Szelma29 17.06.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Cześć wpadek Komorowskiego Trzeba szybko powołać szefa NBP, bo ten zwołuje Radę Polityki Pieniężnej, któraustala kursy." O przystąpieniu do strefy euro:" powinno nastąpić, gdy będzie się ona rozwijać szybciej niż Polska." Eksploatacja gazu z łupków musiałaby oznaczać zastosowanie metod odkrywkowych,jak w przypadku węgla brunatnego, a zatem byłaby to "dewastacja obszarówkrajobrazowych Polski""Zawsze mamy gdzieś w zanadrzu polską pamięć, że 400 lat temu w trochę innymcharakterze żołnierze polscy maszerowali na Placu Czerwonym", "Jeśli trzeba będzie wprowadzić stan wyjątkowy, to na jakimś terenie, a nie wcałym kraju", "Równouprawnienie jest ważne, ale trzeba pamiętać, że są zajęcia nieodpowiedniedla pań", "Dunki nie są najpiękniejszymi kobietami, ale to były kaszaloty", "Nie powinniśmy domagać się od USA zniesienia wiz" "Polska bardzo zyskała na wejściu do niej - jesteśmy płatnikiem netto, czyliwięcej pieniędzy otrzymujemy niż wpłacamy do budżetu Unii."" mowy mają być krótkie a kiełbasy długie"" wąsy mają to do siebie , że odrastają" "sugerowałbym zachowanie umiaru , w tworzeniu atmosfery ze gdzies lezy kawałek ,gdzieś znaleziono kawałek, fragment czy odzieży więc to nie jest wielki problem"Belka, jest to premier,były premier, były wice premier, minister finansów aobecnie jest zastępca sekretarza generalnego ONZ w sprawach właśnie ważnych zpunktu widzenia problemów Europy" "jaka wizyta taki zamach" "Woda ma to do siebie, że się zbiera i stanowizagrożenie, a potem spływa do Bałtyku”„Miałem dziś przyjemność wizytowania terenów powodziowych”."W zeszłym roku powódź, w tym roku powódź, więc pewnie ludzie są już oswojeni,obyci z żywiołem”"Już jest przygotowywana strategia wyjścia z NATO". "Musi być perspektywa dobrego wychowania dziecka, zanim zostanie rodzicomprzyznana metoda in vitro.""Obcokrajowcy zawsze pytają: dlaczego całujemy kobiety w rękę? Ja odpowiadam: Odczegoś trzeba zacząć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 - Czy to nie było - jaki prezydent taki zamach ? PO tencjał intelektualny Komorowskiego jest bardzo ograniczony - ale hrabia nadrabia polowaniami na d z i k i e zwierzęta - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.06.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 - PO tencjał intelektualny Komorowskiego jest bardzo ograniczony - ale hrabia nadrabia polowaniami na d z i k i e zwierzęta - Ty natomiast swoje braki potencjału wyrównujesz emotikonami . Nie wiem co głupsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 17.06.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Nie marianie , nie rozumiesz , ale to mnie nie dziwi. Chodzi mi o ten link http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8020515,Wybory_2010__To_samo_tlo__ten_sam_mikrofon___Spontaniczne_.html i " spontaniczne " poparcie dla twojego GURU . Tylko nie odpowiadaj w stylu... ....a u was to murzynów biją . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Towarzyszka manipulantka pozew odrzuci jako godzący w dobre imię pozwanego A w temacie kampanii : a. - POzew był jak najbardziej potrzebny . Gdyby nie on sprawa by nie wypłynęła w takim stopniu Nie bardzo rozumiem po co to było Komorowskiemu - jaki strategiczny cel chciał tym po zwem osiągnąć ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 17.06.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Nie marianie , nie rozumiesz , ale to mnie nie dziwi. Chodzi mi o ten link http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8020515,Wybory_2010__To_samo_tlo__ten_sam_mikrofon___Spontaniczne_.html i " spontaniczne " poparcie dla twojego GURU . Tylko nie odpowiadaj w stylu... ....a u was to murzynów biją . . Fajną mistyfikację zrobili (pis) prawie tak dobrą jak Donek z niepłaceniem abonamentu za RTV Ale Donek jest miszczem ps. o przepraszam chyba na końcu zrobiłem komorowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 17.06.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (...) ale hrabia nadrabia polowaniami na d z i k i e zwierzęta Faktycznie przesadza z tymi polowaniami. Przecież to głupota strzelać do bezbronnej zwierzyny! Lepiej zabrałby się za łowienie ryb [najlepiej barakud]. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 17.06.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 - PO tencjał intelektualny Komorowskiego jest bardzo ograniczony - ale hrabia nadrabia polowaniami na d z i k i e zwierzęta - Towarzyszko zdecydujcie się na coś. Dzikie, na wpół oswojone czy oswojone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 17.06.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Towarzyszko zdecydujcie się na coś. Dzikie, na wpół oswojone czy oswojone ? Czepiasz się. Barakudzie jest wiadome, że ten zboczeniec strzela do wszystkiego co się rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 - Ano. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Towarzyszko zdecydujcie się na coś. Dzikie, na wpół oswojone czy oswojone ? - Cholernie d z i k i e . D z i k na przykład na 100 i 5% jest dziki, nie ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Faktycznie przesadza z tymi polowaniami. Przecież to głupota strzelać do bezbronnej zwierzyny! Lepiej zabrałby się za łowienie ryb [najlepiej barakud]. K. - Odradzam . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 17.06.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Fajną mistyfikację zrobili (pis) prawie tak dobrą jak Donek z niepłaceniem abonamentu za RTV Ale Donek jest miszczem ps. o przepraszam chyba na końcu zrobiłem komorowskiego Miej wiecej takiej bezsensownej odpowiedzi się spodziewałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 17.06.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 - Cholernie d z i k i e . D z i k na przykład na 100 i 5% jest dziki, nie ? - No tak. Zapomniałem przecie, że dzik jest dziki, sarna jest sarnia, jeleń jeleni, lis lisi, wilk wilczy a zając - zajęczy (jak go ktoś męczy). Idąc dalej tym tropem - Polska dla Polaków, Ziemia dla ziemniaków a księża na Księżyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 - Jakie pytanie taka odp . Widziałeś kiedyś jakieś d z i k i e zwierze w polskim lesie ? Najdziksze zwierze jakie wydziałam to byli lekko podpici tzw myśliwi . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 17.06.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Miej wiecej takiej bezsensownej odpowiedzi się spodziewałem . To sam widzisz pisiory są przewidywalni. Natomiast nie spodziewałem się że nasz rząd jest zbieraniną amatorów w kwestii pomocy finansowej UE dla nas przy klęsce powodzi. Do listopada 2009 rząd miał wprowadzić dyrektywe UE i przesłać do nich plany zagrożonych powodzia terenów co miało być podstawa do przyszłych zapomóg w kwestii szkód powodziowych. Donek tego nie świadom mówił ze z UE możemy dostac nawet ok. 100 mln Euro, teraz widoczna amatorszczyzna rzadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 17.06.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) No tak , jednak ......a u was murzynów biją . Nie jestem zwolennikiem PO , dawny "Kongres aferałów"ale wolę przewidywalne PO , niż nieprzewidywalne , wojownicze zwalczające wszystko i wszystkich....... PIS. Edytowane 17 Czerwca 2010 przez Marek-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 - Nawet bardzp przewidywalne - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 18.06.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 - Nawet bardzp przewidywalne - http://img85.imageshack.us/img85/9632/wizytabronco.jpg http://img340.imageshack.us/img340/1795/bronrkpowodzianom.jpg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.06.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Wywiad blogerów Salon24.pl z Markiem Jurkiem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts