barakuda1 28.05.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (edytowane) - Bo w tej wesołej sytuacji to może i lepiej żeby Belka stanął na czele - cokolwiek by to miało być - to samo Komoroszczak ......niech sobie zostanie tym prezydentem ............i niech w s ó l n i e po dnoszą po datki , ceny energii , żywności i co tam jeszcze zostało . Po co ma to firmować PiS :-P:p - Edytowane 28 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 28.05.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (edytowane) Żeby się upewnić w tym co o Tobie myślę ... jaki jest Twój stosunek do Żydów ? - Jak najbardziej po zytywny i entuzjastyczny . Ludzie jak wszyscy inni tylko bardziej wykształceni i nauczeni pracy na rzecz swojej s p o ł e c z n o ś c i . Najpierw napisz jaki jest t w ó j stosunek a p ó ź n i e j przepytuj innych . - Edytowane 29 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 28.05.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (edytowane) - Bo w tej wesołej sytuacji to może i lepiej żeby Belka stanął na czele - cokolwiek by to miało być - to samo Komoroszczak ......niech sobie zostanie tym prezydentem ............i po dnoszą po datki , ceny energii , żywności i co tam jeszcze zostało . Po co ma to firmować PiS :-P:p - Jasne, bo jak prezydentem zostanie Jarosław, to obniżą się podatki, energia będzie darmowa, a rolnicy będą dopłacać, żeby tylko ktoś ich żywność jadł. Towarzyszko ... Edytowane 28 Maja 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 28.05.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 - Jak najbardziej po zytywny i entuzjastyczny . Ludzie jak wszyscy inni tylko bardziej wykształceni i nauczeni pracy na rzecz swojej społeczności . . Najpierw napisz jaki jest twój stosunek a później przepytuj innych . - Twój stosunek mnie akurat mało obchodzi. Pytałem Mariana. Chyba, że jakieś rozdwojenie jaźni wchodzi w rachubę i Twoje męskie "Ja" czasem przejmuje kontrolę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 28.05.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 No popatrz. Szafowa sztabu wyborczego Jarosława nie ma nic przeciwko Belce. Musi - komunistka farbowana. Może jakaś kuzynka Albina ? Kluzik-Rostkowska uważa też, że mandat szefa NBP byłby "większy", gdyby został desygnowany przez demokratycznie wybranego prezydenta. - Moje zdanie jest takie, że Marek Belka nie jest złym kandydatem na urząd szefa NBP. Natomiast wiem, że jest to trudne stanowisko i jestem przekonana, że jego mandat w trudnych chwilach, które są przed nim, byłby znacznie silniejszy, gdyby został desygnowany i wybrany przez parlament po wyborach prezydenckich - powiedziała. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7950520,Kluzik_Rostkowska_o_wyborze_Marka_Belki__Moze_byc.html Nie umiesz czytac między wierszami, prosty chłop z ciebie jest i takich w PO potrzebują do głoswania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 28.05.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Twój stosunek mnie akurat mało obchodzi. Pytałem Mariana. Chyba, że jakieś rozdwojenie jaźni wchodzi w rachubę i Twoje męskie "Ja" czasem przejmuje kontrolę ? - Dobra, dobra . Jaki jest twój s t o s u n e k ? ja się ciebie pytam , chyba nie masz nic przeciwko temu ? Dawaj . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 28.05.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Nie umiesz czytac między wierszami, prosty chłop z ciebie jest i takich w PO potrzebują do głoswania :D Naucz mnie proszę. Tyś światły (piękny) umysł przecież, poratuj biednego, Ale w jednym masz rację - chłop jestem z podkrakowskiego dziada pradziada. Szlachcica Ci u mnie w wywodzie przodków nie widziano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 28.05.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (edytowane) - Co z tym s t o s u n k i e m u po -tomka chłopów podkrakowskich ......czekamy towarzyszu yarpenowski - by the way - skąd to - ski u chłopa z dziada pradziada ? - Edytowane 28 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.05.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 PIS mocno bulgocze, zainteresowany utrzymaniem obecnych tzw. "wolnych mediów" http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7950597,Senat_odrzucil_sprawozdanie_KRRiT.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 28.05.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Naucz mnie proszę. Tyś światły (piękny) umysł przecież, poratuj biednego, Ale w jednym masz rację - chłop jestem z podkrakowskiego dziada pradziada. Szlachcica Ci u mnie w wywodzie przodków nie widziano. Widze ze nie odstajesz od bohaterów Jerrego Springera :D idealny elektorat POlszewików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 28.05.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 - Dobra, dobra . Jaki jest twój s t o s u n e k ? ja się ciebie pytam , chyba nie masz nic przeciwko temu ? Dawaj . - Daję. W przeciwieństwie do Ciebie nie widzę powodów, żeby nie odpowiadać na zadane pytanie. Mój stosunek do Żydów jest taki sam jak do innych nacji. Ani mnie ziębią, ani grzeją. Stosunek emocjonalny mogę mieć do konkretnego człowieka, ale nie z przyczyn jego narodowości lecz cech osobniczych. Ponieważ człowiek nie wybiera sobie narodowości, trudno obarczać go stereotypami i obciążać historią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 28.05.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 - Co z tym s t o s u n k i e m u po -tomka chłopów podkrakowskich ......czekamy towarzyszu yarpenowski - by the way - skąd to - ski u chłopa z dziada pradziada ? - A to dlatego towarzyszko barakudo, że Yarpen zajętym był. Ciekawość zaspokojona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 28.05.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Widze ze nie odstajesz od bohaterów Jerrego Springera :D idealny elektorat POlszewików Gdyby wszystkich Polaków obcokrajowcy oceniali po takim jednym Marianie to musielibyśmy przemykać nocą w czapce kominiarce, bo wstyd przecież. Na szczęście każdy odpowiada za siebie. Nie za pradziadka, sąsiada, czy psa znajomego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 28.05.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Btw. dopiero teraz natrafiłem ... http://wo.blox.pl/2010/04/Wujek-Zdzisiek-na-stypie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 28.05.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Gdyby wszystkich Polaków obcokrajowcy oceniali po takim jednym Marianie to musielibyśmy przemykać nocą w czapce kominiarce, bo wstyd przecież. Na szczęście każdy odpowiada za siebie. Nie za pradziadka, sąsiada, czy psa znajomego. I ta prostota mi się w tobie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 28.05.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Btw. dopiero teraz natrafiłem ... http://wo.blox.pl/2010/04/Wujek-Zdzisiek-na-stypie.html Ubawiłem się szczerze, bo ten wujek Bronek od razu mi się skojarzył z tym waszym "drogim Bronkiem", co to go niedawno razem z częściami rozbitego samochodu w Czerwonej Alei Powiązek zakopali. Jednak z tym Wawelem to dopiero mam ubaw widząc wściekłe i bezsilne gębule "protestantów". Dostaliście od Dziwisza cios prosto w zęby, i jeszcze do tego nawet nie możecie się skrzywić, bo przecież żałoba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 28.05.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 I ta prostota mi się w tobie podoba W sumie przeraża mnie z lekka myśl, że coś Ci się we mnie podoba. Mnie niestety się nic w Tobie nie podoba - ani lotny umysł, ani elokwencja,ani mądrość życiowa ... nawet wzorowa, katolicka miłość do bliźniego - więc uczucia odwzajemnić nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 28.05.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 W sumie przeraża mnie z lekka myśl, że coś Ci się we mnie podoba. Mnie niestety się nic w Tobie nie podoba - ani lotny umysł, ani elokwencja,ani mądrość życiowa ... nawet wzorowa, katolicka miłość do bliźniego - więc uczucia odwzajemnić nie mogę. Odpuść kompleksy to moze poczujesz się lepszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 28.05.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dziękuję za troskę, nie ma jednak takiej potrzeby, całkiem dobrze się ze sobą czuję. A co do kompleksów - czytając Twoje (lub te skradzione przez Ciebie) wypowiedzi naprawdę czuję się dowartościowany. Znakomita terapia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 28.05.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Btw. dopiero teraz natrafiłem ... http://wo.blox.pl/2010/04/Wujek-Zdzisiek-na-stypie.html dobre ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts