Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no jak o co, chwilę temu stwierdziłeś ,że nie udajesz, że nie ukrywasz 'ani trochę chamstwa, tępoty i zwyczajnego prostactwa", ja doceniam samokrytykę, ale z tym poziomem nie masz szans dostosować się do każdego rozmówcy, mimo najszczerszych chęci.

wystarczy polać wódki i z każdego prędzej czy później wylezie cham i prostak

kto Cię upoważnił do cytowania moich postów wyrwanych z kontekstu?

typowa wybiórcza manipulacja

Ja cieeeeeeeeeeeeeee, a jeszcze wczoraj za zlepek zdań wyrwanych z kontekstu Ziemkiewicza by na ołtarze wynieśli....za życia :D

Co...wybiórcza moralność?

Bold , ja Cię ładnie proszę......daj spokój...no chyba,że chcesz widzieć jeszcze jedną roześmianą twarz.....bo jak Cię czytam to uwierz, rogala mam jak ten emot :D

Pepeg, PIS to taki dziwny organizm, w którym poglądy ma prezes, a zwykły szary członek to twardo stoi przy poglądach prezesa, wznosi się, albo opada, jak prezes chce, ale myśli tylko poglądami prezesa.

Tylko siedzą prezesowi głęboko w .....d....

Ja cieeeeeeeeeeeeeee, a jeszcze wczoraj za zlepek zdań wyrwanych z kontekstu Ziemkiewicza by na ołtarze wynieśli....za życia :D

Co...wybiórcza moralność?

Bold , ja Cię ładnie proszę......daj spokój...no chyba,że chcesz widzieć jeszcze jedną roześmianą twarz.....bo jak Cię czytam to uwierz, rogala mam jak ten emot :D

no i o to właśnie chodzi, bo śmiech to zdrowie

Chcesz przez to powiedzieć, że jesteś cały czas pod mocnym wpływem trunków wysokoprocentowych?

Tylko wiesz...dla mnie to nie jest usprawiedliwienie, pic tez trzeba umieć :)

Gość Pepeg z Gumy

Z socjologicznej ciekawości zapytam.

To taka obserwacja z najbliższego otoczenia?

Gratuluję zacnego towarzystwa.

Chcesz przez to powiedzieć, że jesteś cały czas pod mocnym wpływem trunków wysokoprocentowych?

Tylko wiesz...dla mnie to nie jest usprawiedliwienie, pic tez trzeba umieć :)

cały czas nie, tylko raz na czas

chociaż ostatnio coraz mniej, chyba się starzeje

chamem i prostakiem bywam na trzeźwo

Edytowane przez Bold

Gość Pepeg z Gumy
no nie bądź taki święty,

chyba mi nie powiesz że nigdy nie piłeś wódki w męskim towarzystwie?

A i owszem, nawet niejednokrotnie i w sporych ilościach z ekscesami , ale nawet w pijackim widzie nigdy nie dochodziło do upodlenia.

Skoro jednak piszesz , że chamem i prostakiem bywasz na trzeźwo, to strach pomyśleć co robisz po pijaku.

Chyba nie mordujesz toporkiem oponentów ?

Normy PO są nam znane

ganianie z gumowym penisem po Sejmie, picie alkoholu w centrum miasta, wyzywanie głowy państwa od pijaków, wykluczanie z życia towarzyskiego ludzi popierających PiS, publiczne ośmieszanie, wyszydzanie przeciwników, nie postawienie zarzutów Drzewieckiemu i Chlebowskiemu, wyciszenie ich afer (a tam mogły być miliony zlotych) PO przypomina mi nieboszczkę PZPR co w świetle tego, że ten zdrajca Jaruzelski leciał do Moskwy rządowym samolotem z Marszałkiem Komorowskim... nie podoba mi się to/