mariankossy 28.05.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 dobre ! Nie zapomni dodać kultowego " ale urwałłł ! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 29.05.2010 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 (edytowane) http://blog.rp.pl/mazurek/2010/05/20/ipod-i-sztucer/ Marian, co jeszcze kradniesz ? Płyty chodnikowe ? Żarówki ? Papier toaletowy ? [/i] ... - Szeryfie .........towarzyszu szeryfie znaczy .......tylko się nie przemęczajcie bo się spocicie od tego łapania . - Edytowane 29 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 29.05.2010 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał mariankossy http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png POlikoty nie wiedza jak odpowiedzieć bo w Goncu Jerozolimskim jeszcze odpowiedzi nie napisali :D:D Żeby się upewnić w tym co o Tobie myślę ... jaki jest Twój stosunek do Żydów ? mariana? Prawdopodobnie taki jaki propagują ulotki weszpolaków. Choć publicznie wstydzi się przyznać bo oficjalnie teraz walczy pod sztandarem Jarka. Kilka razy coś skrobnął od czasu zadania pytania, ale że niewygodne (kampania wyborcza i takie tam), to wolał przemilczeć. Ale wyobraźnia już podpowiada jak będzie mógł rozwinąć skrzydła jak jego wygrają. Za przykładem prezesa będzie można zrzucić maskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 29.05.2010 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Jednak z tym Wawelem to dopiero mam ubaw widząc wściekłe i bezsilne gębule "protestantów". Dostaliście od Dziwisza cios prosto w zęby, i jeszcze do tego nawet nie możecie się skrzywić, bo przecież żałoba ... Jako dobrze poinformowany powiesz może jaki numer legitymacji PiS ma kardynał (Z)Dziwisz. Czyżby jakiś dwucyfrowy za wybitne zasługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 29.05.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 (edytowane) - # 1 oczywiście . # 2 ma Adam Michnik - g . (ł) . ówny fan Piłsudskiego i L e c h a .. ( Poznań ) - Edytowane 29 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 29.05.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 (...) Kilka razy coś skrobnął od czasu zadania pytania, ale że niewygodne (kampania wyborcza i takie tam), to wolał przemilczeć (...) . Chyba go przeceniasz Po prostu nie znalazł jeszcze odpowiedniej wypowiedzi, żeby ją tu skopiować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 29.05.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 - Szeryfie .........towarzyszu szeryfie znaczy .......tylko się nie przemęczajcie bo się spocicie od tego łapania . - Towarzyszko, spokojna Twoja rozczochrana. Toż to czysty relaks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 29.05.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 (edytowane) - A kłonica naszykowana towarzyszu ? Przyda się w tropieniu przestępcy . - Potomków chłopów miałam za bardzeij inteligentnych ..... ale widać są wyjątki od reguły:lol: - A teraz , panie i panowie, spójrzmy co się będzie działo z po - mocą dla powodzian........ 6 osób dostanie 100 tys a 100 tys osób dostanie 600 złotych . I konserwy . - Edytowane 29 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 29.05.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Chyba go przeceniasz Po prostu nie znalazł jeszcze odpowiedniej wypowiedzi, żeby ją tu skopiować. Może i masz rację. Funkcja Copy => Paste wymaga mniejszego wysiłku intelektualnego niż przepisanie z ulotki. O edycji własnej myśli nawet nie wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 29.05.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 (edytowane) - Edycja jest funkcją , której nie używają grafomani . Jest dla nich zbyt s k o m p l i ko w a na . - Edytowane 29 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.05.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Drugie jest to: Będziesz miłował swego bliźniego jak siebie samego. Nie ma innego przykazania większego od tych" (Mk 12, 29-31) http://www.katechizm.opoka.org.pl/rkkkIII-2-2.htm "Gdzie tu przychodzisz ty draniu jeden. Zdrajco narodu. Łobuzie jeden" - tak na sobotnim wiecu PiS na Placu Teatralnym krzyczano do reportera programu "Tomasz Lis na żywo". http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7930533,Wybory_2010___Tu_jest_Polska__won_stad____zwolennicy.html Niestety kolego moderatorze, nikt tu z tobą rozmawiał nie będzie. Brakuje ci rumieńca na twarzy i ognia w oczach nie wspominając o skrywanej ale mimo to widocznej nienawiści. Ćwicz kolego, ćwicz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 29.05.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 (edytowane) - Podobno lisy strasznie się rozmnożyły w polskich lasach - myśliwi apelują już od dłuższego czasu, że to bardzo zakłóca równowagę biologiczną i coś z tym trzeba koniecznie zrobić . - Co oni mają na myśli ? Miłość przez zagłaskanie ? - Edytowane 29 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 29.05.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 (edytowane) A kłonica naszykowana towarzyszu ? Kłonica ? Widać towarzyszka na emigracji zwyczajów domowych nie zapomniała. Jednak prawda w przysłowiu Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. Ja jednak poprzestanę na kieleckim czterostrzałowcu. Potomków chłopów miałam za bardzeij inteligentnych ..... ale widać są wyjątki od reguły:lol: Czarna owca. Wiem. Ale jakoś nie jest mi przykro z tego powodu. Miłowanie bliźniego swego nie oznacza wcale , że trzeba sią z nim we wszystkim zgadzać . Można się z kimś nie zgadzać ale nie trzeba go obrażać - to pod miłowanie ciężej podciągnąć. Chyba, ze towarzyszka z tych osobników co to swoistą "szorstką miłość" preferują. Edycja jest funkcją , której nie używają grafomani . Jest dla nich zbyt s k o m p l i ko w a na . - Et tu, Brute, contra Marian ? Edytowane 29 Maja 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 29.05.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 (edytowane) - Towarzyszu . Prawdę mówicie . Swój swojego zawsze po zna ( ń ) - brrrrrrr . - Ja, to wiecie, towarzyszu, jako lump praski warszawski twardę skórę mam i o byle.......co się nie obrażam , bo hrabianka ze mnie żadna:P:p:P i n i k t mnie nie nigdy na tym forum nie obrażał . - Tylko banował Edytowane 29 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 29.05.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 ............................................................................................................................................................................................................................................................... Et tu, Brute, ................................. ? - Brute ? ! Kiedy byłam brutalna ? ? ? Jestem nadzwyczaj delikatna . Nie zakuwam w kajdany i nie smagam pejczem . - Nie mam takiego zapotrzebowania . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 29.05.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał barakuda1 http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png Edycja jest funkcją , której nie używają grafomani . Jest dla nich zbyt s k o m p l i ko w a na .Et tu, Brute, contra Marian ? Brute ? ! Kiedy byłam brutalna ? ? ? Jestem nadzwyczaj delikatna . Nie zakuwam w kajdany i nie smagam pejczem . - Nie mam takiego zapotrzebowania . - Tak delikatna że aż ograniczona. Żeby "Et tu Brute contra me" skojarzyć z brutalnością :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 29.05.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Dostaliście od Dziwisza cios prosto w zęby, i jeszcze do tego nawet nie możecie się skrzywić, bo przecież żałoba ... Dziwisz , ta wdowa po Papieżu , niedługo skończy w kryminale . Oby się tylko odważny prokurator znalazł. Za przekręty i chronienie księży pedofilów. Żeby o tym wiedzieć , trzeba więcej czytać niż Gazetę Polską i Nasz (Wasz) Dziennik. Poszukaj marianku-przeklejaczu innego autorytetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 29.05.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 - A A teraz , panie i panowie, spójrzmy co się będzie działo z po - mocą dla powodzian........ 6 osób dostanie 100 tys a 100 tys osób dostanie 600 złotych . I konserwy . - A resztę przechwyci Caritas . Jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.05.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 (edytowane) Zapewne Rydzyk dołoży Zupełnie anonimowo i może z tej kasy, którą uzbierał pracowicie na ratowanie stoczni Edytowane 29 Maja 2010 przez Zochna nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 29.05.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Albo z tej ktora zbierał dla górników, ofiar wybuchu w kopalni "Wujek-Śląsk".Z tej puli do kopalni nie dotarła ani złotówka, więc kiesa pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts