barakuda1 15.05.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 (edytowane) - Slucham przebojow operowych . Wojna w Afganistanie i w Iraku nie byla w interesie przecietnego Amerykanina . Protest i demonstracja przeciwko niej w ktorej bralam udzial ciagnala sie przez cala 8 Aleje - byl taki tlum ludzi ze nie widzaialo sie po czatku ani konca . Nad glowami krazyly nam nisko pol otwarte helikoptery z wystawiona bronia maszynowa. I co ? Stalo sie jak sie stalo . Elita polityczna i wojskowa byla zdecydowana na wojne i miala jescze do dyspozycji gazety , radio i telewizje. - Edytowane 15 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.05.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 (edytowane) Czmirek!!!!!!!!!!!!!!! 1992 rok wspominasz - Kukiza wtedy niemłodego jak ja - bo obaj jesteśmy z najlepszego rocznika. Manipulujesz teraz. On również śpiewał to - ale to tylko ja miałem mozliwość historycznie na żywczyka oglądać w domu kultury w Dobrodzieniu pod Opolem - więc nie galopuj za mocno..... ciut inaczej piał..........nie? "Przekupione słowem w przepaść mkną Ocierając się o krzyk Zawirują pewną star de film Dając życie myślom złym Wymyśleni, pozdrowieni dmą By w umyśle moich zmian Ciągną, dręczą, zabierają nam Tam, gdzie znika moje ja O, o, ołowiane głowy O, o, bez wyrazu twarz O, o, ołowiane głowy Ich nie pokryje rdza Wciąz myśli do dzisiaj tak samo - pamiętaj. Pewnych roczników ani TVN ani Gazeta Wyborcza zmienić nie potrafi - choć stara sie usilnie - Edytowane 15 Maja 2010 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.05.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Prawie, towarzyszko manipulatorko, to odpowiedziałaś na moje pytanie. A co do seksu to można jeszcze iść śladem parówki - ani to uprawianie seksu, ani nie. ' Z parowka to jest wlasnie to - prawie - i ci sie tylko wydaje. Na tym wlasnie po lega roznica. Dobrze co idzie . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 15.05.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Nad glowami krazyly nam nisko pol otwarte helikoptery z wystawiona bronia maszynowa. Nie no, to ja tu sobie żarty z manipulatorki stroję, a to panie - bohaterka, kombatantka, istne sumienie narodu. Jam ran Twych niegodny całować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.05.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Nie no, to ja tu sobie żarty z manipulatorki stroję, a to panie - bohaterka, kombatantka, istne sumienie narodu. Jam ran Twych niegodny całować . - No jeszcze mi tego brakowalo ! - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.05.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 rybenko na zgode posluchaj tej pioseneczki moze zrozumiesz co tracisz nie mieszkajac nad wisla http://www.youtube.com/watch?v=mXtXXQsT8iU&feature=related - Ale chyba doszlo juz do zblizenia - bo czy Niesiolowski to nie ZChN ? Panstwowcy to nie narodowcy . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 - Amerykanie opracowali technike wydobywania gazu spod tych lupkow - przedtem to bylo niemozliwe . Teraz - jest . I korzystaja z tego i jest ok . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 15.05.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 http://img32.imageshack.us/img32/448/euroe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 15.05.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Cosik bylo o patriotch :D http://krysztopa.salon24.info/rysunki/patrioty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 15.05.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 - Amerykanie opracowali technike wydobywania gazu spod tych lupkow - przedtem to bylo niemozliwe . Teraz - jest . I korzystaja z tego i jest ok . - Ale to było dobre !!! :D Ale urwałłł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 15.05.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Dla niemca będzie to Adolf (choć głosno tego nie powie ), dla ruska Józek , dla ukrainca - Stepan Zapomniałeś tylko dodać, że pierwsi dwaj tak na marginesie byli dyktatorami, nie znoszącymi sprzeciwu. A komu z PO i SLD się to nie podobają ich bohaterowie to może np. Ukrainie wypowiedzieć wojnę !!:D A tobie się osobiście podoba, czy dostałeś maila z instrukcją że "ma". Był już taki który już chciał Rosji wojnę wypowiadać. A Ukraina niech się już boi, bo jak brat zdejmie maskę, to się jeszcze cała Europa przekona jakim mocarstwem jesteśmy dzięki ślepej wierze i oddaniu członków jedynej słusznej partii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 15.05.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Ja jakos nie widze tam informacji o tym, kto jest autorem ulotki. Z pewnością to ktoś z PO. Już wcześniej Platforma sugerowała, że ojciec Tuska dobrowolnie wstąpił do Wehrmachtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 15.05.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Dla Gene'a Hackamann'a (Marianakossy) http://img.interia.pl/biznes/nimg/m/3/Rys_Andrzej_Mleczko_PIS_3964013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 15.05.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 a ja to jeszcze pamiętam że pod Grunwaldem mieliśmy za dużo i honorowo od nikogo nie chcieliśmy niczego. PS: no nie wspominamy Witolda - Ale chyba z lekcji historii, a nie z dzieciństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.05.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Ale chyba z lekcji historii, a nie z dzieciństwa. niekoniecznie. Wciąż pamietam ten kawałek. Jacek jest już śp - ale od lat wciąż bardzo niehistoryczny dla mnie http://merle.wrzuta.pl/audio/08mWtQB1QOk/jacek_skubikowski_-_ja_tu_tylko_spie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.05.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Ale to było dobre !!! :D Ale urwałłł!! - Cos zle napisalam ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.05.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 (edytowane) Zapomniałeś tylko dodać, że pierwsi dwaj tak na marginesie byli dyktatorami, nie znoszącymi sprzeciwu. A tobie się osobiście podoba, czy dostałeś maila z instrukcją że "ma". Był już taki który już chciał Rosji wojnę wypowiadać. A Ukraina niech się już boi, bo jak brat zdejmie maskę, to się jeszcze cała Europa przekona jakim mocarstwem jesteśmy dzięki ślepej wierze i oddaniu członków jedynej słusznej partii. Ale kto chce wypowiadac wojne Rosji ? W interesie Polski - i pisal i mowil o tym Pilsudski - jest t y l k o i az jak najbardziej niezalezna Ukraina - i pare innych panstw. Mysl polityczna Pilsudskiego to bylo panstwo federacyjne , cos jak USA - mysl calkiem nowoczesna jak na tamte czasy , znacznie wyprzedzajaca idee Unii Europejskiej. Lech Kaczynski dzialal tylko w tym kierunku - no i sie narazil troche . Albo bardziej niz troche. Nikt Rosji wypowiadac wojny nie zamierzal i nie zamierza . Hrabia Komorowski ma natomiast znacznie glebsza wiedze na temat Polakow w Moskwie i to 400 lat temu. - Edytowane 15 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 16.05.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 http://img294.imageshack.us/img294/8042/komok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 16.05.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 http://i.pinger.pl/pgr468/2be35f030024fa50491be059/uwazaj+maly+brat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 16.05.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 - Oj cos kiepsko panie Jacku . Po wera zabraklo . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts