bobiczek 13.05.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) Kazdy sie kieruje swoimi przeslankami. Ja nie moge zapomniec hrabiemu Komo jak oczernil i zniszczyl ministra Szeremietiewa, ktoremu oczyszczenie sie zajelo kilka ladnych lat. Ostanio Bronek stwierdzil ze smutkiem w oczach, ze takie rzeczy sie w polityce zdarzaja... oj biedny, na pewno mu przykro. racja ja pamietam jeszcze Marka Jurka któremu pluli pod nogi na ulicy i w kościele w trakcie "przekażcie sobie znak pokoju" ostentacyjnie się z premedytacją obracali plecami - to mało sprawiedliwe i płytkie tylko z powodu newsa dziennikarskiego wypoconego po kacu w dzienniku codziennym na szybko - że niby na to zasłużył i już Edytowane 13 Maja 2010 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 ale to było dobre, to znaczy że Komorowski rozmawia z internautami bez selekcji i na żywo? nie pisz głupot I nie ma sciagi z wikipedii ? Niedlugo w ogole sie okaze , ze to Komorowski wynalazl internet . Bystrzak jeden . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 13.05.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 A Ja jestem za Panem Komorowskiem, dlaczego?? 1. Dlatego że przez dwa lata wstydziłam się za naszego (wybranego przez większość) Prezydenta 2. Dlatego, że nie chcę się wstydzić przez kolejnych 5 lat taki wierszyk do przemyśleń: O Kaziu co się wstydził za miliony Mały Kazio, chłopczyk żywy, czasem nękany nerwicą nadzwyczajnie jest wstydliwy, a szczególnie za granicą. Wciąż tak sobie myśli biedak: "Z której by nie spojrzeć strony' widzę, że się wstydzić trzeba, nie za siebie – za miliony." Naród ciemny Prezydenta wybiera z bliźniaczym bratem – Już twarz Kazia bólem spięta i oblewa się szkarłatem. Gdy w El Pais jakiś lewak bredzi o kaczyzmu mękach, Kazio czyta, łzy wylewa, zapłoniony jak panienka.1/ Gdy z Torunia groźny padre wrednie w radiu Unię kąsa, Kazio w sercu czuje zadrę a na twarzy cały w pąsach. Hiszpańskiemu gdy widzowi pokazują Kurpia z babą… -)) ale na mszy!!! Kazikowi ze wstydu się robi słabo. Radość, gdy lednickiej rzeszy, TV pokazuje szczerą, Kazia wcale to nie cieszy: Co pomyśli Zapatero? Moher, grajdoł, wstydu tyle, Polska kmiotem innych nacji! "Chyba prysnę na Antyle," myśli Kazio w desperacji. ….. Czy porzuci kraj rodzinny? Ach, wspomóżmy go w potrzebie! Kaziu! Nie wstydź się za innych. Zacznij wstydzić się za siebie. Bo zasada jest jednaka na ziemi jak i na niebie dla gada, ssaka i ptaka: Każdy wstydzi się za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 13.05.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Komorowski-na-konferencji-mial-sciage-z-Wikipedii,wid,12263407,wiadomosc.html?ticaid=1a287&_ticrsn=5 Bronek zżyna ze mnie wzór, a tyle to POlszewików ma mi to za złe , kopjuj wklej to Bronek na magisterce robił na 3 pary rąk , dobre ! niezły przykład niezły sygnał dla studentów - praca mgr w 11 dni, i to na podstawie Wikipedii; chyba marszałek był na konsultacjach u Mariana Ale to było dobre !! magisterka w 11 dni Ale Bronek urwałłłł !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 13.05.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 http://img59.imageshack.us/img59/4838/pocztowka2.jpg Ale to dobre !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) Korwin-Mikke zrobil mala konferencyjke w typowo swoim stylu. Sam sobie przygotowal pytania na ktore pozniej odpowiedzial, pochwalam, pytania byly z tych typowych przed-wyborczych. Swoja droga ciekawe ilu hip-hopowcow z blokowisk zaglosuje wlasnie na niego - przeciez obiecuje legalizacje ziola. Obawiam sie, ze bardzo niewielki odsetek, oni zajeci sluchaniem muzyczki (to taka moja luzna mysl - watek jest przecie o kampanii a nie tylko o Hrabim K. i JK) No, niestety . Pan Korwin - Mikke mimo swojej inteligencji postanowil, ze bedzie robil w polityce ale jako folklor . . Nie zmaczy to,z e nie uwazam , ze nie nalezy zalegalizowac palenia marihuany - owszem, zalegalizowac i opodatkowac tak jak papieosy . Ale jest troche wazniejszach spraw. First things first . - Hip - hop jest muzyka spolecznie zaangazowana - ja tez sie zajmuje sluchaniem muzyki hihi - Edytowane 13 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.05.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 http://img59.imageshack.us/img59/4838/pocztowka2.jpg Ale to dobre !!!! toto niby co ma byc. Bo nie za bardzo zrozumiałem o co w tym fotomontażu prymitywnym chodzi - naprawdę szczerze pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 W trumnie ze Smoleńska przyleciał mój prezydent - ten sam który leciał w tamtą stronę, ten sam któremu zaufałem kiedyś i wcale nie czułem się jego prezydenturą rozczarowany, Wykształcony, patriota, nigdy "nie bolał go goleń" w ważnym momencie ani choroby tropikalnej nie załapał. Kochał Polskę, kochał żonę i córkę, nigdy nie był zamotany w nieruchomości ani towarzystwa ubezpieczeniowe......... Głosowałem aby mnie reprezentował jako Polaka - i nigdy nie żałowałem tej decyzji. ' Panie Bobiczku . Szacunek . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 a Tak na marginesie, kampania niby ruszyła, ale aktywność polityków taka, sobie , każdy czeka na to co zrobi drugi i odnoszę wrażenie że każdy boi się wypowiadać aby nie narazić się społeczeństwu - * Kazdy * to znaczy kto ? To spoleczenstwu mozna sie narazic ? Moze by tak po jechac im znowu moherowymi beretami ? Nie ma to jak poglaskac wyborcow zwlaszcza gdy rosna ceny utrzymania , benzyny, kredytow i td . A kryzysu nie ma - Polske bowiem ominal . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.05.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 A u Ciebie predzej czy pozniej ? No niestety wychodził, wychodził..... No nie taki zwykły cham - tylko chory na "specyficzną nieznaną do tej pory chorobę filipińską" albo zwyczajnie prostacko jak to bywa u chama - "choroba golenia". Pamiętasz? Czy może "pomroczność"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 13.05.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Można też jeszcze zjeść za dużo jabłek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 13.05.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Wiecie co??? Dziwię się Wam, wzajemne plucie, kto komu dokopie itp. a może nie "plujcie" na innych tylko przedstawcie swoje racje dlaczego za, itp. Wady wytykać każdy umie - ja też , nie mówię że jestem bez skazy. Myślałam że tylko na forach serwisów informacyjnych takie cuda się zdarzają......, myślałam że tu będzie można podyskutować... , ale chyba za dużo myślę i za duże mam oczekiwania:):) A może sama jesem za duża hihihi Pozdrawiam i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.05.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 No niestety wychodził, wychodził..... No nie taki zwykły cham - tylko chory na "specyficzną nieznaną do tej pory chorobę filipińską" albo zwyczajnie prostacko jak to bywa u chama - "choroba golenia". Pamiętasz? Czy może "pomroczność"? Bobiczku, pamiętam, ale ....co to ma do rzeczy. Bold pisal o sobie, a Ty -zdaje sie - w dygresje jakas uderzasz. Po co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 13.05.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Można też jeszcze zjeść za dużo jabłek ... ...i dostać sraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 13.05.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Myślałam że tylko na forach serwisów informacyjnych takie cuda się zdarzają......, myślałam że tu będzie można podyskutować... , ale chyba za dużo myślę i za duże mam oczekiwania:):) podyskutować to sobie można w tematach budowlanych, tutaj jest bezpardonowa i brutalna walka, jak w każdej kampanii wyborczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.05.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Bobiczku, pamiętam, ale ....co to ma do rzeczy. Bold pisal o sobie, a Ty -zdaje sie - w dygresje jakas uderzasz. Po co?? a Ty znowu tniesz, wycinasz - jak cenzor z PRL-u Pisz. A ja w podobny sposób - powycinam, potnę - bo potrafię i moę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 13.05.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Bobiczku, pamiętam, ale ....co to ma do rzeczy. Bold pisal o sobie, a Ty -zdaje sie - w dygresje jakas uderzasz. Po co?? czytaj uważnie, napisałem:z każdego prędzej czy później wylezie cham i prostak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.05.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 czytaj uważnie, napisałem:z każdego prędzej czy później wylezie cham i prostak dlatego nie cytuj bo urazisz - być może tych których dotyczy - innych niespecjalnie Cham i Prostak to podobny jest jak w bajce o Dorotce i przyjacielu Zły przykład i złe bajki dla wyborców myślących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.05.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Nie tak latwo- bobiczku -mnie urazic, co do ciecia zas i ucinania - cytuje to, do czego akurat odnosze sie, nie widze powodu, aby posiadacze wolniejszych laczy wielokrotnie te same informacje czytali. Wyborcow myslacych nam wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 13.05.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Ja, co prawda nie mam takiego wejścia i mocy Aby Platformie dokładać o każdej porze dnia i nocy. Będę jednak próbował Jej chociaż zaszkodzić Aby w Sejmie nie mogła za długo przewodzić. Bo ona stosuje zagrywki poniżej pasa. Wyciągając Wojewódzkiego niczym z rękawa Asa, Na samym początku swej kampanii brudnej. Aby ukryć za Nim widok swej buzi obłudnej. Gdyby jeszcze Komorowskiego na "Tron" wprowadziła, To bądźcie pewni, że już się z nikim, nie będzie liczyła. Będzie mogła swe machlojki pod dywan zamiatać I z wszelkimi mętami pod biurkiem się bratać. Na PiS ciskać kalumnie, obrzucać Go błotem. Licząc na bezmyślność i ludzką głupotę. Wszystko po to by zmącić Polakowi w głowie I żeby robił wszystko, co Dodzio Mu powie. Znając polską mentalność, która jest taka, Że Polak najchętniej posłucha cwaniaka. Uczciwemu, nie dość, że nie wierzy, Ale przeciw niemu, nawet z diabłem się sprzymierzy. Ja Jej życzę, oby w swych manewrach się pomyliła I jak najwięcej - dotychczasowych zwolenników - utraciła. Pozdrawiam! Niech Was Bóg wspiera w zmaganiu się ze złem. http://glosrydzyka.blox.pl/html Nie żebym się czepiał, ale pasuje mi to jak ulał do pewnej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts