Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

-

Można mu pomóc - wystarczy nie kupować alpag które produkuje :cool:

Ale c o on produkuje bo ja i tak nie pijam jego produktów destylacji , więc nawet nie wiem .

-

Z tego, że Komorowski i PO przegra to cieszę się średnio - taktycznie byłoby nawet lepiej żeby teraz nie przegrali a Komorowski wygrał.........np małą ilością głosów:cool:

Edytowane przez barakuda1

-

No coś tak zaczynają przebąkiwać .......ale to nie jest aż taka dobra wiadomość .

Olejnik zachowuje się jakby jej w żagle nagle z innej strony wiatr dmuchnął.

Czytałam wczoraj jej wywiad z .......zapomniałam jak się nazywa - chyba odpowiedzialny za kampanię hrabiego Komorowskiego .

-

Pisałam od początku, że Komorowski nie rokuje.........on jest trochę głupawy:D taki właśnie myśliwy .........od siedmiu boleści :-P

Ale mógłby jednak teraz wygrać - tragedii by nie było........a z paru względów byłoby chyba lepiej.....dać się wyszaleć do końca jak kawalerom na wydaniu czy jakoś tak.......:cool:

-

No to barakuda będzie teraz musiała pisać posty za siebie i za Mariana ... zajedzie się kobita.

Racz zauważyć, iż "luźno związana z ostrymi socjalno-etnicznymi rybami" teraz nie "chadza" a pływa "żabeczką", więc jakby "myśl" tak pusta, że echo aż gra, w podwójnej nawet objętości (pustki w niej zawartej) nie sprawi jej specjalnego kłopotu :) ... tym bardziej, że pływanie w szambie "wielkiego prokto-masturbatora" sprawia jej przyjemność graniczącą z orgazmem - ciekawe czy wraz z wydalaniem swych "przemyśleń" wypływa z niej "ikra" czy "skrzek" ?

:) ;)

Zapewne te wybory wygra tak czy siak Bronislaw Komorowski. Musze jednak przyznac, ze to co wyrabia Janusz Palikot w kierunku Jaroslawa Kaczynskiego jest naprawde swinstwem!!! :bash: . Zreszta nigdy nie potrafilam zrozumiec tego czlowieka, mimo, iz blizej mi do PO, jak do PiS-u (choc uwazam, ze obie partie maja swoje plusy i minusy). :cool:

Ja tak troche zejde z tematu Waszych tutaj przepychanek. Uwazam, ze co jak co ale artysci nie powinni mieszac sie do polityki, to na pewano nie ich domena (scislej mowiac - kampanii wyborczej). I to zarowno z obu stron. Niektorzy jak P. Kukiz zmieniaja obiekty swoich sympatii wlasciwie co kazde wybory (bral czynny udzial w promocji PO i Tuska przed wyborami parlamentarnymi a teraz odsunal sie od gajowego Bronka na rzecz Marka Jurka). Inny zasluzony dla polskiej muzyki "buntu" Z. Holdys napisal o JK m.in.:, ze tenze jest "ponurym ch…” i dodal „parszywego posr…a”, który „narobił gnoju w relacjach między Polakami”. No coz, kazdy wyglasza poglady w tylko swoim stylu i nic mi do tego. Oczywiscie wielu innych aktorow, piosenkarzy/arek czy roznej masci rezyserow i pisarzy juz postawilo na swojego "konia" (Faraon za JK, Karolak wesolo namawia do Hrabiego itd.). Niestety tam gdzie niesmialo zaczyna sie polityka, piekna, kolorowa i ulotna, szeroko rozumiana, sztuka siega rynsztoka a przynajmniej sedesu a ludzie z nia zwiazani traca to magiczne cos.

P.S. Nie, niestety dzisiaj jeszcze nic nie pilem.

Gość Pepeg z Gumy

To da się zauważyć. Bardzo trzeźwa opinia.

Do środowisk artystycznych dołączyłbym jeszcze środowiska kościelne i wyznaniowe, które też moim zdaniem nie powinny przyłączać się do agitacji na konkretnego kandydata.

Nie służy to im wszystkim, bo wybory powinny być częścią zupełnie prywatną a nie ekshibicjonistycznym manifestem.

................................................................................................................................................................................................................................................................

Ale ja już tak .

Nurtuje mnie jedna myśl z a s a d n i c z a .

Z a - s a d - n i - c z a .

Czy ten qutas rzucony w Pali - kota był też różowy ?

-