mariankossy 14.05.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 9 postów na cały dzień ?? Front Jedności Narodowej jakoś przygasł. Jak mnie ni ma to temat umira :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.05.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 jak w życiu marian , jak w życiu. bez pis-u to zawsze spokojniej i normalniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 14.05.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Ten facet to ma jaja !!! Nie jak Bronek . Na spotkaniu przywódców państw strefy euro 7 maja w Brukseli, poświęconym pakietowi ratunkowemu dla Grecji, prezydent Nicolas Sarkozy walił pięścią w stół i groził wycofaniem Francji z grona państw wykorzystujących unijną walutę Zmusiło to (kanclerz Niemiec) Angelę Merkel do ustąpienia i osiągnięcia porozumienia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Sila argumentow w piesciach?? Troche to smutne, Marianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 14.05.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Ten facet to ma jaja !!! Nie jak Bronek . Panie żałosny złodzieju, ten z felietonu Skiby to już chyba Twój idol i autorytet moralny ... Wystarczy przypomnieć przywódcę ZSRR Nikitę Chruszczowa, który na pamiętnej konferencji ONZ w Nowym Jorku zdjął but i walił nim ze złością w mównicę. Wściekły Nikita z butem w dłoni jest obrazkiem, który przez swoją wyjątkowość wszedł do kanonu najważniejszych wydarzeń w historii polityki. http://www.wprost.pl/ar/153519/Skiba-w-mur-Buty-i-rzuty/?I=1363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 14.05.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Panie żałosny złodzieju, ten z felietonu Skiby to już chyba Twój idol i autorytet moralny ... Wystarczy przypomnieć przywódcę ZSRR Nikitę Chruszczowa, który na pamiętnej konferencji ONZ w Nowym Jorku zdjął but i walił nim ze złością w mównicę. Wściekły Nikita z butem w dłoni jest obrazkiem, który przez swoją wyjątkowość wszedł do kanonu najważniejszych wydarzeń w historii polityki. http://www.wprost.pl/ar/153519/Skiba-w-mur-Buty-i-rzuty/?I=1363 Nikita, Adolf i teraz Nikolas !!! Prawdziwi patroci walczyli dla swoich narodów . pięknie !!! Bronka ani Donka na to nie stać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Nikita, Adolf i teraz Nikolas !!! Prawdziwi patroci walczyli dla swoich narodów . pięknie... W kontekscie Twojej wyliczanki Marianie, chyba znowu mam problem z rozumieniem slowa patriota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.05.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Nikita, Adolf i teraz Nikolas !!! Prawdziwi patroci walczyli dla swoich narodów . pięknie... W kontekscie Twojej wyliczanki Marianie, chyba znowu mam problem z rozumieniem slowa patriota ... przecież on wcale nie pisze, że to patrioci ... pisze, że to patroci (chyba nie to samo, ale nie wiem co to słowo oznacza) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 14.05.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Nikita, Adolf i teraz Nikolas !!! Prawdziwi patroci walczyli dla swoich narodów . pięknie !!! Ja też się pogubiłem. Ale skoro to dla niego patrioci, i Kaczyński też patriota - to chyba powinien napisać "Nikita, Adolf i teraz Nikolas i Jarosław". W każdym razie gratuluję autorytetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.05.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Masz racje, Chefie, patrota to nie patriota jednak - mea culpa - zagalopowalam sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 15.05.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Szczególnie wzruszył mnie znak "=" między Adolfem i Jarkiem (Twardzielem). Z tekstu wynika że "mientki" BK nie pasuje do tego przykładowego grona patrotów, cokolwiek to oznacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.05.2010 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 (edytowane) Ten facet to ma jaja !!! Nie jak Bronek . - A bo boa e ( u ) rosek po ddusil byl i Francyje . Cos tak misie zdaje, ze absencja na mszach niedzielnych wkrotce - zmaleje a po - boznosc - dla odmiany - po po - dliczeniu strat - gwaltownie wzrosnie . - Edytowane 15 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.05.2010 02:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 (edytowane) 9 postów na cały dzień ?? Front Jedności Narodowej jakoś przygasł. Jak mnie ni ma to temat umira :D - Nagle waleczny i nieskalany falszem entuzjazm po - gromcuff moherowych beretow jakby ze tak po wiem - opadl..........: Z szeroko otwartymi oczkami - i nie tylko - chlona wiesci finansowo ekonomiczne .: A oczko sie urwalo temu misiu . Nie jest dobrze bo steskinialm sie juz za takimi terminami jak * idiota , jezyk jadu i nienawisci, anachroniczny patriotyzm , oraz - manipulujesz ty manipulantko ! * hihihi . Edytowane 15 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 15.05.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Ależ proszę Cię bardzo - dla mnie nieustająco jesteś obłudną manipulantką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 15.05.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Długo nie wytrzymali - http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7885462,Donald_Tusk_z_SS_i_spisek_smolenski.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 15.05.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Jarosław Charłampowicz, koordynator kampanii Bronisława Komorowskiego na Dolnym Śląsku: - To dzieło jakiś domorosłych ekstremistów. Naoglądali się Jana Pospieszalskiego w telewizji czy czytali posła Górskiego na łamach "Naszego Dziennika" i teraz mamy efekty. Nam właściwie te ulotki pomagają, bo przecież dla każdego myślącego człowieka jest jasne, że ich autorzy mają problemy z głową. Dla myślącego tak. Problem może być tylko z tą armią niemyślących a słuchających radia po nocy. Znowu będzie: "-Słyszałem, bo ludzie mi mówią, bo przecież się mówi, są tacy co jeszcze pamiętają" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 15.05.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 mi to wygląda na oddolną inicjatywę jakiegoś gorliwego działacza z terenu..... no ale poziom autorów można ocenić jednoznacznie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 15.05.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Przemknęła mi taka myśl:-Kto z piszących na tym i forach o podobnej tematyce mógłby też wpaść na taki pomysł?I od razu pojawiła się odpowiedz. Jeden to na pewno by się znalazł. Nawet poziom podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 15.05.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 (edytowane) W kontekscie Twojej wyliczanki Marianie, chyba znowu mam problem z rozumieniem slowa patriota Bronek czy Donek pewnie zachowałby się jak .... Emilek , taki Polibolszewiki mają charakter i taki patrotyzm :D:D Hitler zaprosił do siebie przydenta Czechosłowacji Emila Hache zamknał sie z nim w pokoju sam na sam ;> i zaczał na niego krzyczeć ze jesli nie podpisze kapitalucji Czechosłowacji to jego samoloty zbombarduja Prage. Hacha podobno sie przestraszył zemdlał i po odzsykaniu przytomności podpisał kapitulacje Czech Ale Emil urwał !!! Ale to było dobreee !! Adolf czy Emil był tu patriotą ??? Edytowane 15 Maja 2010 przez mariankossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 15.05.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 żebyś w złą godzinę z tym żywym pomnikiem nie wypowiedział - może się okazac po 4 lipca . to już rzeczywiście zostańmy z tym odlew z.. - dla niektórych poliglotów to byłoby piss off ? http://www.abcnet.com.pl/salon24/9.jpg Kondolencje dla polskiego narodu -panie Tusk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts