barakuda1 09.06.2010 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 http://grafik.rp.pl/grafika2/491754,504512,9.jpg - Trochę daleko ale już się przymierzam . Mam super osiągi żabeczką - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 09.06.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 http://www.dziennik.pl/files/archive/00066/WJ070810_015_66895e.jpg Zakladmy fundacje zdrowia psychicznego Palikota. - Pewnie by wolał po mocowe konto bankowe bo Janusz ma trochę długów , - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 09.06.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 - Pewnie by wolał po mocowe konto bankowe bo Janusz ma trochę długów , - PełO przegra wybory i ziutek z bi-raja jest skończony No może rente dostanie za szkdliwe warunki pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 09.06.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) - Można mu pomóc - wystarczy nie kupować alpag które produkuje Ale c o on produkuje bo ja i tak nie pijam jego produktów destylacji , więc nawet nie wiem . - Z tego, że Komorowski i PO przegra to cieszę się średnio - taktycznie byłoby nawet lepiej żeby teraz nie przegrali a Komorowski wygrał.........np małą ilością głosów:cool: Edytowane 10 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 10.06.2010 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Bronek POpłynie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 10.06.2010 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 (edytowane) - No coś tak zaczynają przebąkiwać .......ale to nie jest aż taka dobra wiadomość . Olejnik zachowuje się jakby jej w żagle nagle z innej strony wiatr dmuchnął. Czytałam wczoraj jej wywiad z .......zapomniałam jak się nazywa - chyba odpowiedzialny za kampanię hrabiego Komorowskiego . - Pisałam od początku, że Komorowski nie rokuje.........on jest trochę głupawy:D taki właśnie myśliwy .........od siedmiu boleści Ale mógłby jednak teraz wygrać - tragedii by nie było........a z paru względów byłoby chyba lepiej.....dać się wyszaleć do końca jak kawalerom na wydaniu czy jakoś tak....... - Edytowane 10 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 10.06.2010 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Zakladmy fundacje zdrowia psychicznego Palikota. Marian, ja Ci naprawdę z całego serca radzę, zadbaj najpierw o swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 10.06.2010 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Jak fajnie sobie marian z barakudką gaworzą :) ....i niech tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 10.06.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Marian, ja Ci naprawdę z całego serca radzę, zadbaj najpierw o swoje. proponuję odrobinę wyrównać swój stan emocjonalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 10.06.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Widzę że to jednak Twój stan emocjonalny jest strasznie rozchwiany. Po euforystycznym zmienianiu co rusz swoich "mądrych" stopek, teraz je pokasowałeś. Avatarek też się szykuje nowy? Edytowane 10 Czerwca 2010 przez Jani_63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 10.06.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Hmmm, to tylko taka hipoteza, ale obstawiam, że ostatnia stopka Mariana spowodowała awansowanie go do grona banned i amputacje tejże stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 10.06.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No to barakuda będzie teraz musiała pisać posty za siebie i za Mariana ... zajedzie się kobita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 10.06.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 - Nie ciesz się , nie ciesz bo źdźbło w oku bliźniego widzisz a belki w swoin - nie . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 10.06.2010 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Widzę że to jednak Twój stan emocjonalny jest strasznie rozchwiany. Po euforystycznym zmienianiu co rusz swoich "mądrych" stopek, teraz je pokasowałeś. Avatarek też się szykuje nowy? - Twój zdążyli ustabilizować . Ale na jak długo ...... - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 11.06.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Charakterystyka kampanii wyborczych wybranych kandydatow autorstwa red. Mazurka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.06.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 No to barakuda będzie teraz musiała pisać posty za siebie i za Mariana ... zajedzie się kobita. Racz zauważyć, iż "luźno związana z ostrymi socjalno-etnicznymi rybami" teraz nie "chadza" a pływa "żabeczką", więc jakby "myśl" tak pusta, że echo aż gra, w podwójnej nawet objętości (pustki w niej zawartej) nie sprawi jej specjalnego kłopotu ... tym bardziej, że pływanie w szambie "wielkiego prokto-masturbatora" sprawia jej przyjemność graniczącą z orgazmem - ciekawe czy wraz z wydalaniem swych "przemyśleń" wypływa z niej "ikra" czy "skrzek" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lora77 11.06.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Zapewne te wybory wygra tak czy siak Bronislaw Komorowski. Musze jednak przyznac, ze to co wyrabia Janusz Palikot w kierunku Jaroslawa Kaczynskiego jest naprawde swinstwem!!! . Zreszta nigdy nie potrafilam zrozumiec tego czlowieka, mimo, iz blizej mi do PO, jak do PiS-u (choc uwazam, ze obie partie maja swoje plusy i minusy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 11.06.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Ja tak troche zejde z tematu Waszych tutaj przepychanek. Uwazam, ze co jak co ale artysci nie powinni mieszac sie do polityki, to na pewano nie ich domena (scislej mowiac - kampanii wyborczej). I to zarowno z obu stron. Niektorzy jak P. Kukiz zmieniaja obiekty swoich sympatii wlasciwie co kazde wybory (bral czynny udzial w promocji PO i Tuska przed wyborami parlamentarnymi a teraz odsunal sie od gajowego Bronka na rzecz Marka Jurka). Inny zasluzony dla polskiej muzyki "buntu" Z. Holdys napisal o JK m.in.:, ze tenze jest "ponurym ch…” i dodal „parszywego posr…a”, który „narobił gnoju w relacjach między Polakami”. No coz, kazdy wyglasza poglady w tylko swoim stylu i nic mi do tego. Oczywiscie wielu innych aktorow, piosenkarzy/arek czy roznej masci rezyserow i pisarzy juz postawilo na swojego "konia" (Faraon za JK, Karolak wesolo namawia do Hrabiego itd.). Niestety tam gdzie niesmialo zaczyna sie polityka, piekna, kolorowa i ulotna, szeroko rozumiana, sztuka siega rynsztoka a przynajmniej sedesu a ludzie z nia zwiazani traca to magiczne cos. P.S. Nie, niestety dzisiaj jeszcze nic nie pilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 11.06.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 P.S. Nie, niestety dzisiaj jeszcze nic nie pilem. To da się zauważyć. Bardzo trzeźwa opinia. Do środowisk artystycznych dołączyłbym jeszcze środowiska kościelne i wyznaniowe, które też moim zdaniem nie powinny przyłączać się do agitacji na konkretnego kandydata. Nie służy to im wszystkim, bo wybory powinny być częścią zupełnie prywatną a nie ekshibicjonistycznym manifestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 11.06.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 (edytowane) ................................................................................................................................................................................................................................................................ P.S. Nie, niestety dzisiaj jeszcze nic nie pilem. Ale ja już tak . Nurtuje mnie jedna myśl z a s a d n i c z a . Z a - s a d - n i - c z a . Czy ten qutas rzucony w Pali - kota był też różowy ? - Edytowane 11 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts