprowadzony zakaz spożywania drobiu, zwłaszcza konsumpcja kaczek ma być mocno karana... ... No i myślą o zmianie godła... dlatego ten zakaz, panie... będzie zamordyzm jak nic, pani... ... i dalej: Ba! Chodzą słuchy, że robią listy obywateli którzy nie wywiesili flag podczas tygodniowej żałoby, panie... ... Zamordyzm totalny będzie, panie... ... a miało przecież być: ... Zauważyłeś że ludzie go nieznający płakali ? Nadal będziesz sypał dowcipem czy odpowiesz merytorycznie ? - "kobieta wyzwolona" (z wszystkiego i od wszystkiego) pomyliła solarium swego ukochanego z solarami: Ukochany juz dawno na solary ... i jak podpowiada wyborcom podając, "oczywistą, oczywistość": ... Wracajac do powiedzenia Baracka Obamy, ze czasami nawet sznurowek nie ma zeby sie podciagnac, panstwowiec nie odwraca sie plecami od roznych programow spolecznych . ... Panstwowiec uwaza, ze aspirujacym grupom spolecznym warto pomoc bo dzieki temu beda z zapalem pracowac dla dobra panstwa. ... ... podpierając tą tezę stwierdzeniem: ... Panstwowcy to z reguly centrowcy i jednak generalnie za rodzina, wiec milosc srodowisk gejowskich do Obamy byla od poczatku miloscia bez wzajemnosci ale potrzebowal ich glosow i tego, ze to tzw srodowiska opiniotworcze . ... Zaden polityk nie jest idealny ... Cóż za przepływ "szczerości". - ... i tak "plując "lawą i pyłem" niczym spiskujący, zaplątany w układy wulkan "Eyjafjallajokull", ostrzegają popaprańców, Żydów, cyklistów, komuchów, uboli, pedałów i innych "skurwieli". Kłamstwa wkrótce umrą i prawda znów zatriumfuje. Nadejdzie czas gdy staniemy ponad wszystkim czyści i bez skazy ... "TKznowuM" Cytaty zaczerpnięto z tematów: Lech Kaczynski czyli panstwo bez kompleksow ale dlaczego na Wawelu Pochówek na Wawelu Czy obraz Lecha Kaczynskiego i jego zony Marii byl zmanipulowany ? Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 23.04.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ... rozpoczęta. "Przodownicy" raczą nas, swymi przemyśleniami... [/quOTE] Piękna kompilacja... aby było obiektywnie należałoby zacytować oponentów, nie sądzisz ? A jakoś nie dostrzegam "kwiatków" BOHA i Pepega ? Odbieram materiał jako czysto zmanipulowny i zdecydowanie stronniczy... wyrwany z kontekstu i poskładany niczym rozmowa Wałęsy z bratem w latach komuny... A propos samej kampanii: dałeś piękny przykład kampanii negatywnej...nic pozytywnego o twoim ugrupowaniu i swoich idolach (BOHO i Pepeg z Gumy )... ale może tak robią kampanię w USA i stąd ten styl... Btw: nie dopatrzyłem się odpowiedzi o zależności R.Ziemkiewicza i B.Wildsteina z twojej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 23.04.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Chefie... Pragnę li tylko przypomniec, iż onegdaj już Bohdan Smoleń zauważył... - dzwon już nie jest Zygmunta tylko państwowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 23.04.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ales sie rozpisał. Słów mnogo a treści żadnej. Bardzo chcesz " lody kręcic " ? Nie lepiej było napisać jasno i krótko :" Polska to dziki kraj..." ( Miro D. ) ( polonia w stanach ciebie nie rozumie , nie kontaktuje sie z Tobą ( sam pisałeś ) a tu szukasz poparcia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.04.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Wchodząc liczyłam, że wątek będzie merytoryczną i w miarę obiektywną próbą komentowania rozpoczętej właśnie (chociaż moim zdaniem rozpoczęła się już wcześniej, prawyborami) kampanii prezydenckiej. Jednak zastałam kolejne miejsce do napierniczania się. Bez urazy, ale się rozczarowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 23.04.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Wchodząc liczyłam, że wątek będzie merytoryczną i w miarę obiektywną próbą komentowania rozpoczętej właśnie (chociaż moim zdaniem rozpoczęła się już wcześniej, prawyborami) kampanii prezydenckiej. Jednak zastałam kolejne miejsce do napierniczania się. Bez urazy, ale się rozczarowałam U nas ( w Polsce ) kampania trwa cały czas to powinnas juz wiedzieć. Wchodż "nie pękaj' i napierniczaj !!! Przeca nikt nie mówił że będzie lekko !!! Bedzie cieżko, obiektywnie i ciekawie. Desant kolegów Mira z ameryki szykuje się. ( golfiarzy - lodziarzy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 23.04.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 http://wiadomosci.onet.pl/2159993,11,apel_do_j_kaczynskiego_tylko_pan_dzwignie_ojczyzne_z_chaosu,item.html Zaspałem chyba i nie zauważyłem jeszcze tego przerażającego chaosu i zapaści, w którym pogrążył się mój kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.04.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Wchodząc liczyłam, że wątek będzie merytoryczną i w miarę obiektywną próbą komentowania rozpoczętej właśnie (chociaż moim zdaniem rozpoczęła się już wcześniej, prawyborami) kampanii prezydenckiej. Jednak zastałam kolejne miejsce do napierniczania się. Bez urazy, ale się rozczarowałam Z całym szacunkiem Amalfi, ... chciałem pokazać "argumenty" jakimi usiłuje mnie się przekonać do "jedynie słusznego wyboru" ... chciałem pokazać te "złote gwoździe" jakimi należy przyszpilić oponentów "jedynie słusznej opcji" (i wcale nie zamierzam udowadniać, że "gdzieś tam również biją murzynów") i wreszcie ... mamy odpowiedź na pytanie i ankietę Bobiczka, "Zmiany polskiej kultury politycznej po tragedii?" To tylko tyle, a może "aż tyle". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.04.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Nie jestem zwolennikiem monarchii, to tym bardziej nie będę popierał dynastii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 23.04.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 http://wiadomosci.onet.pl/2159993,11,apel_do_j_kaczynskiego_tylko_pan_dzwignie_ojczyzne_z_chaosu,item.html Zaspałem chyba i nie zauważyłem jeszcze tego przerażającego chaosu i zapaści, w którym pogrążył się mój kraj. Szybki jesteś jak ten " ślimak" od grubej kreski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 23.04.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 http://wiadomosci.onet.pl/2159993,11,apel_do_j_kaczynskiego_tylko_pan_dzwignie_ojczyzne_z_chaosu,item.html Zaspałem chyba i nie zauważyłem jeszcze tego przerażającego chaosu i zapaści, w którym pogrążył się mój kraj. chaos i zapaść to niektórzy mają w głowach i to nie od dzisiaj..... a apel..... no cóż, wazeliniarzy wszelkiej maści to w Polsce nigdy nie brakowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 23.04.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 BOHO a ty w swoim życiu CO zrobiłeś, poranna kupa się nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 23.04.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Artykul red. Ziemkiewicza na temat opiniotworczych elit i emocji towarzyszacych obecnej kampanii wyborczej:http://www.rp.pl/artykul/465048.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 23.04.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Artykul red. Ziemkiewicza na temat opiniotworczych elit i emocji towarzyszacych obecnej kampanii wyborczej: http://www.rp.pl/artykul/465048.html Pozdrawiam mi wystarczy pierwsze zdanie: "Do jakiego stopnia trzeba być wyobcowanym z polskości i jak bardzo jej nienawidzić, aby odczuwać strach na widok, że Polacy odbudowują poczucie wspólnoty – zastanawia się publicysta „Rz" żeby bełkotu Ziemkiewicza nie czytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 23.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 mi wystarczy pierwsze zdanie: [...] żeby bełkotu Ziemkiewicza nie czytać.... Oświeć nas, o Słońce, i napisz który z redaktorów nie bełkocze... Uwagi na temat interpunkcji, ortografii, czy jakiekolwiek inne nie w temacie sobie daruj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakrEtka 23.04.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 hm, a kto nie bełkocze... "sztuką" by zacząć, potem to już leci siłą rozpędu... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 23.04.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 hm, a kto nie bełkocze... "sztuką" by zacząć, potem to już leci siłą rozpędu... hehe Kto nie bełkocze ? Moje typy tych, którzy nie bełkoczą na tym Forum to np. BOHO i Pepeg z Gumy... A tak w ogóle to Wałęsa agentem nie był, Prezydentowi Kaczyńskiemu nikt nie "dorabiał mordy", ataków na niezależność Kurtyki i IPN przecież nie było... i oczywiście kampanii anty-PiSowskiej przez "łże-elity" nie ma i nie było również... gdzież by tam... a w ogóle to całe te uroczystości pogrzebowe w TV były manipulowane... podobno ta sama ekipa która robiła "Avatara" brała w tym udział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Chefie, przez przypadek stworzyłeś kolejny temat do pyskówek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 23.04.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Chefie, przez przypadek stworzyłeś kolejny temat do pyskówek:( Przez przypadek ??? Celowa selekcja i manipulacja z wypowiedziami to przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.04.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Chefie, przez przypadek stworzyłeś kolejny temat do pyskówek:( Nie,no - pyskowka to jeszcze z cala pewnoscia nie jest. Czytajac ten i wiele podobnych watkow z latwoscia mozna dostrzec "co sie komu w duszy gra, co kto w swoich widzi snach" i do ciekawych socjologicznych wnioskow dojsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts