Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

:D:D

Tez taki sondaż mógłbym przeprowadzic, spoko.

Ale pewnie moje drugie i kolejne pytania byłyby bardziej kontrowersyjne. :cool:

http://www.youtube.com/watch?v=831V-Nq1ID4&feature=related

( najbardziej podoba mi się wyraz twarzy i odpowiedź Lisa na riposte Jarka ; po 29sek. filmiku )

Edytowane przez mariankossy

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Marianie, uporządkujmy Twe myśli nieuczesane. Wnioskuję, że dla Ciebie Jezus to maminsynek i piarowiec (bo pijar to nieco inne pojęcie) robiący pod publikę - popraw mnie jeśli źle interpretuję powyższe słowa. A co z Twoim stosunkiem do Żydów - to, że nie odpowiedziałeś to na pewno takie drobne przeoczenie ?

-

towarzyszu, zanim zajmiecie sie po rządkowaniem myśli innych zajmijcie się swoimi - nie jesteście tu po to żeby nas przepytywać - czy może zapisaliście się już do FBI i CIA ? :D

Dzisiaj jest Memorail Day w Stanach - pamiętamy o żołnierzach amerykańskich , którzy polegli w wojnach na całym świecie :yes:

I śpiewamy co ? ano - G o d Bless America - jakby się ktoś pytał.

:D

-

-

towarzyszu, zanim zajmiecie sie po rządkowaniem myśli innych zajmijcie się swoimi - nie jesteście tu po to żeby nas przepytywać - czy może zapisaliście się już do FBI i CIA ? :D

Towarzyszko, czy Wy zostaliście rzecznikiem prasowym Mariana ?

Czy też macie taki nawyk kontrolowania wszystkiego, co ktoś mógłby odpowiedzieć (może jakieś przyzwyczajenia cenzorskie albo coś podobnego) ?

Jako, iż Marian jest dla mnie cały czas zagadką, człowiekiem z pięknym umysłem, chciałbym poznać jego poglądy, tok myślenia. Opinię o Tobie już sobie wyrobiłem, wiem z grubsza czego można się po Tobie spodziewać, Marian natomiast cały czas mnie zaskakuje.

A czymże jest dyskusja jeśli nie zadawaniem pytań i odpowiadaniem na nie ? Ale jeśli ktoś przywykły do wykonywania poleceń i rozkazów to może tego nie rozumieć. Dlatego urazy nie żywię.

Co do żołnierzy amerykańskich - pamietajcie, towarzyszko, pamiętajcie. Także o tych z helikopterów. Neofita musi starać się dwa razy bardziej.

Towarzyszko, czy Wy zostaliście rzecznikiem prasowym Mariana ?

Czy też macie taki nawyk kontrolowania wszystkiego, co ktoś mógłby odpowiedzieć (może jakieś przyzwyczajenia cenzorskie albo coś podobnego) ?

Jako, iż Marian jest dla mnie cały czas zagadką, człowiekiem z pięknym umysłem, chciałbym poznać jego poglądy, tok myślenia. Opinię o Tobie już sobie wyrobiłem, wiem z grubsza czego można się po Tobie spodziewać, Marian natomiast cały czas mnie zaskakuje.

A czymże jest dyskusja jeśli nie zadawaniem pytań i odpowiadaniem na nie ? Ale jeśli ktoś przywykły do wykonywania poleceń i rozkazów to może tego nie rozumieć. Dlatego urazy nie żywię.

Co do żołnierzy amerykańskich - pamietajcie, towarzyszko, pamiętajcie. Także o tych z helikopterów. Neofita musi starać się dwa razy bardziej.

-

Co innego dyskusja i pytania a co innego przepytywanie nas , każdego z - o s o b na - jaki mamy stosunek .

A stosunek mamy zdrowy bo z d r o w o mieć s to s u n k i towarzyszu yarpenowski . :D

O żołnierzach amerykańskich to pamięta społeczeństwo amerykańskie - okazuje się , że

pamięć tych , ktorzy ponieśli ofiarę na rzecz danej

s p o ł e c z n o ś c i nie jest tak o d o s o b n i o na i tak n a g a n n a jak przedstawia to

Adam Michnik i tvn24 :D

-

:p:-P:-P:-

To pięknie, że obywatel marian tak was fascynuje, ale żeby nie przerodziło się to w coś większego z waszej strony :lol:

żona mogła by wam tego nie darować :lol:

-

Edytowane przez barakuda1

-

To pięknie, że obywatel marian tak was fascynuje, ale żeby nie przerodziło się to w coś większego z waszej strony :lol:

żona mogła by wam tego nie darować :lol:

-

Jle warta jest moja twarz albo twarz Palikota ???

Palikot wiedział, jak zadbać o własny interes - gdy Polmos wchodził na giełdę, pojawił się w reklamówkach, zachęcając do kupowania akcji. Swoją twarz, wtedy twarz szerzej nieznanego biznesmena z Biłgoraja, wycenił na 1,5 miliona złotych. I naprawdę tyle od Polmosu dostał!

A na ile wiceniacie swoją smierc?? ( odszkodowanie dla rodziny ?? )

A możesz jeszcze zdefiniować "normalny" ? Coś mi się zdaje, że to słowo znaczy coś zupełnie innego w naszym rozumieniu.

Za duzo pytań zadajesz ale moze to juz " zboczenie "w związku z wykonywaną praca (kiedys ):cool:

Takie pytania zadawali mi chłopcy z bezpieki , czyżby stare czasy wracały ?? :yes:

Rozumię "beton to beton " a grubej kreski dalej nie widać .:D:D:D

Niektórym tęskno za starym systemem , tobie też ?

Za duzo pytań zadajesz ale moze to juz " zboczenie "w związku z wykonywaną peaca (kiedys ):cool:

Takie pytania zadawali mi chłopcy z bezpieki , czyżby stare czasy wracały ?? :yes:

Rozumię "beton to beton " a grubej kreski dalej nie widać .:D:D:D

Tobie zadawali pytania chłopcy z bezpieki ? Przepraszam, ale setnie mnie to ubawiło. Pewnie wzorem największego z opozycjonistów dziwnym trafem nie byłeś internowany. Dużo rzeczy rozumię ale tego niestety nie. Może też byli zafascynowani pięknym umysłem :) ?

A różnica między nami taka, że ja zadaję pytania, na które Ty się chyba wstydzisz odpowiedzieć. Ty natomiast wklejasz cudze wypowiedzi, które często mają się nijak do toczącej się dyskusji, co paradoksalnie jest bardziej strawne niż Twoje własne przemyślenia.

I odpowiadając : nie, nie żal mi starego systemu, żal mi natomiast że Solidarność w tak szybkim tempie spierdzieliła to o co walczyła.

Co innego dyskusja i pytania a co innego przepytywanie nas , każdego z - o s o b na - jaki mamy stosunek .

Heh, a czymże różni się pytanie od przepytywania - na konkretnym przykładzie poproszę.

A stosunek mamy zdrowy bo z d r o w o mieć s to s u n k i towarzyszu yarpenowski . :D

Śmiem wątpić.

Tobie zadawali pytania chłopcy z bezpieki ? Przepraszam, ale setnie mnie to ubawiło. Pewnie wzorem największego z opozycjonistów dziwnym trafem nie byłeś internowany. Dużo rzeczy rozumię ale tego niestety nie. Może też byli zafascynowani pięknym umysłem :) ?

A różnica między nami taka, że ja zadaję pytania, na które Ty się chyba wstydzisz odpowiedzieć. Ty natomiast wklejasz cudze wypowiedzi, które często mają się nijak do toczącej się dyskusji, co paradoksalnie jest bardziej strawne niż Twoje własne przemyślenia.

I odpowiadając : nie, nie żal mi starego systemu, żal mi natomiast że Solidarność w tak szybkim tempie spierdzieliła to o co walczyła.

ORMO CZUWA

Normalny to normalny, chyba ze szukasz jakiegos podtekstu jak w przysłowiu " głodnemu chleb na mysli "

co do bezpieki to juz wcześniej pisałem i wiem to z autopsji ( jakies zdjecia moje { pewnie jako fani } :cool: też sobie chłopcy z bezpieki w 1980/81robili , nie wspomne ze wczesniej ojca od warchołów z Radomia czerwoni z jedynie słusznej partii wyzywali i na komitecie radzili ).

Jak komuch był sk... to ojciec za młodu {i nie tylko} lał takich choc nie zawsze wychodził bez szwanku ( jego "taka krew " ).

Nie wspomne o mojej ksywce " polityczny " :D

ale "ich podchody "przez pare latek ,powiem szczeze nie zrobiły na mnie wrazenia ( jestem troche spokoniejszego usposobienia, to pewnie po matce ):cool: poprostu twardym trzeba byc nie miękkim :D:D

ps . wypiłem teraz troche ( nie mleka ) to mi się jezyk rozwiazał :D:D