Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... no coś Ty :rolleyes: ... a marian ... nie wierzysz w mariana ? :) ... (nawet jeżeli coś mu nie wyjdzie to co najwyżej urwie i będzie po kłopocie) ;)

Tak my z Władkiem B. z tej samej gliny ulepieni !

Nawet nie przyszło mi do głowy że, ten nekrofil w swojej gatce doszlusuje do mojego poziomu :D:D

Widocznie on na stare lata też został JAK JA HARDCUROWCEM !!! :D:yes::D

-

Bratajmy sie .

-

No to siup koty .

http://film.onet.pl/0,0,2171228,wiadomosci.html

A moze by jakas parade rownosci uskutecznic w Moskwie ?

Bardzo prosze pania prof prof prof Srode zeby sie tym zajela - bo ta ostatnia parada co tam byla to sie jakos szybko skonczyla - chyba trwala 15 minut .

I hi hi hi - zasmial sie hrabia pan po francusssku .

Edytowane przez barakuda1

... nie, ... nie ten Marian :) ... ten który się marian podpisuje :) (no przecież nie będę mu zmieniał) ;)

Ten, ten...tylko mnie uczono ,ze imię sie piszę dużą literą :) ale co tam, może on ze skromności jest marian ;)

Gość Pepeg z Gumy
Eeeeee .

PO marysce gadal by bardziej do rzeczy - sadze, ze to leki na demencje w polaczeniu z lekami na nadpobudliwosc pecherza tak dzialaja .

Obcykana jesteś jak stara torba.

-

Sam Tusk nie przepada za Komorowskim .

Bronek, niestety , jest inteligentny inaczej .

-

I tu masz rację !

- Szef rządu uważa, że sztab Platformy jest słaby, a Komorowski popełnia gafę za gafą - mówi "Rzeczpospolitej" polityk z otoczenia Donalda Tuska.

Marszałek Sejmu Bronisław Komorowski przekonywał - wbrew zapisom konstytucji - że krótkotrwałe wprowadzenie stanu klęski żywiołowej nie zmieniłoby daty wyborów. Zdaniem rozmówców gazety z otoczenia premiera, była to kolejna wpadka kandydata PO na prezydenta, która zirytowała szefa rządu.

Nieżle Bronek sobie prawo interpretuje :D:D:D