Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Do 7 jakoś daje rade , gożej byłoby powyzej 77 , ale to liczba niewyobrazalna swymi czasy :cool:

Te 77 to jak przypuszczam Twoje IQ.

Plasujesz się tak gdzieś w połowie przedziału inteligencji niższej niż przeciętna (IQ na poziomie68 - 83),

ale nie martw się, dopiero <68 zaczyna się upośledzenie umysłowe :D:D:D

Nic dziwnego ze wszystko co powyżej to niewyobrażalne.:D

Szkoda twarzy (boć ona jedna tylko, chyba że program ochrony świadków itp. ;)), o oczach nie mówiąc. Zawsze jednak zadziwia mnie przepaść między opoką a zachowaniami okazywanymi przez część aktywistów laikatu , którzy - deklarując jawnie i głośno przynależność wyznaniową, a wiec chyba także uznając za obowiązkowe przyjęcie zasad nadanych przez Zbawiciela - najchętniej utopili by inaczej myślącego bliźniego w łyżce wody. Ot, to wszystko.

Co do kampanii, z przebiegu rozmów na FM wynika mi niezbicie, że słusznie w elektoracie PIS-u socjologowie widzą przewagę jednostek słabo wykształconych, zacofanych, zagubionych w obecnej rzeczywistości, a często wręcz agresywnych. Z kandydatów do wyboru jest jeden, i choć nie jest on szczytem marzeń, to dyskutować na ten i podobne tematy mi się nie chce.

Jednakowoż zawsze z radością witam te fajerwerki humoru, jakie wydobywają inteligentni dyskutanci przy tej swoistej grze w piegi ze swymi interlokutorami :cool:

Trudno się nie zgodzić.

Gra w piegi...:D:D:D Lepiej tego nie można nazwać. Czyjeś potrzeby jednak spełnia.

Te 77 to jak przypuszczam Twoje IQ.

Plasujesz się tak gdzieś w połowie przedziału inteligencji niższej niż przeciętna (IQ na poziomie68 - 83),

ale nie martw się, dopiero <68 zaczyna się upośledzenie umysłowe :D:D:D

Nic dziwnego ze wszystko co powyżej to niewyobrażalne.:D

Jani_63 nie zgadłeś .Nie zawyzaj POziomu :D

Gumis zrozumiał mnie a dla ciebie to za bardzo trudne :cool:

troche pomogę ;)

" 7 " ;Liczba siedem to liczba uważana za mistyczną, wyróżniającą się bogatą symboliką. W wielu mitologiach i religiach świata jest symbolem całości, dopełnienia, symbolizuje związek czasu i przestrzeni. ...........

Pitagorejczycy uważali ją za najwyższą podstawową liczbę całkowitą.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Siedem_(symbol)

"77 " ; ZNACZENIE Symbol wielkiej liczby ,

Słowa Jezusa o przebaczaniu aż siedemdziesiąt siedem razy (Mt 18,22) w typowy dla Żydów sposób wyrażają zachętę, aby nigdy nie chować w sercu urazy. Przebaczać siedemdziesiąt siedem razy znaczy po prostu zawsze, bo liczbę tę Żydzi kojarzyli z nieskończonością

Jasne...jemy tylko mace z krwią niewinnych katolików :):)

Zdaje ci się tylko ....... co po dskoczysz to ci galoty spadają - zachowujesz się i jęczysz

raczej jak typowy z wąsami, który ma p r e t e n s j e do całego świata o wszystko .

Zwłaszcza o swoją nieudolność . :lol::-P:-P

-

A dzieci zrobił mu Caritas - ::-P:-P:-P:

-

Edytowane przez barakuda1

Zdaje ci się tylko ....... co po dskoczysz to ci galoty spadają - zachowujesz się i jęczysz

raczej jak typowy z wąsami, który ma p r e t e n s j e do całego świata o wszystko .

Zwłaszcza o swoją nieudolność . :lol::-P:-P

-

A dzieci zrobił mu Caritas - ::-P:-P:-P:

-

ale wcześniej, w dzieciństwie, księża katolicy porwali go i poprzez chrzest zmusili siłą do wstąpienia do przestępczej organizacji,

same porażki

Barakudko ..nie podniecaj sie za bardzo.

Czy ja tak dużo chcę ?

Chcę tylko państwa świeckiego . Żeby skończyć ze sponsorowaniem jedynej słusznej religii.

To ty się po dniecasz i to całkiem na ostro...........:razz:

To może wyjedź do takiego państwa - parę od razu odpada .......Rosja - nie , tam już jest religia państwowa , USA - nie, kraj protestancki i

religiny , pod sztandarem krzewienia kultury chrześcijańskiej obecnie w Afganistanie i Iraku

może hmmm, , mam ! T u r cja ! by się nadała ? bo

Izrael też raczej nie bardzo.....ciężko będzie, ale szukaj .....

Tylko nie stawiaj od razu żądań , że mają utrzymywać twoją rodzinę bo możesz się rozczarować :D

Edytowane przez barakuda1

Z jednej strony wykonany na prośbę matki a z drugiej cód bardzo "komercyjny". Czyzby ujawniła sie w Jezusie potrzeba pijaru ??:cool:

Marianie, uporządkujmy Twe myśli nieuczesane. Wnioskuję, że dla Ciebie Jezus to maminsynek i piarowiec (bo pijar to nieco inne pojęcie) robiący pod publikę - popraw mnie jeśli źle interpretuję powyższe słowa. A co z Twoim stosunkiem do Żydów - to, że nie odpowiedziałeś to na pewno takie drobne przeoczenie ?

Marianie, uporządkujmy Twe myśli nieuczesane. Wnioskuję, że dla Ciebie Jezus to maminsynek i piarowiec (bo pijar to nieco inne pojęcie) robiący pod publikę - popraw mnie jeśli źle interpretuję powyższe słowa. A co z Twoim stosunkiem do Żydów - to, że nie odpowiedziałeś to na pewno takie drobne przeoczenie ?

U mnie stosunek do żydów jest normalny, nawet w jednego wierzę.:cool: