anSi 12.05.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) wystarczy polać wódki i z każdego prędzej czy później wylezie cham i prostak A u Ciebie predzej czy pozniej ? Edytowane 12 Maja 2010 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 12.05.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Następna ?! http://www.abcnet.com.pl/salon24/5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 12.05.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Nie było mnie trochę, a tu taka zażarta dyskusja, choć muszę przyznać że niektóre wypowiedzi w karczemnym tonie. I to nie dojść że sens ich jak po flaszce, to jeszcze styl jak tych co piją wino marki "Wino" chamem i prostakiem bywam na trzeźwo Miło mi poznać. - Jani jestem podobno na końcu jestem bardzo kochany i "do rany przyłóż" Dobrze że napisałeś w cudzysłowie. Po takim opatrunku to tylko gangrena możliwa. marian ile dzisiaj w siebie wciągnąłeś? Odlot masz totalny, a wstawki jakbyś ostatkiem sił jaźni się trzymał. Człowieku, ta chemia Cie kiedyś zabije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 12.05.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Nie było mnie trochę, a tu taka zażarta dyskusja, choć muszę przyznać że niektóre wypowiedzi w karczemnym tonie. I to nie dojść że sens ich jak po flaszce, to jeszcze styl jak tych co piją wino marki "Wino" Miło mi poznać. - Jani jestem Dobrze że napisałeś w cudzysłowie. Po takim opatrunku to tylko gangrena możliwa. marian ile dzisiaj w siebie wciągnąłeś? Odlot masz totalny, a wstawki jakbyś ostatkiem sił jaźni się trzymał. Człowieku, ta chemia Cie kiedyś zabije. http://www.abcnet.com.pl/salon24/7.jpg ha, ha , ha ! śmieszne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 12.05.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 no dobra, jak to już ktoś napisał trafnie: z mendą się nie dyskutuje publicznie bo to wstyd..... teraz sobie popisz marian.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 12.05.2010 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 marian, a możesz powiedzieć coś więcej czy tylko o g.ó.w.n.i.e z Tobą da się rozmawiać.Bo wydaje się że w tej dziedzinie to masz dużo do powiedzenia, ale w innych to już nie za bardzo.A tak na marginesie, pytam jako eksperta, to jak masz je w ręku to wolisz jak się ślizga czy ciągnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 12.05.2010 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) marian, najpierw z barakudą1 uświadamiałeś wszystkich że istnieje strona YT. Teraz twierdzisz że pismo obrazkowe wyprzedza w formie przekazu słowo pisane. Ale historia ludzkości dowodzi wręcz co innego. To właśnie pismo oparte na znakach zwanych literami zastąpiło pismo obrazkowe. Ludzie ogólnie ewoluowali. To że Twój mentor spoczywa "obok" Juliusza Słowackiego nie znaczy że ewolucja się cofnęła "Chodzi mi o to, aby język giętki Powiedział wszystko, co pomyśli głowa; A czasem był, jak piorun, jasny, prędki, A czasem smutny, jako pieśń stepowa, A czasem jako skarga nimfy miętki, A czasem piękny jak aniołów mowa; Aby przeleciał wszystko ducha skrzydłem; Strofa być winna taktem, - nie wędzidłem." ' Picture is worth a thousand words - to nie wiedziales tego ? Dlatego wlasnie zrobiono wszystko zeby Lech Kaczynski na zdjeciach wygladal zle a lbo pokracznie - ujecia spod brody i takie tam drobiazgi . Jak cie widza tak cie pisza . - Edytowane 13 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 12.05.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Na kasę mogą mieć parcie. Dałbym im 3x tyle co mają obecni "eksperci", tylko z małym zastrzeżeniem. Biorą pełną odpowiedzialność prawną, finansową i dyscyplinarną za podejmowane decyzje. Po rozwaleniu (jak co roku) budżetu lecą głowy, a nie my (zawsze i tylko) płacimy za ich niewiedzę i układy. - Hmmm . A myslisz ze od czego jest obecnie prawo - wlasnie po to zeby ich uchronic przed taka ewentualnoscia . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 12.05.2010 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) z względów socjologicznych interesuje mnie życie frustratów i nieudaczników życowych, kreujących się na forach internetowych na inteligentów Mnie tez . To jest interesujacy przypadek hihi . Jeszcze najlepiej sie czuje z wianuszkiem. Wielbicielek , facetow troche sie boi . Jak to frustrat i damski bokser . - - Edytowane 13 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 13.05.2010 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał Bold http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png z względów socjologicznych interesuje mnie życie frustratów i nieudaczników życowych, kreujących się na forach internetowych na inteligentów Mnie tez . To jest interesujacy przypadek hihi . I to by było na tyle, jak mawiał profesor mniemanologii stosowanej, profesor Jan Tadeusz Stanisławski. ' Dlatego wlasnie zrobiono wszystko zeby Lech Kaczynski na zdjeciach wygladal zle a lbo pokracznie - ujecia spod brody i takie tam drobiazgi . Ujęcie z pod brody to wcale nie jest drobiazg. To trzeba się położyć albo jak kto wątły to przynajmniej uklęknąć. Edytowane 13 Maja 2010 przez Jani_63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) - Nikt nie kleka i nikt sie obecnie nie kladzie - technika to ulatwia. - Edytowane 13 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 13.05.2010 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Dla osob zainteresowanych tematem tego watku podaje informacje, ze dzisiaj na blogu Igora Janke, ok. godz. 14, zostanie opublikowana pierwsza czesc dwugodzinnej rozmowy, w ktorej JK odpowiada na pytania blogerow Salonu24 (zarowno przeciwnikow jak i zwolennikow). Wiecej informacji tutaj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Wierzch....dobre .... "spisałem jej pierwszą część, którą po autoryzacji, opublikujemy dziś o godzinie 14. " "Niestety, musiałem dokonać i wyboru blogerów i wyboru pytań" żródło powyżej "Obiektywna" rozmowa z internautami, po autoryzacji i selekcji "redaktora".................dobre to ten pan nie wie, i sztab JK , że z i nternautami to się rozmawia na zywo.....dziwne to, ale cóż poczekamy , zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 13.05.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 "Obiektywna" rozmowa z internautami, po autoryzacji i selekcji "redaktora".................dobre to ten pan nie wie, i sztab JK , że z i nternautami to się rozmawia na zywo.....dziwne to, ale cóż poczekamy , zobaczymy ale to było dobre, to znaczy że Komorowski rozmawia z internautami bez selekcji i na żywo? nie pisz głupot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 13.05.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 A u Ciebie predzej czy pozniej ? to zależy od okoliczność, fazy księżyca oraz towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 13.05.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Wierzch....dobre .... (...) Tu się Malka, czepiasz. To nie jest czat z internautami, tylko taka forma konferencji z zaproszonymi do pytań wybrańcami, a pytania wybiera i zadaje redaktor. Żaden poważny polityk, a JK do takich zaliczam, nie może wziąć udziału w czacie puszczonym na żywioł, bo będą tam osoby na Twoim poziomie, ale też na poziomie kilku naszych urwanych kolegów. I żadna dyskusja z tego nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 13.05.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Korwin-Mikke zrobil mala konferencyjke w typowo swoim stylu. Sam sobie przygotowal pytania na ktore pozniej odpowiedzial, pochwalam, pytania byly z tych typowych przed-wyborczych. Swoja droga ciekawe ilu hip-hopowcow z blokowisk zaglosuje wlasnie na niego - przeciez obiecuje legalizacje ziola. Obawiam sie, ze bardzo niewielki odsetek, oni zajeci sluchaniem muzyczki (to taka moja luzna mysl - watek jest przecie o kampanii a nie tylko o Hrabim K. i JK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 13.05.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Niejaki Kandydat Andrzej Lepper stwierdził, że jego kampania będzie bardzo brutalna, a główni konkurenci (J.K i B.K. - przyp. mój) "już się boją" Jak to nasz kolega mówi: "ale się urwał!' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 13.05.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Korwin-Mikke zrobil mala konferencyjke w typowo swoim stylu. Sam sobie przygotowal pytania na ktore pozniej odpowiedzial, pochwalam, pytania byly z tych typowych przed-wyborczych. Swoja droga ciekawe ilu hip-hopowcow z blokowisk zaglosuje wlasnie na niego - przeciez obiecuje legalizacje ziola. Obawiam sie, ze bardzo niewielki odsetek, oni zajeci sluchaniem muzyczki (to taka moja luzna mysl - watek jest przecie o kampanii a nie tylko o Hrabim K. i JK) Czy wśród pytań, które JK-M zadał sobie było o to, jakie prezydent ma prawne narzędzia do zalegalizowania zioła? Bo rozumiem taką obietnicę ze strony kandydata, który ma szerokie zaplecze parlamentarne, ale nie u tego, prywatnie bardzo sympatycznego, gościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 ale to było dobre, to znaczy że Komorowski rozmawia z internautami bez selekcji i na żywo? nie pisz głupot a czy ja cokolwiek napisałam o Komorowskim,lub innym kandydacie? Nie buduj sobie chorych ideologii na źle interpretowanych wypowiedziach. Postaraj się czytać to co jest napisane, między wierszami nic nie jest ukryte:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts