Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ten facet to ma jaja !!! Nie jak Bronek .

Na spotkaniu przywódców państw strefy euro 7 maja w Brukseli, poświęconym pakietowi ratunkowemu dla Grecji, prezydent Nicolas Sarkozy walił pięścią w stół i groził wycofaniem Francji z grona państw wykorzystujących unijną walutę

Zmusiło to (kanclerz Niemiec) Angelę Merkel do ustąpienia i osiągnięcia porozumienia".

Panie żałosny złodzieju, ten z felietonu Skiby to już chyba Twój idol i autorytet moralny ...

Wystarczy przypomnieć przywódcę ZSRR Nikitę Chruszczowa, który na pamiętnej konferencji ONZ w Nowym Jorku zdjął but i walił nim ze złością w mównicę. Wściekły Nikita z butem w dłoni jest obrazkiem, który przez swoją wyjątkowość wszedł do kanonu najważniejszych wydarzeń w historii polityki.

http://www.wprost.pl/ar/153519/Skiba-w-mur-Buty-i-rzuty/?I=1363

Panie żałosny złodzieju, ten z felietonu Skiby to już chyba Twój idol i autorytet moralny ...

Wystarczy przypomnieć przywódcę ZSRR Nikitę Chruszczowa, który na pamiętnej konferencji ONZ w Nowym Jorku zdjął but i walił nim ze złością w mównicę. Wściekły Nikita z butem w dłoni jest obrazkiem, który przez swoją wyjątkowość wszedł do kanonu najważniejszych wydarzeń w historii polityki.

http://www.wprost.pl/ar/153519/Skiba-w-mur-Buty-i-rzuty/?I=1363

Nikita, Adolf i teraz Nikolas !!!

Prawdziwi patroci walczyli dla swoich narodów . pięknie !!!

Bronka ani Donka na to nie stać !!

Prawdziwi patroci walczyli dla swoich narodów . pięknie...

W kontekscie Twojej wyliczanki Marianie, chyba znowu mam problem z rozumieniem slowa patriota

Prawdziwi patroci walczyli dla swoich narodów . pięknie...

W kontekscie Twojej wyliczanki Marianie, chyba znowu mam problem z rozumieniem slowa patriota

... przecież on wcale nie pisze, że to patrioci ... pisze, że to patroci (chyba nie to samo, ale nie wiem co to słowo oznacza) :) ;)

pzdr

Prawdziwi patroci walczyli dla swoich narodów . pięknie !!!

Ja też się pogubiłem. Ale skoro to dla niego patrioci, i Kaczyński też patriota - to chyba powinien napisać "Nikita, Adolf i teraz Nikolas i Jarosław".

W każdym razie gratuluję autorytetów.

-

A bo boa e ( u ) rosek po ddusil byl i Francyje .

Cos tak misie zdaje, ze absencja na mszach niedzielnych wkrotce - zmaleje a

po - boznosc - dla odmiany - po po - dliczeniu strat - gwaltownie wzrosnie .

-

Edytowane przez barakuda1

9 postów na cały dzień ?? :eek:

Front Jedności Narodowej jakoś przygasł.

Jak mnie ni ma to temat umira :D:D

-

Nagle waleczny i nieskalany falszem entuzjazm po - gromcuff moherowych beretow jakby ze tak po wiem - opadl..........:

Z szeroko otwartymi oczkami - i nie tylko - chlona wiesci finansowo ekonomiczne .:

:jawdrop:

A oczko sie urwalo temu misiu .

Nie jest dobrze bo steskinialm sie juz za takimi terminami jak * idiota , jezyk jadu i nienawisci, anachroniczny patriotyzm , oraz - manipulujesz ty manipulantko ! *

:cool::lol::razz:

hihihi .

Edytowane przez barakuda1

Jarosław Charłampowicz, koordynator kampanii Bronisława Komorowskiego na Dolnym Śląsku: - To dzieło jakiś domorosłych ekstremistów. Naoglądali się Jana Pospieszalskiego w telewizji czy czytali posła Górskiego na łamach "Naszego Dziennika" i teraz mamy efekty. Nam właściwie te ulotki pomagają, bo przecież dla każdego myślącego człowieka jest jasne, że ich autorzy mają problemy z głową.

Dla myślącego tak.

Problem może być tylko z tą armią niemyślących a słuchających radia po nocy.

Znowu będzie:

"-Słyszałem, bo ludzie mi mówią, bo przecież się mówi, są tacy co jeszcze pamiętają"

Bronek czy Donek pewnie zachowałby się jak .... Emilek , taki Polibolszewiki mają charakter i taki patrotyzm :D:D:D

Hitler zaprosił do siebie przydenta Czechosłowacji Emila Hache zamknał sie z nim w pokoju sam na sam ;> i zaczał na niego krzyczeć ze jesli nie podpisze kapitalucji Czechosłowacji to jego samoloty zbombarduja Prage. Hacha podobno sie przestraszył zemdlał i po odzsykaniu przytomności podpisał kapitulacje Czech

Ale Emil urwał !!!

Ale to było dobreee !! :D

Adolf czy Emil był tu patriotą ???

Edytowane przez mariankossy