barakuda1 29.05.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Towarzyszu szeryfie ........a co towarzyszowi po ekskomunice - Tak samo jak komuniście po pogrzebie w obrządku katolickim :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 29.05.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Poważnie? Bardzo ciekaw skąd się tylko w wodzie znalazł węgiel i węglowodany , bo cudowne powstanie wiązań wodorotlenowych rzecz jasna było spowodowane siła sprawczą sommeliera dokonującego kupażowanie owej wody . - No właśnie ahahahahahahahahahaha:-P - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 29.05.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Nie używaj liczb dla siebie niewyobrażalnych. Do 7 jakoś daje rade , gożej byłoby powyzej 77 , ale to liczba niewyobrazalna swymi czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 30.05.2010 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Z jednej strony wykonany na prośbę matki a z drugiej cód bardzo "komercyjny". Czyzby ujawniła sie w Jezusie potrzeba pijaru ?? _ Może pijaru a może chciało mu się po prostu czegoś napić - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 30.05.2010 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Do 7 jakoś daje rade , gożej byłoby powyzej 77 , ale to liczba niewyobrazalna swymi czasy Te 77 to jak przypuszczam Twoje IQ. Plasujesz się tak gdzieś w połowie przedziału inteligencji niższej niż przeciętna (IQ na poziomie68 - 83), ale nie martw się, dopiero <68 zaczyna się upośledzenie umysłowe :D:D Nic dziwnego ze wszystko co powyżej to niewyobrażalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 30.05.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Czt zywisz koszernie ? To Ważne. Jasne...jemy tylko mace z krwią niewinnych katolików :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.05.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Szkoda twarzy (boć ona jedna tylko, chyba że program ochrony świadków itp. ), o oczach nie mówiąc. Zawsze jednak zadziwia mnie przepaść między opoką a zachowaniami okazywanymi przez część aktywistów laikatu , którzy - deklarując jawnie i głośno przynależność wyznaniową, a wiec chyba także uznając za obowiązkowe przyjęcie zasad nadanych przez Zbawiciela - najchętniej utopili by inaczej myślącego bliźniego w łyżce wody. Ot, to wszystko. Co do kampanii, z przebiegu rozmów na FM wynika mi niezbicie, że słusznie w elektoracie PIS-u socjologowie widzą przewagę jednostek słabo wykształconych, zacofanych, zagubionych w obecnej rzeczywistości, a często wręcz agresywnych. Z kandydatów do wyboru jest jeden, i choć nie jest on szczytem marzeń, to dyskutować na ten i podobne tematy mi się nie chce. Jednakowoż zawsze z radością witam te fajerwerki humoru, jakie wydobywają inteligentni dyskutanci przy tej swoistej grze w piegi ze swymi interlokutorami Trudno się nie zgodzić. Gra w piegi...:D:D Lepiej tego nie można nazwać. Czyjeś potrzeby jednak spełnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 30.05.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Te 77 to jak przypuszczam Twoje IQ. Plasujesz się tak gdzieś w połowie przedziału inteligencji niższej niż przeciętna (IQ na poziomie68 - 83), ale nie martw się, dopiero <68 zaczyna się upośledzenie umysłowe :D:D Nic dziwnego ze wszystko co powyżej to niewyobrażalne. Jani_63 nie zgadłeś .Nie zawyzaj POziomu Gumis zrozumiał mnie a dla ciebie to za bardzo trudne troche pomogę " 7 " ;Liczba siedem to liczba uważana za mistyczną, wyróżniającą się bogatą symboliką. W wielu mitologiach i religiach świata jest symbolem całości, dopełnienia, symbolizuje związek czasu i przestrzeni. ........... Pitagorejczycy uważali ją za najwyższą podstawową liczbę całkowitą. http://pl.wikipedia.org/wiki/Siedem_(symbol) "77 " ; ZNACZENIE Symbol wielkiej liczby , Słowa Jezusa o przebaczaniu aż siedemdziesiąt siedem razy (Mt 18,22) w typowy dla Żydów sposób wyrażają zachętę, aby nigdy nie chować w sercu urazy. Przebaczać siedemdziesiąt siedem razy znaczy po prostu zawsze, bo liczbę tę Żydzi kojarzyli z nieskończonością” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.05.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Jasne...jemy tylko mace z krwią niewinnych katolików :) W dzisieszych czasach maca ta jest tylko dodatkiem do chińskiej "zupki z embrionów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 30.05.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 (edytowane) Jasne...jemy tylko mace z krwią niewinnych katolików :) Zdaje ci się tylko ....... co po dskoczysz to ci galoty spadają - zachowujesz się i jęczysz raczej jak typowy z wąsami, który ma p r e t e n s j e do całego świata o wszystko . Zwłaszcza o swoją nieudolność . :-P - A dzieci zrobił mu Caritas - ::-P:-P: - Edytowane 30 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 30.05.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 - Raczej trudno byłoby z 77 . Mam trochę i tak ledwie zipię - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 30.05.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Barakudko ..nie podniecaj sie za bardzo. Czy ja tak dużo chcę ?Chcę tylko państwa świeckiego . Żeby skończyć ze sponsorowaniem jedynej słusznej religii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 30.05.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Zdaje ci się tylko ....... co po dskoczysz to ci galoty spadają - zachowujesz się i jęczysz raczej jak typowy z wąsami, który ma p r e t e n s j e do całego świata o wszystko . Zwłaszcza o swoją nieudolność . :-P - A dzieci zrobił mu Caritas - ::-P:-P: - ale wcześniej, w dzieciństwie, księża katolicy porwali go i poprzez chrzest zmusili siłą do wstąpienia do przestępczej organizacji, same porażki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 30.05.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 (edytowane) Barakudko ..nie podniecaj sie za bardzo. Czy ja tak dużo chcę ? Chcę tylko państwa świeckiego . Żeby skończyć ze sponsorowaniem jedynej słusznej religii. To ty się po dniecasz i to całkiem na ostro........... To może wyjedź do takiego państwa - parę od razu odpada .......Rosja - nie , tam już jest religia państwowa , USA - nie, kraj protestancki i religiny , pod sztandarem krzewienia kultury chrześcijańskiej obecnie w Afganistanie i Iraku może hmmm, , mam ! T u r cja ! by się nadała ? bo Izrael też raczej nie bardzo.....ciężko będzie, ale szukaj ..... Tylko nie stawiaj od razu żądań , że mają utrzymywać twoją rodzinę bo możesz się rozczarować Edytowane 30 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 30.05.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 (edytowane) ale wcześniej, w dzieciństwie, księża katolicy porwali go i poprzez chrzest zmusili siłą do wstąpienia do przestępczej organizacji, same porażki - A na koniec oklepią go łopatą w obrządku ? strach się bać Smutna sprawa :cry: - Edytowane 30 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 30.05.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Z jednej strony wykonany na prośbę matki a z drugiej cód bardzo "komercyjny". Czyzby ujawniła sie w Jezusie potrzeba pijaru ?? Marianie, uporządkujmy Twe myśli nieuczesane. Wnioskuję, że dla Ciebie Jezus to maminsynek i piarowiec (bo pijar to nieco inne pojęcie) robiący pod publikę - popraw mnie jeśli źle interpretuję powyższe słowa. A co z Twoim stosunkiem do Żydów - to, że nie odpowiedziałeś to na pewno takie drobne przeoczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 30.05.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Marianie, uporządkujmy Twe myśli nieuczesane. Wnioskuję, że dla Ciebie Jezus to maminsynek i piarowiec (bo pijar to nieco inne pojęcie) robiący pod publikę - popraw mnie jeśli źle interpretuję powyższe słowa. A co z Twoim stosunkiem do Żydów - to, że nie odpowiedziałeś to na pewno takie drobne przeoczenie ? U mnie stosunek do żydów jest normalny, nawet w jednego wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 30.05.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 U mnie stosunek do żydów jest normalny, nawet w jednego wierzę. a w maryje zawsze dziewice juz nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 30.05.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 a w maryje zawsze dziewice juz nie? Tak jak ty w Donka i w Irlandie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.05.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Lt2Fy...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=671BX...eature=related warto rozmawiac.."łazjy" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts