Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

-

Chyba kobitka nie ma zęba z jednej strony .......:jawdrop:..............arrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Ona, jak sama powiedziała * z przyjemnością oprawia i ćwiartuje upolowane przez męża zwierzęta * , te strasznie dzikie zwierzęta , ma się rozumieć .

Ale na tym zdjęciu z kajakiem to woda była chyba tylko ciepła bo mu coś sterczy wymownie ............w dół.......super pikczerek :D........zarąbiste zdjęcie ..........wszyscy się pokładają ze śmiechu .......buhahahahahahahaha :rotfl::rotfl::rotfl:

-

Edytowane przez barakuda1

Mięsko i rybki smakują, ale prosty sposób myślenia pozwala na zakup tych produktów w sklepie bez zastanawiania się skąd tam się wzięły.

Jakby rybki łowił tez by było źle, bo to takie brutalne (haczyki, kotwiczki), a i rybkę też trzeba oprawić.

No chyba że siecią. Pełen humanitaryzm, bo rybka dobrowolnie do sieci wpływa.:D

barakuda, wegetarianką nie jesteś, więc chyba będziesz musiała zacząć jeść myszy własnoręcznie upolowane żeby być poprawną ideologicznie.:lol::lol::lol:

Gość Pepeg z Gumy

barakuda, wegetarianką nie jesteś, więc chyba będziesz musiała zacząć jeść myszy własnoręcznie upolowane żeby być poprawną ideologicznie.:lol::lol::lol:

:D Sposób myślenia raczej wskazuje, że od dawna przeszła na fotosyntezę..

-

No jak spływa, jak spływa jak nie spływa .....................wczoraj lałam całą godzinę w moją kukurydzę na swojej skarpie i wsiąkła cool .

A na dole bobry budoją żeremie , sarna czasem przyjdzie, zajęcy tysiąc i jeden , kojoty wyją w nocy a raz nawet widziałam z samochodu niedźwiedzia - pan Komorowski z palikotem zrobiłby pif paf a jego żona sprawnie oprawiła ......:D.....................ale miał futro !

- akurat coś dla żony pana Sikorskiego - ta też taka m o d na że aż w zebach trzeszczy .

Ach, te szorciki i kajaki :p arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lol:

Teraz miałby wykwintne, hrabiowskie leginsy .........., aż mnie dreszcze przeszły - :D

.........................

-

A fotel prezydenta oddajmy panu Komorowskiego:p niech bierze sobie ten bałagan - jeszcze mu dopłaćmy

Coś ostatnio nie epatuje swoim jakże h r a b i o w s k i m po chodzeniem , - why ach why :D

No to może teraz coś o Piłsudskim ? :sleep::sleep::sleep::D

Zocha , dobra wygrałaś !

całą moją wygraną przeznaczam na protezy dla prezesa.

bo wiadomo - na patriotyźmie zęby zjadł.

a fuj.

ale żeby tak w nowoczesnym państwie:rolleyes:

Ubóstwiasz ten szyk i styl przyszłej "pierwszej" ?

twoja wiara w zwycięstwo Bronisława jest wielka :)

-

No jak spływa, jak spływa jak nie spływa .....................wczoraj lałam całą godzinę w moją kukurydzę na swojej skarpie i wsiąkła cool .

No patrz.

A mówili, że w tej Ameryce to mają toaletę ze spłuczką.

A tu w kukurydzę. Mniam. To ci propaganda.

-

Może i mają toalety i ze spłuczką w stanach ale i tak nie spływa do morza :D

Rozumiem proteza ...........tylko dlaczego bez zęba w górnej szczęce ? ? ?

-

Komoroszczak na prezydenta :D zagłosuję na niego , niech się chłop ucieszy :D

Te podgardla , brzuchy i ten tłuszcz to wyhodowali sobie na skutek intensywnej diety wegetariańskiej oczywiście :D i intesywnego życia na bezkrwawych polowaniach

Niesłychanie są fotogeniczni, sympatyczni, modni , nowocześni i w ogóle buhahahahaha :p:P::wiggle::-P:lol:

lol

Czy już coś było dzisiaj o Piłsudskim czy jeszcze nie ?

-

Gość Pepeg z Gumy
-

Te podgardla , brzuchy i ten tłuszcz to wyhodowali sobie na skutek intensywnej diety wegetariańskiej oczywiście :D

-

Fakt !

To nie to , co przystojny Jarosław Odmieniony, niczym Apollo ,wykarmiony szpinakiem przez mamusię.

Wzorzec sylwetki , kanon urody.

Tylko te próchniaki , ale to szczyt nowoczesności teraz.

Gość Pepeg z Gumy
i tak cmoka nowocześnie kobiety po rękach.

jak mu się uda do jamy dociągnąć oczywiście, bez wyrwania ze stawu.

z taką florą bakteryjną w jamie.

Nie rozumię Twojego niesmaku.

Przecież realizuje testament brata, jak zapowiedział.