barakuda1 29.05.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 A resztę przechwyci Caritas . Jak zwykle. - No wiesz......Caritas jest oczywiście do zastąpienia . Ty - nie . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 29.05.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 mariana? Prawdopodobnie taki jaki propagują ulotki weszpolaków. Choć publicznie wstydzi się przyznać bo oficjalnie teraz walczy pod sztandarem Jarka. Kilka razy coś skrobnął od czasu zadania pytania, ale że niewygodne (kampania wyborcza i takie tam), to wolał przemilczeć. Ale wyobraźnia już podpowiada jak będzie mógł rozwinąć skrzydła jak jego wygrają. Za przykładem prezesa będzie można zrzucić maskę. Po 1-sze za stary już jestem na " weszpolaków ' po 2-gie , oby twe słowa były proroctwem o czerwonokrwisty Co do izraelitów poczytaj historie to moze zrozumiesz o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 29.05.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Co do izraelitów poczytaj historie to moze zrozumiesz o co chodzi. Od Chrystusa, czy jeszcze wcześniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 29.05.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 (edytowane) Tak delikatna że aż ograniczona. Żeby "Et tu Brute contra me" skojarzyć z brutalnością :D - Załamka . Rzeczywiście trudno Brutusa skojarzyć z brutalnością :lol: - You brute , you brute, you brute:lol: :lol Edytowane 29 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 29.05.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 (edytowane) Od Chrystusa, czy jeszcze wcześniej ? O to chodzi !!! od Jezusa właśnie !! To postać historyczna , nie tylko podana w Piśmie Św. Najbardziej zastanawia mnie cud w Kanie Galilejskiej. Edytowane 29 Maja 2010 przez mariankossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 29.05.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 - No wiesz......Caritas jest oczywiście do zastąpienia . Ty - nie . - Jasne...ja żywie moją rodzine ...Caritas nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 29.05.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Jasne...ja żywie moją rodzine ...Caritas nie. Czt zywisz koszernie ? To Ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 29.05.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Najbardziej zastanawia mnie cud w Kanie Galilejskiej. Zajebista bajka. Przebija ją jedynie Zaczarowany Ołówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 29.05.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 - Caritas cię zmusił do założenia rodziny ? Chciałeś to założyłeś - pretensje nie do Caritasu - zły adres :lol: Trzeba było używać kubła zimnej wody. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 29.05.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 O to chodzi !!! od Jezusa właśnie !! To postać historyczna , nie tylko podana w Piśmie Św. Najbardziej zastanawia mnie cud w Kanie Galilejskiej. - Reakcja chemiczna taka . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 29.05.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Najbardziej zastanawia mnie cud w Kanie Galilejskiej. Trochę mi się nie chce wierzyć, ale przypuśćmy, że faktycznie tak jest. Co Cię tak zastanawia w tej opowieści ? No i co z tą historią Izraelitów ? Jakież wnioski mamy z niej wyciągnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 29.05.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 - Reakcja chemiczna taka . - Poważnie? Bardzo ciekaw skąd się tylko w wodzie znalazł węgiel i węglowodany , bo cudowne powstanie wiązań wodorotlenowych rzecz jasna było spowodowane siła sprawczą sommeliera dokonującego kupażowanie owej wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.05.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Niestety kolego moderatorze, nikt tu z tobą rozmawiał nie będzie. Brakuje ci rumieńca na twarzy i ognia w oczach nie wspominając o skrywanej ale mimo to widocznej nienawiści. Ćwicz kolego, ćwicz! Szkoda twarzy (boć ona jedna tylko, chyba że program ochrony świadków itp. ), o oczach nie mówiąc. Zawsze jednak zadziwia mnie przepaść między opoką a zachowaniami okazywanymi przez część aktywistów laikatu , którzy - deklarując jawnie i głośno przynależność wyznaniową, a wiec chyba także uznając za obowiązkowe przyjęcie zasad nadanych przez Zbawiciela - najchętniej utopili by inaczej myślącego bliźniego w łyżce wody. Ot, to wszystko. Co do kampanii, z przebiegu rozmów na FM wynika mi niezbicie, że słusznie w elektoracie PIS-u socjologowie widzą przewagę jednostek słabo wykształconych, zacofanych, zagubionych w obecnej rzeczywistości, a często wręcz agresywnych. Z kandydatów do wyboru jest jeden, i choć nie jest on szczytem marzeń, to dyskutować na ten i podobne tematy mi się nie chce. Jednakowoż zawsze z radością witam te fajerwerki humoru, jakie wydobywają inteligentni dyskutanci przy tej swoistej grze w piegi ze swymi interlokutorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 29.05.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ponury rozumię ,że Ci po prostu nie wypada dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 29.05.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Trochę mi się nie chce wierzyć, ale przypuśćmy, że faktycznie tak jest. Co Cię tak zastanawia w tej opowieści ? No i co z tą historią Izraelitów ? Jakież wnioski mamy z niej wyciągnąć ? Z jednej strony wykonany na prośbę matki a z drugiej cód bardzo "komercyjny". Czyzby ujawniła sie w Jezusie potrzeba pijaru ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 29.05.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Z jednej strony wykonany na prośbę matki a z drugiej cód bardzo "komercyjny". Czyzby ujawniła sie w Jezusie potrzeba pijaru ?? Może wybory się zbliżały ty códzie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.05.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ponury rozumię ,że Ci po prostu nie wypada dyskutować. Nie, po prostu mi się nie chce (stary jestem i mam takie różne swoje fanaberie ), a poza tym zwyczajnie szkoda mi czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 29.05.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Może wybory się zbliżały ty códzie.? Gumis , masz u nmie 6 za bystrość Juz myslałem ze w " sen odjeżdżacie " :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 29.05.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Gumis , masz u nmie 6 za bystrość Nie używaj liczb dla siebie niewyobrażalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 29.05.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Z jednej strony wykonany na prośbę matki a z drugiej cód bardzo "komercyjny". Czyzby ujawniła sie w Jezusie potrzeba pijaru ?? Ale jakie wnioski ? Bo za te, które nasuwają mi się po Twojej interpretacji mógłbym zostać ekskomunikowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts