malka 12.05.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Pepeg, a ja twierdzę,ze tu nie stanowisko poszło, tu poszło o kota - serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.05.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Wszystko więc wciąż przed nim : rok 2040, wybory w wakacje, kiedy twardy elektorat wiadomo nie wczasuje, współczucie z powodu matki, dokończenie wendetty i IV RP - reaktywacja Mi zaczyna się jego wybór coraz bardziej podobać Wszyscy zachwycają się "damą z łasiczką", a u nas będzie mały prezio z kotem, wróć! z pierwszą damą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 A czemu mu rośnie ? bo Polacy to dziwny naród, lubią się umartwiać i okazywac to publicznie, więc prezio ma teraz dobry czas, na trumnie brata pchanej współczuciem narodu ma szanse wjechać do pałacu... ogarnij się kobieto, wyjdź z domu na ulicę, porozmawiaj z ludźmi, wokół siebie widzę same uśmiechnięte twarze, ludzie się cieszą z ładnej pogody, planują przyszłość, śmieją się, żartują, nikt już nie pamięta o smoleńskiej tragedii, za dużo czytasz wyborczej i oglądasz TVN, chcesz manipulacji? proszę, pierwsza z brzegu, wchodzę na onet i bach. Przed szczecińskim sądem okręgowym rozpoczął się proces apelacyjny posła Cezarego Atamańczuka (niezrz.), skazanego w grudniu w pierwszej instancji na dwa lata więzienia w zawieszeniu na cztery. http://wiadomosci.onet.pl/2168627,11,posel_przed_sadem_za_narkotyki_i_probe_korupcji,item.html gdyby to był były poseł PIS na pewno na pierwszej stronieby było napisane: Były poseł PIS przed sądem za narkotyki i próbę korupcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.05.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Chyba że od ręki, mimo żałoby, zakocha się bardzo i zaraz ślub będzie Jego akurat stać na taki przekręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.05.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Pepeg, a ja twierdzę,ze tu nie stanowisko poszło, tu poszło o kota - serio To wszystko możliwe, tak jak to, że prezes się przemienił i okrutnie ocieplił. Chociaż nie tęsknię do władzy ciepłego człowieka, który musi walczyć nie tylko ze sobą ale i z problemami rodzinnymi, które go tak zmieniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 ogarnij się kobieto, wyjdź z domu na ulicę, porozmawiaj z ludźmi, wokół siebie widzę same uśmiechnięte twarze, ludzie się cieszą z ładnej pogody, planują przyszłość, śmieją się, żartują, nikt już nie pamięta o smoleńskiej tragedii, za dużo czytasz wyborczej i oglądasz TVN, chcesz manipulacji? proszę, pierwsza z brzegu, wchodzę na onet i bach. http://wiadomosci.onet.pl/2168627,11,posel_przed_sadem_za_narkotyki_i_probe_korupcji,item.html gdyby to był były poseł PIS na pewno na pierwszej stronieby było napisane: Były poseł PIS przed sądem za narkotyki i próbę korupcji Bold czuję się całkiem ogarnięta , a jeśli próbujesz mnie obrazć, to z góry jesteś skazany na przegraną, ktos taki jak Ty nie jest w stanie tego zrobić A na teorię z kotem sa dowody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Bold czuję się całkiem ogarnięta , a jeśli próbujesz mnie obrazć, to z góry jesteś skazany na przegraną, ktos taki jak Ty nie jest w stanie tego zrobić dlaczego wydaje Ci się że ja próbuję cie obrazić? gdybym naprawdę chciał to zrobiłbym to bez wahania, jesteś przewrażliwina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 12.05.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Pepeg, a ja twierdzę,ze tu nie stanowisko poszło, tu poszło o kota - serio A może o stanowisko dla kota :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.05.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 A może o stanowisko dla kota :D:D Nie widzę przeciwwskazań, skoro śrubka z samolotu może być relikwią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 12.05.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Fotelika nie zdobyli. :D Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. A co "gorsza", muszą ją zwrócić. Przynajmniej do zakończenia śledztwa. Toż to potwarz dla tych "prawdziwych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.05.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Nie wiem czy to potwarz, w każdym razie odebrać księdzu śrubkę to jawne świętokradztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.05.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 wokół siebie widzę same uśmiechnięte twarze, ludzie się cieszą z ładnej pogody, planują przyszłość, śmieją się, żartują, nikt już nie pamięta o smoleńskiej tragedii, I to wszystko pod rządami PO , kto by pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 12.05.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Bold czuję się całkiem ogarnięta , a jeśli próbujesz mnie obrazć, to z góry jesteś skazany na przegraną, ktos taki jak Ty nie jest w stanie tego zrobić A na teorię z kotem sa dowody - Ogarnieta i okopana . Postuluje przesluchanie kota . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.05.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 I to wszystko pod rządami PO , kto by pomyślał To faktycznie wyjątkowa przemiana. nie tylko prezesa ale i zwolenników. Przed katastrofą nastroje były raczej rewolucyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 12.05.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 - Tirlilil cimcirymci http://fruudo.wrzuta.pl/film/9BnDZNS7Izj/100_dni_premiera_tuska - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) To faktycznie wyjątkowa przemiana. nie tylko prezesa ale i zwolenników. Przed katastrofą nastroje były raczej rewolucyjne. proszę znaj chociaż jedną moją wypowiedź na tematy polityczne z przed katastrofy, to obsypie cię złotem, w Hyde Parku znalazłem się przypadkiem, kiedy zobaczyłem chamskie i pełne jadu reakcje lemingów po katastrofie, postanowiłem zareagować i jakoś tak zostałem na dużej Edytowane 12 Maja 2010 przez Bold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 12.05.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) - Chyba z i o l e m go obsypiesz bo z l o t o do wczoraj zostalo juz wykupione na skutek po lepszajacej sie sytuacji ekonomicznej hi . Misie po doba to , o - Edytowane 12 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 12.05.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 http://img27.imageshack.us/img27/5233/polszewiki.jpg POlszewiki jakby znajome ? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 12.05.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Mariankossy ...czy Ty jesteś tak z natury głupi , czy to tylko chwilowe. Idź na Onet ....myślę ,że to ten poziom. Dla mnie wybór między PISem a PO...to jak między syfem a cholerą. Jeden praktycznie grzyb.Ale to co tu tworzysz .......e......bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 12.05.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Mariankossy ...czy Ty jesteś tak z natury głupi , czy to tylko chwilowe. Idź na Onet ....myślę ,że to ten poziom. Dla mnie wybór między PISem a PO...to jak między syfem a cholerą. Jeden praktycznie grzyb. Ale to co tu tworzysz .......e......bez komentarza. Nie zapominaj o przewodniej roli Partii PZPR !! Dla zwolenników PO lepiej dociera pismo obrazkowe, do innych też :D http://www.abcnet.com.pl/salon24/8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts