mariankossy 12.05.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ale Adaś pojechał po bandzie , poparł Jarka w wyborach ! Teraz zaczęło się skamlanie na GW , dlaczego robi fanów "wybiórczej " w bam-buko :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 12.05.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 skoro Jarek ma takich zwolenników to ja śpię spokojnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 no jak o co, chwilę temu stwierdziłeś ,że nie udajesz, że nie ukrywasz 'ani trochę chamstwa, tępoty i zwyczajnego prostactwa", ja doceniam samokrytykę, ale z tym poziomem nie masz szans dostosować się do każdego rozmówcy, mimo najszczerszych chęci. wystarczy polać wódki i z każdego prędzej czy później wylezie cham i prostak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 12.05.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 skoro Jarek ma takich zwolenników to ja śpię spokojnie..... A to my Polszewiki czuwamy by Kreml mógł spać spokojnie http://www.abcnet.com.pl/salon24/k1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 kto Cię upoważnił do cytowania moich postów wyrwanych z kontekstu? typowa wybiórcza manipulacja Ja cieeeeeeeeeeeeeee, a jeszcze wczoraj za zlepek zdań wyrwanych z kontekstu Ziemkiewicza by na ołtarze wynieśli....za życia Co...wybiórcza moralność? Bold , ja Cię ładnie proszę......daj spokój...no chyba,że chcesz widzieć jeszcze jedną roześmianą twarz.....bo jak Cię czytam to uwierz, rogala mam jak ten emot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 12.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Pepeg, PIS to taki dziwny organizm, w którym poglądy ma prezes, a zwykły szary członek to twardo stoi przy poglądach prezesa, wznosi się, albo opada, jak prezes chce, ale myśli tylko poglądami prezesa. Tylko siedzą prezesowi głęboko w .....d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ja cieeeeeeeeeeeeeee, a jeszcze wczoraj za zlepek zdań wyrwanych z kontekstu Ziemkiewicza by na ołtarze wynieśli....za życia Co...wybiórcza moralność? Bold , ja Cię ładnie proszę......daj spokój...no chyba,że chcesz widzieć jeszcze jedną roześmianą twarz.....bo jak Cię czytam to uwierz, rogala mam jak ten emot no i o to właśnie chodzi, bo śmiech to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 wystarczy polać wódki i z każdego prędzej czy później wylezie cham i prostak Chcesz przez to powiedzieć, że jesteś cały czas pod mocnym wpływem trunków wysokoprocentowych? Tylko wiesz...dla mnie to nie jest usprawiedliwienie, pic tez trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.05.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 wystarczy polać wódki i z każdego prędzej czy później wylezie cham i prostak Z socjologicznej ciekawości zapytam. To taka obserwacja z najbliższego otoczenia? Gratuluję zacnego towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) Chcesz przez to powiedzieć, że jesteś cały czas pod mocnym wpływem trunków wysokoprocentowych? Tylko wiesz...dla mnie to nie jest usprawiedliwienie, pic tez trzeba umieć cały czas nie, tylko raz na czas chociaż ostatnio coraz mniej, chyba się starzeje chamem i prostakiem bywam na trzeźwo Edytowane 12 Maja 2010 przez Bold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Z socjologicznej ciekawości zapytam. To taka obserwacja z najbliższego otoczenia? Gratuluję zacnego towarzystwa. no nie bądź taki święty, chyba mi nie powiesz że nigdy nie piłeś wódki w męskim towarzystwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 PiS zawłaszczył tragedię - jeszcze jeden dowód! http://www.bronislawkomorowski.pl/marszalek-komorowski-w-smolensku-i-katyniu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.05.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 no nie bądź taki święty, chyba mi nie powiesz że nigdy nie piłeś wódki w męskim towarzystwie? A i owszem, nawet niejednokrotnie i w sporych ilościach z ekscesami , ale nawet w pijackim widzie nigdy nie dochodziło do upodlenia. Skoro jednak piszesz , że chamem i prostakiem bywasz na trzeźwo, to strach pomyśleć co robisz po pijaku. Chyba nie mordujesz toporkiem oponentów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 12.05.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 http://www.abcnet.com.pl/files/images/marsz%20marsz300.jpg Ale urwałłłł !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 A i owszem, nawet niejednokrotnie i w sporych ilościach z ekscesami , ale nawet w pijackim widzie nigdy nie dochodziło do upodlenia. a skąd to możesz wiedzieć skoro ci się filmu urwał, podobno na końcu jestem bardzo kochany i "do rany przyłóż" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.05.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 podobno na końcu jestem bardzo kochany i "do rany przyłóż" No to pij częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 12.05.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 o w mordę, ale się zasiedziałem, do pierwszej tury pozostało jeszcze 40 dni więc sobie jeszcze pogadamy,teraz trza iść spać, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 12.05.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Normy PO są nam znane ganianie z gumowym penisem po Sejmie, picie alkoholu w centrum miasta, wyzywanie głowy państwa od pijaków, wykluczanie z życia towarzyskiego ludzi popierających PiS, publiczne ośmieszanie, wyszydzanie przeciwników, nie postawienie zarzutów Drzewieckiemu i Chlebowskiemu, wyciszenie ich afer (a tam mogły być miliony zlotych) PO przypomina mi nieboszczkę PZPR co w świetle tego, że ten zdrajca Jaruzelski leciał do Moskwy rządowym samolotem z Marszałkiem Komorowskim... nie podoba mi się to/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 12.05.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 widzisz marian, wypadało napisać że jest to wypowiedź z forum wp.pl..... http://wiadomosci.wp.pl/kat,90354,sort,0,title,Poslanka-PO-nie-mamy-zwiazanych-rak,wid,12255081,opinie.html?ticaid=1a277 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 12.05.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 widzisz marian, wypadało napisać że jest to wypowiedź z forum wp.pl..... http://wiadomosci.wp.pl/kat,90354,sort,0,title,Poslanka-PO-nie-mamy-zwiazanych-rak,wid,12255081,opinie.html?ticaid=1a277 Tylko się nie popłącz !! http://www.abcnet.com.pl/salon24/5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts