Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

ale dzisiaj Bartoszewski z Wajdą polecieli, jeszcze kilka takich wypowiedzi a poparcie dla Komorowskiego jeszcze bardziej spadnie.

Walecznie przemówił Andrzej Wajda, będący członkiem honorowym komitetu wyborczego Komorowskiego. - To jest wojna domowa, to jest walka o wszystko! Apelował do telewizji publicznej, by zapewniała na antenie czas także kandydatowi PO na prezydenta, bo jego zdaniem TVP nie jest rzetelna.

Żołnierze PO nie są jednak w walce samotni. - Mamy przyjaciół w TVN, wspiera nas też druga prywatna telewizja – powiedział znany reżyser. Wajda cytował także biskupa przemyskiego, który, jego zdaniem, żałował, że w Katyniu nie spadł samolot rządowy, ale 7 kwietnia.

Sekretarz stanu w Kancelarii Premiera RP Władysław Bartoszewski sugerował, że Jarosław Kaczyński ma doświadczenie tylko w hodowaniu "zwierząt futerkowych", w przeciwieństwie do Komorowskiego, który jest ojcem pięciorga dzieci. - Ja jako bezpartyjny wesoły staruszek mogę tak mówić i będę sobie mówić - stwierdził. Przekonywał, że do „ostatniego tchu” będzie „głosił potrzebę powołania Komorowskiego (na prezydenta), aby Polska nie zeszła w opinii świata na miejsce między Grecją a Bułgarią i Rumunią pod względem stabilizacji, zaufania, szacunku, możliwości”.

i ten człowiek bredził coś o dyplomatołkach, chyba mówił o sobie, katastrofa

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bold, a czyje opinie tym razem cytujesz?

Ludzie, czy Wy nie macie za grosz szacunku do tych, co ich cytujecie ???

no ale w sumie, jeśli to brak szacunku, to jakoś się nie dziwię, tez bym zlewała kogoś kto gada wyłącznie populistyczne bzdury :)

Bold, a czyje opinie tym razem cytujesz?

Ludzie, czy Wy nie macie za grosz szacunku do tych, co ich cytujecie ???

no ale w sumie, jeśli to brak szacunku, to jakoś się nie dziwię, tez bym zlewała kogoś kto gada wyłącznie populistyczne bzdury :)

nie umiesz czytać?

to są wypowiedzi Wajdy i Bartoszewskiego

nie umiesz czytać?

Nie, to nie malka nie umie czytac, lecz Ty nie rozumiesz pytania :) Malko - Bold wkleil fragment z ponizszego linka. Pod artykulem podpisal sie niejaki MaRo

http://www.fronda.pl/news/czytaj/andrzej_wajda_to_wojna_domowa_to_jest_walka_o_wszystko_wesprze_n

Edytowane przez anSi

ale dzisiaj Bartoszewski z Wajdą polecieli, jeszcze kilka takich wypowiedzi a poparcie dla Komorowskiego jeszcze bardziej spadnie.

Walecznie przemówił Andrzej Wajda, będący członkiem honorowym komitetu wyborczego Komorowskiego. - To jest wojna domowa, to jest walka o wszystko! Apelował do telewizji publicznej, by zapewniała na antenie czas także kandydatowi PO na prezydenta, bo jego zdaniem TVP nie jest rzetelna.

Żołnierze PO nie są jednak w walce samotni. - Mamy przyjaciół w TVN, wspiera nas też druga prywatna telewizja – powiedział znany reżyser. Wajda cytował także biskupa przemyskiego, który, jego zdaniem, żałował, że w Katyniu nie spadł samolot rządowy, ale 7 kwietnia.

Sekretarz stanu w Kancelarii Premiera RP Władysław Bartoszewski sugerował, że Jarosław Kaczyński ma doświadczenie tylko w hodowaniu "zwierząt futerkowych", w przeciwieństwie do Komorowskiego, który jest ojcem pięciorga dzieci. - Ja jako bezpartyjny wesoły staruszek mogę tak mówić i będę sobie mówić - stwierdził. Przekonywał, że do „ostatniego tchu” będzie „głosił potrzebę powołania Komorowskiego (na prezydenta), aby Polska nie zeszła w opinii świata na miejsce między Grecją a Bułgarią i Rumunią pod względem stabilizacji, zaufania, szacunku, możliwości”.

i ten człowiek bredził coś o dyplomatołkach, chyba mówił o sobie, katastrofa

-

Buhahahahahahahahahahaha aaaaaa buhahahahahahahahhaaaaaaaa

-

Bartoszewski Dance - again .

Buhahhahahahahaaaaaaaaaaa yupi aj aj yuppi aj .

Aj aj .

Mlodosc i progresja uaaaaa hahahahahahaha .

Edytowane przez barakuda1

nie umiesz czytać?

"Walecznie przemówił Andrzej Wajda, będący członkiem honorowym komitetu wyborczego Komorowskiego. - To jest wojna domowa, to jest walka o wszystko! Apelował do telewizji publicznej, by zapewniała na antenie czas także kandydatowi PO na prezydenta, bo jego zdaniem TVP nie jest rzetelna.

Żołnierze PO nie są jednak w walce samotni. - Mamy przyjaciół w TVN, wspiera nas też druga prywatna telewizja – powiedział znany reżyser. Wajda cytował także biskupa przemyskiego, który, jego zdaniem, żałował, że w Katyniu nie spadł samolot rządowy, ale 7 kwietnia." -to powiedział Wajda :D

"Sekretarz stanu w Kancelarii Premiera RP Władysław Bartoszewski sugerował, że Jarosław Kaczyński ma doświadczenie tylko w hodowaniu "zwierząt futerkowych", w przeciwieństwie do Komorowskiego, który jest ojcem pięciorga dzieci. - Ja jako bezpartyjny wesoły staruszek mogę tak mówić i będę sobie mówić - stwierdził. Przekonywał, że do „ostatniego tchu” będzie „głosił potrzebę powołania Komorowskiego (na prezydenta), aby Polska nie zeszła w opinii świata na miejsce między Grecją a Bułgarią i Rumunią pod względem stabilizacji, zaufania, szacunku, możliwości”." - a to Bartoszewski

czy moze odwrotnie ? :D

Bold...Ty mnie jeszcze pewnie niejednokrotnie zaskoczysz i wprowadzisz w dobry humor, więc pisz chłopie pisz :D

Nie, to nie malka nie umie czytac, lecz Ty nie rozumiesz pytania :) Malko - Bold wkleil fragment z ponizszego linka. Pod artykulem podpisal sie niejaki MaRo

http://www.fronda.pl/news/czytaj/andrzej_wajda_to_wojna_domowa_to_jest_walka_o_wszystko_wesprze_n

anSi -wiem, umiem korzystać z googlarki ;), chciałam tylko wyczaić kim jest dla Bolda jest niejaki MaRo ;) może wstydzi się kumpla, lub przeciwnie tak mu ów imponuje,ze można podkraść jego słowa i przedstawić jako własne, może nikt sienie zorientuje ;)

-

To sie p r a w i e zgadza .

To wszystko jest prawie Prawda . Plus jezyk milosci i progresji .

Polska plasuje sie juz gdzies po miedzy Grecja, Rumunia i Bulgaria - po prosimy o wysokosc zadluzenia - tylko po lozenie geopolityczne nieco jakby inne .

Linii brzegowej troche malo i walory turystyczne jakby nieco mniejsze ahahahahahahahahahahahahaha .

Bartoszewski Dance . Do ostatniego tchu .

Nie jest ojcem czyimkolwiek ahahahahahahahahahahahahaha

-

Brakuje zupełnie takich ludzi, mających poza znakomitym życiorysem także charyzmę; brakuje takich autorytetów..

To jest człowiek, z którego Polska może być dumna - tak Adam Michnik mówił o prof. Władysławie Bartoszewskim, wręczając mu tytuł Człowieka Roku "Gazety Wyborczej"

http://wyborcza.pl/1,75478,7885231,Bartoszewski_Czlowiekiem_Roku.html

Bp. Pieronka trudno uznać za sympatyka łżeelit ;) - a tu proszę:

http://wyborcza.pl/1,75248,7885815,Odmieniec_wsrod_prawdziwych_Polakow.html

Bp. Pieronka trudno uznać za sympatyka łżeelit ;) - a tu proszę:

http://wyborcza.pl/1,75248,7885815,Odmieniec_wsrod_prawdziwych_Polakow.html

dzięki Ponury za linka :)

nie sądziłam,że kiedyś to powiem,ale czapki z głów -Bp Pieronek,uszanowanie moje :)

i słówko jeszcze,bo wpadło mi dziś "na monitor" "zwykłe" wojenne zdjęcie z opisem ....

tyle tu było gadki o patriotyzmie ...... autor tego demota jednym zdaniem "załatwił' wszystkie czcze gadki w kupę śmieci

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201005/1273878042_by_jarule1987_500.jpg

Kiedy wręczył kandydatowi PO na prezydenta szalik z napisem "Polska" marszałek Sejmu stwierdził: - Na pewno nie jesteś z Poznania, ani z Krakowa, ani tym bardziej nie jesteś Szkotem, skoro robisz taki cenny prezent .......

Walecznie przemówił Andrzej Wajda, będący członkiem honorowym komitetu wyborczego Komorowskiego. - To jest wojna domowa, to jest walka o wszystko!...........

Już szykuję się do wojny, wzywa mnie Pan Wajda. Dobrze że nie jestem z Poznania ;):)

I pomyśleć, że to Władysław Bartoszewski napisał książkę “Warto być przyzwoitym”. :jawdrop:

Co za hipokryzja! Co za obluda!

Władysław Bartoszewski sugerował, że Jarosław Kaczyński ma doświadczenie tylko w hodowaniu "zwierząt futerkowych", w przeciwieństwie do Komorowskiego, który jest ojcem pięciorga dzieci. - Ja jako bezpartyjny wesoły staruszek mogę tak mówić i będę sobie mówić - stwierdził. Przekonywał, że do „ostatniego tchu” będzie „głosił potrzebę powołania Komorowskiego (na prezydenta), aby Polska nie zeszła w opinii świata na miejsce między Grecją a Bułgarią i Rumunią pod względem stabilizacji, zaufania, szacunku, możliwości”.

Widzicie jakąś zmianę w PO? Dalej Kaczyński jest "psychopatą" i "nie-normalnym". Jedyna zmiana jaką obserwuję to imię nowej ofiary nagonki elyty. Co się w tym kraju dzieje? Czy tu już nie może być opozycji? Komuna wraca jak widzę pełną parą.

To ma być elita naszego społeczeństwa? Chamstwo i jad jakim plują " intelektualiści " to mnie przerażają .

Normalnie żenada!

Widzicie jakąś zmianę w PO? Dalej Kaczyński jest "psychopatą" i "nie-normalnym". Jedyna zmiana jaką obserwuję to imię nowej ofiary nagonki elyty. Co się w tym kraju dzieje? Czy tu już nie może być opozycji? Komuna wraca jak widzę pełną parą.

!

O jakiej normalności mówisz, skoro dla ludzi Twojego pokroju każdy któremu nie po drodze z PiS-em jest od razu sklasyfikowany jako: Komuna wraca.

Oczywiście wszystkie paszkwile wymierzone przeciwko innym ugrupowaniom, a w szczególności przeciwko PO które tu się pojawiły na forum, między innymi Ty je wklejałeś, to w/g Ciebie element kampanii wyborczej, ale jakakolwiek wypowiedź przeciwko twojemu idolowi - Jarkowi, to od razu nagonka.

Znalazł się człowiek specjalnej troski, czysty jak kryształ, cholera.

Prędzej bym powiedział Two Face.

436067,449719,9..jpg

Ma ktoś może filmik ze złożenia przez Pis,list poparcia w KW?

Chciał bym Wam coś pokazać tak do oceny.....ja tam widzę - może niewielkie, ale jednak kłamstwo pana Poncyliusza......

dzięki Ponury za linka :)

nie sądziłam,że kiedyś to powiem,ale czapki z głów -Bp Pieronek,uszanowanie moje :)

i słówko jeszcze,bo wpadło mi dziś "na monitor" "zwykłe" wojenne zdjęcie z opisem ....

tyle tu było gadki o patriotyzmie ...... autor tego demota jednym zdaniem "załatwił' wszystkie czcze gadki w kupę śmieci

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201005/1273878042_by_jarule1987_500.jpg

To PO wzywa teraz do walki na karabiny maszynowe i granaty ?

A moze znow marsz na Moskwe jak 400 lat temu ? - ja oraz moja rodzina raczej niechetnie .

Odwyklismy jakos od szybkiej jazdy konnej .

Myslalam, ze to oboz milosci - wcale nie chce rozrywac sie granatem ja .

Po gubilam siem .

Ratunku .

Po mocy .

Po mocy oraz ratunku .

Nie lubię jak mi ktoś nadepnie na odcisk.

Co do osoby piszącego to mu nigdy nie ublizałem i nie schodziłem do tak niskiego poziomu.

Natomiast pisałem treść swojej wypowiedzi odnośnie tematu wontku , tak jak wyzej.

Nikomu na forum nie pisałem że ma : krzywe nogi, z gęby mu śmierdzi itp.

Każdy ma tu prawo napisać co myśli np. w temacie wyborów prezydenckich.

Z kimś mogę sie zgadazć lub nie ale nie pisac : ty palancie, cioto, zapluty ryju itp.

Jeszcze trochę to i mnie łzy wzruszenia by oczy zalały.

I gdyby nie sztywny kark to pochyliłbym głowę i zapłakał.

Zapłakał nad Twoi pustogłowiem.

Niestety puste gruczoły łzowe (śmiech przez łzy) po całym dniu czytania tekstów pisanych przez Ciebie i Tobie podobnych,

nie pozwalają mi uronić ani jednej łzy nad stanem Twojego umysłu