Jani_63 12.05.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 marian, najpierw z barakudą1 uświadamiałeś wszystkich że istnieje strona YT.Teraz twierdzisz że pismo obrazkowe wyprzedza w formie przekazu słowo pisane.Ale historia ludzkości dowodzi wręcz co innego.To właśnie pismo oparte na znakach zwanych literami zastąpiło pismo obrazkowe.Ludzie ogólnie ewoluowali. To że Twój mentor spoczywa "obok" Juliusza Słowackiego nie znaczy że ewolucja się cofnęła"Chodzi mi o to, aby język giętki Powiedział wszystko, co pomyśli głowa; A czasem był, jak piorun, jasny, prędki, A czasem smutny, jako pieśń stepowa, A czasem jako skarga nimfy miętki, A czasem piękny jak aniołów mowa;Aby przeleciał wszystko ducha skrzydłem;Strofa być winna taktem, - nie wędzidłem." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.05.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Mariankossy ...czy Ty jesteś tak z natury głupi , czy to tylko chwilowe. Idź na Onet ....myślę ,że to ten poziom. . :DDaj mu spokój Marek , to człowiek znacznie niezrównoważony. Manifestuje to już od dawna słowami bez związku oraz nieuzasadnioną choć histeryczną euforią. No ma takie długotrwałe napady głupawki i nic mu nie zrobisz - musi klepnąć byle co w klawiaturę, żeby się dowartościować. Może na chleb po różnych forach dla swojej czeredy zarabia, jak na prawdziwego proletariusza przystało, na wiecach agituje a Ty takie rzeczy mówisz ? Trzeba zrozumieć. Teraz, z pisowskich gazetek, będzie wklejał smętne dowcipy, których znaczenia sam specjalnie nie rozumie i powtarzał : "rozumię, rozumię", pisał o PZPR, dupie Maryni, wujku ubeku co go patryjotyzmu uczył i takie tam dyrdymały bez związku. Szok posmoleński , krypta z alabastrem i niespodziewana nadzieja prezydentury Jarosława, mogą wyznawcom jego odebrać resztki poczucia rzeczywistości i samooceny. A Ty Jani nie pisz proszę o ewolucji przy marianie. Marian z rodziną nie ewoluował. Ich pan Bóg z gliny ulepił a dziadek smoki mordował z Giertychem.Oni tacy są od stworzenia - rodzą się od razu inteligentni, bez konieczności dalszego rozwoju , nauki czy...tfu.. ewoluowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 dlaczego wydaje Ci się że ja próbuję cie obrazić? gdybym naprawdę chciał to zrobiłbym to bez wahania, jesteś przewrażliwina. Bo taka Twa mentalność, argumentów brak, to obrazić trzeba, ni? I juz powiedziałam,choćbyś użył słów uznanych powszechnie za obraźliwe (w stosunku do mnie) to gwarantuję Ci, nie jesteś w stanie mnie obrazić....to tak jakby się przejąć plugastwami z ust jakiegoś zapijaczonego leżącego w rynsztoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 12.05.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Teraz, z pisowskich gazetek, będzie wklejał smętne dowcipy, których znaczenia sam specjalnie nie rozumie i powtarzał : "rozumię, rozumię", pisał o PZPR, dupie Maryni, wujku ubeku co go patryjotyzmu uczył i takie tam dyrdymały bez związku. Szok posmoleński , krypta z alabastrem i niespodziewana nadzieja prezydentury Jarosława, mogą wyznawcom jego odebrać resztki poczucia rzeczywistości i samooceny. . "Zatykają usta, kastrują głowy Wyzerowują resztki mózgu Byś był pusty, ale zdrowy... Oto ZIEMIA OBIECANA To początek nowej drogi Wyzerowują resztki mózgu Byś był pusty i gotowy..." I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 I juz powiedziałam,choćbyś użył słów uznanych powszechnie za obraźliwe (w stosunku do mnie) to gwarantuję Ci, nie jesteś w stanie mnie obrazić....to tak jakby się przejąć plugastwami z ust jakiegoś zapijaczonego leżącego w rynsztoku nie gadaj, naprawdę taka nieczuła jesteś? naprawdę nie przejęłabyś się gdyby jakiś zapijaczony leżącego w rynsztoku zwyzywał Cię od najgorszych, chyba troszeczkę oszukujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 12.05.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 :DDaj mu spokój Marek , to człowiek znacznie niezrównoważony. Marian z rodziną nie ewoluował. Ich pan Bóg z gliny ulepił a dziadek smoki mordował z Giertychem.Oni tacy są od stworzenia - rodzą się od razu inteligentni, bez konieczności dalszego rozwoju , nauki czy...tfu.. ewoluowania. A........taki "genetyczny patriota" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.05.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Prawdziwy patriota do takiego powie spieprzaj dziadu i pójdzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Każdemu się zdarza. Chociaż wydawało mi się, że kandydat PO już wyczerpał limit wpadek. Muszę przyznać, że jest mi nawet żal Agnieszki Pomaski i Małgorzaty Kidawy-Błońskiej, które miały zaprezentować internetowy portal kandydata PO na prezydenta. Żal mi samego marszałka, który wyraźnie zaciskał zęby z wściekłości, odpowiadając na pytania dziennikarzy. Skończyło się na desperackim klikaniu tu i ówdzie. Klęska. Co się w tej chwili dzieje w sztabie marszałka i jakie słowa padają z różnych ust – można sobie tylko wyobrazić. Szkoda, bo strona jest całkiem przyzwoita. Bez technologicznych fajerwerków, ale łatwa w nawigacji, przejrzysta, ładna graficznie. To kolejna wpadka marszałka i jego sztabu w ostatnich dniach. Mieliśmy już słynne słowa o szczątkach na miejscu katastrofy Smoleńsku („To nie jest wielki problem”), mieliśmy średni dowcip o Polakach maszerujących pod murami Kremla w 1612 roku, mieliśmy też Sławomira Nowaka, mówiącego o „skrajnej prawicy, która chce Polski ksenofobicznej” i „kandydacie specjalnej troski” (to oczywiście o Jarosławie Kaczyńskim). A teraz mamy „serwer niedostępny”. Bronisław Komorowski przypomina mi coraz bardziej Gordona Browna, odchodzącego brytyjskiego premiera, który zyskał nawet przydomek „Calamity Brown” (w wolnym tłumaczeniu „Brown Katastrofa”). Jak tak dalej pójdzie „Calamity Bronek” może mieć poważne problemy z utrzymaniem przewagi nad „Silent Jarkiem”. http://polityczni.pl/komorowski_i_jego_strona_internetowa_,audio,51,4997.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 12.05.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Jak tak dalej pójdzie „Calamity Bronek” może mieć poważne problemy z utrzymaniem przewagi nad „Silent Jarkiem”. Z tego samego bloga : PS. jarek to raczej “two-face” a nie “silent jarek” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.05.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Czy istnieje szansa na to, by zamiast przepisywanych artykułów o charakterze agitacyjno-informacyjnym można byłoby zapoznać się z poglądami własnymi piszącego ?Cudza wypowiedź bardziej elokwentnego kolegi, piszącego niekoniecznie obiektywnie jest dowodem na miałkość własnych przemyśleń.Połączona zaś z częstym i chętnie używanym określeniem wobec interlokutorów "wyprane muzgi przez GW " sprawia wrażenie swoistej schizofrenii cytujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 12.05.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Pepeg, PIS to taki dziwny organizm, w którym poglądy ma prezes, a zwykły szary członek to twardo stoi przy poglądach prezesa, wznosi się, albo opada, jak prezes chce, ale myśli tylko poglądami prezesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) Cudza wypowiedź bardziej elokwentnego kolegi, piszącego niekoniecznie obiektywnie jest dowodem na miałkość własnych przemyśleń. Połączona zaś z częstym i chętnie używanym określeniem wobec interlokutorów "wyprane muzgi przez GW " sprawia wrażenie swoistej schizofrenii cytujących. To że ktoś ma zdolności humanistyczne wcale nie oznacza ze jest mądrzejszym od innych, w duże ilości przypadków to zwykłe wciskanie kitu i wodolejstwo, piszący takie elaboraty bardzo często postrzegany jest przez czytających jako osoba elokwentna, a tak w rzeczywistości nie jest, piszą oni cały czas te same wyuczone na pamięć teksty, za każdym razem owijając je w inne efektowne frazesy, dlatego takie osoby są bardo chętnie wykorzystywane przez partie polityczne żeby pisać na różnych forach internetowych, tak nie mam zdolności humanistycznych i wcale się tego nie wstydzę, a Ty Pepeg oprócz pisania elaboratów jesteś w stanie zrobić coś porządnego w życiu? Edytowane 12 Maja 2010 przez Bold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.05.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 , a Ty Pepeg oprócz pisania elaboratów jesteś w stanie zrobić coś porządnego w życiu? Z przykrością muszę stwierdzić, że znów piszesz nie na temat tego o czym pisałem, tylko, insynuujesz coś . Twoje pytanie jest zupełnie wyrwane z kontekstu rozmowy i nie ma logiki, pomijam arogancję. Na jakiej podstawie pytasz i poddajesz w wątpliwość prawość mojego postępowania w życiu? Masz podstawy ,żeby wątpić? Czy ja się ciebie pytam czy przestałeś już wreszcie kraść i kłamać i stałeś się porządnym człowiekiem? Sprawdź znaczenie słowa "elaborat", nie trzeba być humanistą żeby je rozumieć i używać poprawnie. Nie mam, podobnie do ciebie, humanistycznego wykształcenia a jednak kumam o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 12.05.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Bronek - " Zdziwił sie jak Azja " http://www.abcnet.com.pl/salon24/11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 a Ty Pepeg oprócz pisania elaboratów jesteś w stanie zrobić coś porządnego w życiu? Na jakiej podstawie pytasz i poddajesz w wątpliwość prawość mojego postępowania w życiu? Masz podstawy ,żeby wątpić? kreujesz się na intelektualistę a piszesz jak tępak, albo celowo manipulujesz, co ma wspólnego zrobienie czegoś porządnego z prawością, można porządnie kraść i kłamać, porządnie pracować i wypełniać swoje obowiązki a także porządnie przy..... komuś w mordę gdy przyjdzie taka potrzeba tak więc pytam, zrobiłeś w życiu coś porządnie czy nie? czy jesteś tylko zwykłym nieudacznikiem życiowym, wylewającym swoje frustracje na forach internetowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 12.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Jeśli przeszliśmy z dyskusji na multimedia to proszę ... http://www.youtube.com/watch?v=naD-9fcr9Ac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 tak więc pytam, zrobiłeś w życiu coś porządnie czy nie? Pepeg, czy mogę Mu odpowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Pepeg, czy mogę Mu odpowiedzieć ? a co? znasz osobiście Pepega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.05.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 kreujesz się na intelektualistę a piszesz jak tępak, albo celowo manipulujesz, co ma wspólnego zrobienie czegoś porządnego z prawością, można porządnie kraść i kłamać, porządnie pracować i wypełniać swoje obowiązki a także porządnie przy..... komuś w mordę gdy przyjdzie taka potrzeba tak więc pytam, zrobiłeś w życiu coś porządnie czy nie? czy jesteś tylko zwykłym nieudacznikiem życiowym, wylewającym swoje frustracje na forach internetowych? Ty się natomiast nie kreujesz wcale. Nie ukrywasz ani trochę chamstwa, tępoty i zwyczajnego prostactwa. Porządnie i rzetelnie ci odpowiadam i za każdym razem wychodzisz na zwykłego wała. Mało? Mnie twoje życie prywatne nie obchodzi, więc po co takie głupie pytania stawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.05.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 a co? znasz osobiście Pepega? Ty z policji czy książkę piszesz? PS malka wal, jakoś wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts