Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

Zajrzałem sobie na newsy z Wybiórczej, a tam: Palikot ostrzega przed porażką PO, Senyszyn o Kaczyńskim, Rostowski o prezydenturze Kaczyńskiego, Kolejny zły sondaż dla Komorowskiego... słowem larum "elity" grają!

Jakby się obudzili z ręką nocniku... ach, ten niedorosły do demokracji naród...

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jakoś tak to szło: Patrz, satelita, amerykański, szpiegowski. A tam sputnik, nasz... badawczy. :D

A jak gdzieś wspomniałam,że manipulacje i propaganda rodem z PRL , to zostałam zmieszana z błotem......

Pokazałam,ze zarówno z jednej jak i drugiej strony mozna pisać ale i pluć. Nie ma świętych w polityce, nawet jak się ktoś na takiego kreuje.

ach, ten niedorosły do demokracji naród...

oczywiście, że nie dorósł do demokracji. Przy urnie wyborczej kierują nim emocje , jest poddatny na manipulacje, uwielbiający haki i teorie spiskowe, dający się kierować jak marionetka. Swe "opinie" opiera na prasie brukowej, lub tubach propagandowych partii.

I usprawiedliwiając swoje decyzje wyborcze twierdzi,że kierował sie dobrem Polski.

Nie potępia nazizmu i komunizmu , chętnie głosuje na przedstawicieli minionej epoki jednocześnie plując na tamte czasy.

Nie dorósł ten naród do demokracji i nie dorosnie jeszcze długo........

Zajrzałem sobie na newsy z Wybiórczej, a tam: Palikot ostrzega przed porażką PO, Senyszyn o Kaczyńskim, Rostowski o prezydenturze Kaczyńskiego, Kolejny zły sondaż dla Komorowskiego... słowem larum "elity" grają!

jeszcze tylko Niesiołowski z Palikotem zerwą się z łańcucha i pozmiatane

Naród powoli zaczyna przejrzewać na oczy

Naród otworzy oczy jak prezia wypuszczą z ukrycia i ten zacznie mówić jedynym w swoim rodzaju językiem.

Ale czy się doczekamy ? Póki siedzi cicho ma szanse na wygraną :)

widzisz malka, naród oczy ma już otwarte, przecież niedawno Jarek był jeszcze premierem, jego brat prezydentem,

pełno jest filmików na Youtube, ludzie wszystko bardzo dobrze pamiętaja i naród się od pewnego czasu już się zorientował w jaki sposób jest manipulowany,

dlatego poparcie dla Jarka ciągle rośnie bo ludzie się pokapowali jak media oraz PO robili z nich idiotów

Naród powoli zaczyna przejrzewać na oczy

Aż tak szybko to nasze społeczeństwo się nie starzeje.

Jeszcze nie wszyscy są zainteresowani włóczką moherową.

Chyba że chodziło o same oczy.

Wtedy co? Ogólnonarodowa jaskra, czy zaćma? :D

widzisz malka, naród oczy ma już otwarte, przecież niedawno Jarek był jeszcze premierem, jego brat prezydentem,

pełno jest filmików na Youtube, ludzie wszystko bardzo dobrze pamiętaja i naród się od pewnego czasu już się zorientował w jaki sposób jest manipulowany,

dlatego poparcie dla Jarka ciągle rośnie bo ludzie się pokapowali jak media oraz PO robili z nich idiotów

Bold, to jest Twoje zdanie i nie będę kwestionować prawa do niego, ale mówiąc za siebie, idiotę to chce ze mnie zrobić pan Kaczyński, na nagłą przemianę mnie nie nabierze, nadal jest rządnym władzy (dla samej władzy) małym człowiekiem, nieznającym hymnu,a podającym się za największego patriotę, nienawidzącym ludzi z innymi poglądami niz jego własne i spojrzeniem na rzeczywistość, jest komunistą i socjalistą, pod przykrywką.

A czemu mu rośnie ? bo Polacy to dziwny naród, lubią się umartwiać i okazywac to publicznie, więc prezio ma teraz dobry czas, na trumnie brata pchanej współczuciem narodu ma szanse wjechać do pałacu...

Za dużo tvp oglądasz ;) Nieudaczników mamy aż nadto i to kolejny powód aby nie powtórzyć błędu... PO, media, większość Europy, Rosja - wszyscy są zmanipulowani? Wybacz :) Walka o koryto i nic więcej.

A czemu mu rośnie ? bo Polacy to dziwny naród, lubią się umartwiać i okazywac to publicznie, więc prezio ma teraz dobry czas, na trumnie brata pchanej współczuciem narodu ma szanse wjechać do pałacu...

Już gdzieś to było - "po trupach do celu" nabiera całkiem realnego znaczenia.

Bold, to jest Twoje zdanie i nie będę kwestionować prawa do niego, ale mówiąc za siebie, idiotę to chce ze mnie zrobić pan Kaczyński, na nagłą przemianę mnie nie nabierze, nadal jest rządnym władzy (dla samej władzy) małym człowiekiem, nieznającym hymnu,a podającym się za największego patriotę, nienawidzącym ludzi z innymi poglądami niz jego własne i spojrzeniem na rzeczywistość, jest komunistą i socjalistą, pod przykrywką.

Jakbym czytał GW jakieś 2-4 lata temu... straszny ten Jarek, Bój się Boga, kto w Boga wierzy... ale tak dla przyzwoitości może - w ramach kampanii wyborczej - coś o Komorowskim ?

Już gdzieś to było - "po trupach do celu" nabiera całkiem realnego znaczenia.

Do bólu realne

Tylko trupy miały być inne...ale jakie to ma znaczenie? cel uświęca środki, nie? a plany trzeba realizować

"Chciałem rządzić, już gdy miałem 12 lat. Premierem zamierzałem zostać mając lat 34, a skończyć rząd, mając lat 91. To byłby rok 2040. To jeszcze strasznie dużo czasu."

Wywiad J. Kaczyńskiego dla Wprost, 15 stycznia 2007

Jakbym czytał GW jakieś 2-4 lata temu... straszny ten Jarek, Bój się Boga, kto w Boga wierzy... ale tak dla przyzwoitości może - w ramach kampanii wyborczej - coś o Komorowskim ?

Ty czytasz Wyborczą :o wstydź się !!!!

Bardzo proszę, chętnie poczytam co masz do powiedzenia o panu Komorowskim.

... idiotę to chce ze mnie zrobić pan Kaczyński, na nagłą przemianę mnie nie nabierze, nadal jest rządnym władzy (dla samej władzy) małym człowiekiem, nieznającym hymnu,a podającym się za największego patriotę, nienawidzącym ludzi z innymi poglądami niz jego własne i spojrzeniem na rzeczywistość, jest komunistą i socjalistą, pod przykrywką.

Nie tylko z Ciebie. I co gorsza, może mu się udać, bo kto jak kto, ale akurat on ma dużą wprawę w manipulowaniu ludźmi.

Zauważ jak skutecznie pociągał za sznurki jako "szara eminencja" będąc zawsze w cieniu.

A czemu mu rośnie ? bo Polacy to dziwny naród, lubią się umartwiać i okazywać to publicznie, więc prezio ma teraz dobry czas, na trumnie brata pchanej współczuciem narodu ma szanse wjechać do pałacu...

O tym pisałem już dojść dawno.

Jak do tego dołożymy zły stan zdrowia jego matki, Jadwigi Kaczyńskiej, i nie daj boże jej zejście, czego oczywiście jej nie życzę, to pewnikiem na współczuciu narodu wjedzie do pałacu prezydenckiego.

A żeby ono było na tyle duże żeby go tam wnieść wystarczą już tylko drobne sugestie ze strony sił go popierających.

A jak gdzieś wspomniałam,że manipulacje i propaganda rodem z PRL , to zostałam zmieszana z błotem......

Pokazałam,ze zarówno z jednej jak i drugiej strony mozna pisać ale i pluć. Nie ma świętych w polityce, nawet jak się ktoś na takiego kreuje.

I jak to często bywa, te komuchy, które popierają partię centrową to się z Tobą zgadzają, a ci PP, którzy walą do partii prawicowej o lewicowych programach gospodarczych (zakładając że ta partia ma jakiekolwiek programy gospodarcze), to błotem rzucają.

a ci PP, którzy walą do partii prawicowej o lewicowych programach gospodarczych (zakładając że ta partia ma jakiekolwiek programy gospodarcze), to błotem rzucają.

napisałam wyzej - Dopuser stwierdził,że brzmi jak Wyborcza......tylko sie zastanawiam, czy to miała obelga być?

Gość Pepeg z Gumy
Nie tylko z Ciebie. I co gorsza, może mu się udać, bo kto jak kto, ale akurat on ma dużą wprawę w manipulowaniu ludźmi.

Zauważ jak skutecznie pociągał za sznurki jako "szara eminencja" będąc zawsze w cieniu.

O tym pisałem już dojść dawno.

Jak do tego dołożymy zły stan zdrowia jego matki, Jadwigi Kaczyńskiej, i nie daj boże jej zejście, czego oczywiście jej nie życzę, to pewnikiem na współczuciu narodu wjedzie do pałacu prezydenckiego.

A żeby ono było na tyle duże żeby go tam wnieść wystarczą już tylko drobne sugestie ze strony sił go popierających.

:D:D:DZgodnie z retoryką i sposobem myślenia pisowców , osobiście poszedłbym jeszcze dalej.

Wiadomo , że Lech miał mizerne szanse na reelekcję, więc Genialny Strateg postanowił pozbyć się brata i zająć jego stanowisko , co zrobił skutecznie za pomocą Ruskich i telefonu , bo przecież nie był żadnym rusofobem a po wszystkim podziękował serdecznie i publicznie przyjaciołom Rosjanom .

Skoro Tusk wytworzył mgłę a Ruscy strącili samolot i dobijali rannych , to równie dobrze mógł to zrobić ukochany brat.

Wszystko więc wciąż przed nim : rok 2040, wybory w wakacje, kiedy twardy elektorat wiadomo nie wczasuje, współczucie z powodu matki, dokończenie wendetty i IV RP - reaktywacja ;):-P