Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie lubię jak mi ktoś nadepnie na odcisk.

Co do osoby piszącego to mu nigdy nie ublizałem i nie schodziłem do tak niskiego poziomu.

Natomiast pisałem treść swojej wypowiedzi odnośnie tematu wontku , tak jak wyzej.

Nikomu na forum nie pisałem że ma : krzywe nogi, z gęby mu śmierdzi itp.

Każdy ma tu prawo napisać co myśli np. w temacie wyborów prezydenckich.

Z kimś mogę sie zgadazć lub nie ale nie pisac : ty palancie, cioto, zapluty ryju itp.

-

Ale jesli z geby mu smierdzi i ma do tego istotnie krzywe nogi ?

Fatalna kombinacja .

Rzeklabym - alpejska .

-

-

Edytowane przez barakuda1

Nie lubię jak mi ktoś nadepnie na odcisk.

Co do osoby piszącego to mu nigdy nie ublizałem i nie schodziłem do tak niskiego poziomu.

Natomiast pisałem treść swojej wypowiedzi odnośnie tematu wontku , tak jak wyzej.

Nikomu na forum nie pisałem że ma : krzywe nogi, z gęby mu śmierdzi itp.

Każdy ma tu prawo napisać co myśli np. w temacie wyborów prezydenckich.

Z kimś mogę sie zgadazć lub nie ale nie pisac : ty palancie, cioto, zapluty ryju itp.

Rozumiem że to do mnie, skoro posługujesz się w cytacie moimi słowami.

Twój problem polega tylko na tym, że te słowa nie były skierowane do Ciebie i dotyczyły zupełnie innego, że tak to określę zagadnienia.

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?159516-Kampania-wyborcza-...&p=4101930&viewfull=1#post4101930

Ale OK. Już dałeś się poznać z tej strony że cytujesz co tam Ci pasuje.

Wsłuchaj się w słowa swojej koleżanki, tym bardziej że cytat na który się powołujesz był skierowany do niej.

-

Dlaczego jestes egoista i nie po zwalasz mu uronic ani jednej lzy nad stanem Twojego umyslu ? ? ?

To jest jezyk milosci a ty prezentujesz jezyk nienawisci .

Bo to szczera prawda.:)

Gdzie mi tam do stwierdzeń typu:

Wchodż "nie pękaj' i napierniczaj !!!

Przeca nikt nie mówił że będzie lekko !!!

Bedzie cieżko, obiektywnie i ciekawie.

Desant kolegów Mira z ameryki szykuje się. ( golfiarzy - lodziarzy )

Szybki jesteś jak ten " ślimak" od grubej kreski :-)

BOHO a ty w swoim życiu CO zrobiłeś, poranna kupa się nie liczy.

W/g mnie jest tu na forum ( inie tylko) wielu "cieniasów' co trzęsą galotami a nie wychylaja się ze swoim kandydatem, czy to z PSL, UPR czy SLD.

Ja swoich pogladów bronie jak niepodległości natomiast co można wymagać od tych "dekowników" gdyby przyszło bronić Polski??

Wniosek nasówa się sam ( moze tylko mi )

Przez które to przecież nikt nie miał prawa poczuć się urażony, a za nie, i im podobne zostałeś doceniony.

Za co zresztą podziękowałeś jak przystało na "intelektualistę" .

Duże podzieńkowania składam równierz moderatorom FM , za danie mi bana.

Chamstwo i jad jakim plują " intelektualiści " to mnie przerażają .

Mnie też.

I to by było na tyle.

-

:D

Ojciec dyzurny zawsze mnie rozbawi - to nie moja wina, ze ojciec dyzurny ma szyje w gipsie i nie moze sie schylac a do tego krzywe nogi .

Reklamacje w tej sprawie to naprawde nie do mnie .

Z nieswiezym oddechem podobno medycyna sobie juz radzi - to owrzodzenie zoladka plus jakas choroba zbyt poplątanych zwojow jelita grubego z przełykiem czy jakos tak ..........

Moze moznaby metoda eksperymentalna i intelektualnie progresywna tez zagipsowac i zobaczyc co bedzie ...........:cool:

-

Co do krzywych nog to podobno jazda konna ale tylem do kierunku jazdy szalenie pomaga .

Strzemiona trzeba tylko lekko skrecic i ok .

Dla bezpieczenstwa prosze mocno trzymac sie siodla . Kask tez bezwarunkowo - nie sadze bysmy zdobyli Moskwe 400 lat temu bez kaskuff :cool:

:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:

-

Edytowane przez barakuda1

może wstydzi się kumpla, lub przeciwnie tak mu ów imponuje,ze można podkraść jego słowa i przedstawić jako własne, może nikt sienie zorientuje ;)

na szczęście malka się zorientowała, tylko szkoda ze biedactwo nie wie co na forum oznaczają słowa pisane kursywą

Bo to szczera prawda.:)

Gdzie mi tam do stwierdzeń typu:

Przez które to przecież nikt nie miał prawa poczuć się urażony, a za nie, i im podobne zostałeś doceniony.

Za co zresztą podziękowałeś jak przystało na "intelektualistę" .

to teraz zaczyna się walka na cytaty?

mógłby wkleić kilka cytatów zwolenników polityki miłości, ale teraz nie mam na to czasu,

może później

Kampania Bronka juz idzie pełną parą, ciekawy jestem czy hrabia wziął urlop na czas kampanii ??

Jakoś o jego urlopie nie słyszałem?? Ale może standardy się już zmieniły ??

Co to by było jakby L.K. nie wziął urlopu , już to sobie wyobrażam.

http://apture.s3.amazonaws.com/0000012898808468e3d4cc59007f000000000001.kielbasy_powinny_byc_dlugie.jpg

Edytowane przez mariankossy

Widzicie jakąś zmianę w PO? Dalej Kaczyński jest "psychopatą" i "nie-normalnym". Jedyna zmiana jaką obserwuję to imię nowej ofiary nagonki elyty. Co się w tym kraju dzieje? Czy tu już nie może być opozycji? Komuna wraca jak widzę pełną parą.

To ma być elita naszego społeczeństwa? Chamstwo i jad jakim plują " intelektualiści " to mnie przerażają .

Normalnie żenada!

Marian, żałosny złodzieju - po raz kolejny kradniesz czyjeś wypowiedzi.

Dobrze chociaż, że z oryginalnej wypowiedzi (http://www.fronda.pl/news/czytaj/andrzej_wajda_to_wojna_domowa_to_jest_walka_o_wszystko_wesprze_n) :

1. http://www.fronda.pl/img/avatars/32/default.png Bbagins napisał/a:
    niedziela, 16 maja 2010, 17:25

I czy coś się zmieniło? Widzicie jakąś zmianę u tej "grupy"? Dalej Kaczyński jest "psychopatą" i "nie-normalnym". Jedyna zmiana jaką obserwuję to imię nowej ofiary nagonki elyty. Co się w tym kraju dzieje? Czy tu już nie może być opozycji? Komuna wraca jak widzę pełną parą.

I to ma być elita naszego społeczeństwa? Chamstwo i jad jakim plują tzw. intelektualiści mnie przeraża. Normalnie wstyd - oddaję swój dyplom na uczelnie - chcę być prostym robotnikiem.

wyciąłeś "oddaję swój dyplom na uczelnie - chcę być prostym robotnikiem" - bo chyba nawet Ty nie miałeś złudzeń, że ktoś uwierzyłby w ten dyplom.

Doceniam za to własną inicjatywę - "Normalnie żenada!" - czapki z głów.

Marian, żałosny złodzieju - po raz kolejny kradniesz czyjeś wypowiedzi.

Dobrze chociaż, że z oryginalnej wypowiedzi (http://www.fronda.pl/news/czytaj/andrzej_wajda_to_wojna_domowa_to_jest_walka_o_wszystko_wesprze_n) :

wyciąłeś "oddaję swój dyplom na uczelnie - chcę być prostym robotnikiem" - bo chyba nawet Ty nie miałeś złudzeń, że ktoś uwierzyłby w ten dyplom.

Doceniam za to własną inicjatywę - "Normalnie żenada!" - czapki z głów.

No, i dalej jak nie ma argumentów przeciw najlepiej napisac " ale tobie nogi śmierdzą "

"Bronek, dzisiaj polityka jest plastikowa. Dla ludzi często bardziej liczy się, jak wyglądasz i jak mówisz, niż to, co mówisz. Wszyscy się szkoliliśmy, ty też powinieneś podszkolić się z dykcji, bo mówisz jak kaznodzieja" - słowa szefa rządu i przywódcy PO cytuje "Gazeta Wyborcza".

na szczęście malka się zorientowała, tylko szkoda ze biedactwo nie wie co na forum oznaczają słowa pisane kursywą

czy ja choc raz negowałam cytowanie kogokolwiek ?

Uznaje tylko za paskudny zwyczaj nie podawanie źródła cytatu i o to pytałam:

Bold, a czyje opinie tym razem cytujesz?

uszanowanie Twoje, za co?

za laudacje na cześć Bartoszewskiego?

bo gdyby jejj nie było to pewnie byłoby: paskudny czarnuch

a to juz Twoje zdanie.

Ode mnie szacun dla Biskupa ,za obiektywizm, i pokazania, mozna z kimś się nie zgadzać, a mimo to nie pzekłamywać jego życiorysu i szanować go.

Edytowane przez malka

A do przemyślenia cytat z powyższego :

Władysław Bartoszewski żył w czasach, w których obrona polskiej racji stanu, a mówiąc prościej polskiego patriotyzmu, wymagała ofiary z życia. Było tak za okupacji niemieckiej i czasów zniewolenia komunistycznego. Okazało się jednak, że ta postawa stała się przydatna także w czasach wolności po 1989 r., gdy pojawili się ludzie chcący zawłaszczyć ideę patriotyzmu dla jednego, skrajnego punktu widzenia, uważając siebie za prawdziwych Polaków, innych zaś nazywając odmieńcami.

to teraz zaczyna się walka na cytaty?

mógłby wkleić kilka cytatów zwolenników polityki miłości, ale teraz nie mam na to czasu,

może później

To nie żadna walka.

Zostałem wywołany do tablicy cytatem użytym w innym kontekście, to odpowiadam.

Jak widzisz ta "walka" jak tą krótką wymianę nazwałeś,szybko się skończyła bo adwersarz posługuje się jak zwykle albo nie swoimi słowami, zrzynając je z czyiś wypowiedzi, albo używa logicznych kontrargumentów w postaci słów:

No, i dalej jak nie ma argumentów przeciw najlepiej napisac " ale tobie nogi śmierdzą "

Z kimś takim nie ma co dyskutować.

Można mu próbować przemówić do rozumu, ale jak widać nie odnosi to żadnego skutku, bo jak podkradał czyjeś słowa, tak dalej podkrada, śmiejąc się przy tym, bo jemu wolno.

Zaiste to Prawe i Sprawiedliwe.

czy ja choc raz negowałam cytowanie kogokolwiek ?

Uznaje tylko za paskudny zwyczaj nie podawanie źródła cytatu i o to pytałam:

przecież już napisałaś że jestem złodziejem, więc po co się tłumaczysz.:cool:

kim jest dla Bolda jest niejaki MaRo,

ze można podkraść jego słowa i przedstawić jako własne, może nikt sienie zorientuje ;)

Mariana trzeba poprostu.......

eeeeeeeeeeeee no co Ty:)

forum daje bardziej cywilizowane ;) mozliwości :)

http://lh4.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/S_E0hHpiRAI/AAAAAAAAEEc/74IJ6_VOIuo/ooooo.jpg