Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

-

Bo w tej wesołej sytuacji to może i lepiej żeby Belka stanął na czele - cokolwiek by to miało

być - to samo Komoroszczak ......niech sobie zostanie tym prezydentem ............i niech

w s ó l n i e po dnoszą po datki , ceny energii , żywności i co tam jeszcze zostało . :p

Po co ma to firmować PiS :p:-P:p

-

Edytowane przez barakuda1

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Żeby się upewnić w tym co o Tobie myślę ... jaki jest Twój stosunek do Żydów ?

-

Jak najbardziej po zytywny i entuzjastyczny .

Ludzie jak wszyscy inni tylko bardziej wykształceni i nauczeni pracy na rzecz swojej

s p o ł e c z n o ś c i .

Najpierw napisz jaki jest t w ó j stosunek a p ó ź n i e j przepytuj innych .:cool:

-

Edytowane przez barakuda1

-

Bo w tej wesołej sytuacji to może i lepiej żeby Belka stanął na czele - cokolwiek by to miało być - to samo Komoroszczak ......niech sobie zostanie tym prezydentem ............i po dnoszą po datki , ceny energii , żywności i co tam jeszcze zostało . :p

Po co ma to firmować PiS :p:-P:p

-

Jasne, bo jak prezydentem zostanie Jarosław, to obniżą się podatki, energia będzie darmowa, a rolnicy będą dopłacać, żeby tylko ktoś ich żywność jadł.

Towarzyszko ...

Edytowane przez yarpenowski

-

Jak najbardziej po zytywny i entuzjastyczny .

Ludzie jak wszyscy inni tylko bardziej wykształceni i nauczeni pracy na rzecz swojej społeczności . .

Najpierw napisz jaki jest twój stosunek a później przepytuj innych .:cool:

-

Twój stosunek mnie akurat mało obchodzi. Pytałem Mariana. Chyba, że jakieś rozdwojenie jaźni wchodzi w rachubę i Twoje męskie "Ja" czasem przejmuje kontrolę ?

No popatrz. Szafowa sztabu wyborczego Jarosława nie ma nic przeciwko Belce. Musi - komunistka farbowana. Może jakaś kuzynka Albina ?

Kluzik-Rostkowska uważa też, że mandat szefa NBP byłby "większy", gdyby został desygnowany przez demokratycznie wybranego prezydenta. - Moje zdanie jest takie, że Marek Belka nie jest złym kandydatem na urząd szefa NBP. Natomiast wiem, że jest to trudne stanowisko i jestem przekonana, że jego mandat w trudnych chwilach, które są przed nim, byłby znacznie silniejszy, gdyby został desygnowany i wybrany przez parlament po wyborach prezydenckich - powiedziała.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7950520,Kluzik_Rostkowska_o_wyborze_Marka_Belki__Moze_byc.html

Nie umiesz czytac między wierszami, prosty chłop z ciebie jest i takich w PO potrzebują do głoswania :D:D

Twój stosunek mnie akurat mało obchodzi. Pytałem Mariana. Chyba, że jakieś rozdwojenie jaźni wchodzi w rachubę i Twoje męskie "Ja" czasem przejmuje kontrolę ?

-

Dobra, dobra .

Jaki jest twój s t o s u n e k ? ja się ciebie pytam , chyba nie masz nic przeciwko temu ?

Dawaj .

-

Nie umiesz czytac między wierszami, prosty chłop z ciebie jest i takich w PO potrzebują do głoswania :D:D

Naucz mnie proszę. Tyś światły (piękny) umysł przecież, poratuj biednego,

Ale w jednym masz rację - chłop jestem z podkrakowskiego dziada pradziada. Szlachcica Ci u mnie w wywodzie przodków nie widziano.

Naucz mnie proszę. Tyś światły (piękny) umysł przecież, poratuj biednego,

Ale w jednym masz rację - chłop jestem z podkrakowskiego dziada pradziada. Szlachcica Ci u mnie w wywodzie przodków nie widziano.

Widze ze nie odstajesz od bohaterów Jerrego Springera :D :D

idealny elektorat POlszewików :cool:

-

Dobra, dobra .

Jaki jest twój s t o s u n e k ? ja się ciebie pytam , chyba nie masz nic przeciwko temu ?

Dawaj .

-

Daję. W przeciwieństwie do Ciebie nie widzę powodów, żeby nie odpowiadać na zadane pytanie.

Mój stosunek do Żydów jest taki sam jak do innych nacji. Ani mnie ziębią, ani grzeją. Stosunek emocjonalny mogę mieć do konkretnego człowieka, ale nie z przyczyn jego narodowości lecz cech osobniczych. Ponieważ człowiek nie wybiera sobie narodowości, trudno obarczać go stereotypami i obciążać historią.

Widze ze nie odstajesz od bohaterów Jerrego Springera :D :D

idealny elektorat POlszewików :cool:

Gdyby wszystkich Polaków obcokrajowcy oceniali po takim jednym Marianie to musielibyśmy przemykać nocą w czapce kominiarce, bo wstyd przecież. Na szczęście każdy odpowiada za siebie. Nie za pradziadka, sąsiada, czy psa znajomego.

Ubawiłem się szczerze, bo ten wujek Bronek od razu mi się skojarzył z tym waszym "drogim Bronkiem", co to go niedawno razem z częściami rozbitego samochodu w Czerwonej Alei Powiązek zakopali.

Jednak z tym Wawelem to dopiero mam ubaw widząc wściekłe i bezsilne gębule "protestantów". Dostaliście od Dziwisza cios prosto w zęby, i jeszcze do tego nawet nie możecie się skrzywić, bo przecież żałoba ...

I ta prostota mi się w tobie podoba :cool:

W sumie przeraża mnie z lekka myśl, że coś Ci się we mnie podoba. Mnie niestety się nic w Tobie nie podoba - ani lotny umysł, ani elokwencja,ani mądrość życiowa ... nawet wzorowa, katolicka miłość do bliźniego - więc uczucia odwzajemnić nie mogę.

W sumie przeraża mnie z lekka myśl, że coś Ci się we mnie podoba. Mnie niestety się nic w Tobie nie podoba - ani lotny umysł, ani elokwencja,ani mądrość życiowa ... nawet wzorowa, katolicka miłość do bliźniego - więc uczucia odwzajemnić nie mogę.

Odpuść kompleksy to moze poczujesz się lepszym. :cool: