Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Masz jakiś problem??

Siła emocji negatywnych (zawiści lub nienawiści) jest tak wielka, że jeszcze bardziej niż rzeczywiste lub domniemane wady, błędy czy grzechy drugiej strony bolą nas osiągnięcia podmiotu obdarzanego niechęcią i wrogością...

(...) sprzężona jednak z równie wyraźną bezradnością osoby o obowiązywaniu wykrzykiwanych wymagań. :stirthepot: :yes:

To już nawet nie jest odpowiedź z cytatem, tylko sam cytat :bash: :D

http://czytelnia.pwn.pl/o_zlosliwej_dyskredytacji/pobudki.php

I jeszcze się pytasz czy ktoś ma problem?

Przeżuć się na zsiadłe mleko, bo śmierdzi niedaleko, a to co pijesz teraz wybitnie Ci szkodzi :D

Nie.

Pod spódnicę Ci nie zaglądałem - pewny nie jestem.

Mało mnie to obchodzi.

Reszta to jakiś bełkot.

-

:D

Jakbyś zgadł .:p

To spot pana wyborczy pana Komorowskiego . :p

Ojciec, czereśnie, wąsy ..... i jak się ktoś go pyta skad jest to odpowiada , że - z Polski :D

Ale po czereśni to już nie wiemy co plecie dalej bo nic już nie slychać oprócz huraganowego śmiechu :D

:D

Jak na 21 wiek to bardzo dobrze a nawet palikot :D

-:

D

* Barakuda * to rodzaj żeński jak sama nazwa wskazuje - prościej już być nie może .

Ciężko by ci było zaglądać mi pod s p ó d n i c ę bo z reguły chodzę w s p o d n i a c h albo szortach:D

Wygodniej . :yes:

-

Edytowane przez barakuda1

-

Cieszy nas bardzo . że pan Komorowski jest takim b o h a t e r e m , że jak się ktoś pyta skad pochodzi to odpowiada - * że z Polski *:wave::wave: -

ciekawe w jakim języku tak odpowiada i kto się go o to tak pyta :D .

Po tym n o w o c z e s n y m wąsiku nietrudno się zresztą domyśleć lol::-P:lol::-P

Po- chodzi z formacji jakże dzielnych m y ś l i w y c h . :lol::-P

-

Edytowane przez barakuda1

Gość Pepeg z Gumy
Gumiś pomogło?

w kompensacji własnych niepowodzeń, potknięć czy trwałych słabości, widoczna jest w tym wypadku również potrzeba odwrócenia uwagi od swoich defektów i podwyższenia własnej samooceny :D:D:D

Całkowicie się zgadzam. Podnosisz sobie samoocenę cytując cudze myśli bez związku, ale ja pytałem o zdrowie.

Rodziny zdrowie , bo twoje jest znane i nie najlepsze niestety.

Gość Pepeg z Gumy
-

Ciężko by ci było zaglądać mi pod s p ó d n i c ę bo z reguły chodzę w s p o d n i a c h albo szortach:D

I bardzo dobrze.

Tego widoku nikt przytomny na umyśle przecież by nie wytrzymał Janino.

Masz jakiś problem??

Siła emocji negatywnych (zawiści lub nienawiści) jest tak wielka, że jeszcze bardziej niż rzeczywiste lub domniemane wady, błędy czy grzechy drugiej strony bolą nas osiągnięcia podmiotu obdarzanego niechęcią i wrogością. Tego, co dobrze miałoby o nim świadczyć i zapewniać mu uznanie, podziw, wdzięczność – tym bardziej nie możemy mu wybaczyć. Nie znosimy go nie tyle za to, że rzekomo jest „tak kiepski”, ale za to, że niestety jest „dobry” albo co gorsza „świetny”.]

krytyk chce nie tyle sam stworzyć coś dobrego i lepszego, przedstawić pożyteczną i wiarygodną alternatywę dla obiektu krytyki w postaci własnych propozycji czy dzieł, ile odreagować swoje uczucia przykrości, frustracje, poprawić własne samopoczucie kosztem drugiej strony

Natomiast niewątpliwie nieskuteczna (bo nikomu nie przynosi korzyści) krytyka napastliwa jest podejmowana z pozycji skargi, roszczeń, wyrzutów – o wydźwięku wyraźnie egocentrycznym lub partykularnym, sprzężona jednak z równie wyraźną bezradnością osoby o obowiązywaniu wykrzykiwanych wymagań. :stirthepot: :yes:

marianie - czy Ty sie dobrze czujesz?? Ja problemu nie mam, jedynie zagadke - ktos Ty - panie mariankossy ???

;)

Nie ma się z czego śmiać. Prawdziwe badanie przeprowadziła Społeczna Inicjatywa Sondażowa na czele której stoi prof. Rafał Broda, publicysta Radia Maryja i wykładowca w toruńskiej uczelni o. Rydzyka.

Nic to, że pan profesor jest fizykiem: jeśli wyniki nie będą zgadzały się z tymi przy urnie, będzie to oznaczało, że wybory prezydenckie są sfałszowane.

A jak zagłosują Polacy?

Druga tura będzie niepotrzebna, bo wszystko rozstrzygnie się już 20 czerwca. Wygra:

Jarosław Kaczyński - 52,7 proc.

Bronisław Komorowski ma 27,3 proc. poparcia

Marek Jurek - 4 proc.

Grzegorz Napieralski - 3,7 proc.

a Andrzej Olechowski i Janusz Korwin-Mikke po 2,7

http://glosrydzyka.blox.pl/2010/06/Radiomaryjny-sondaz-Kaczynski-prezydentem-w.html